Şimdi Ara

STARFIELD XBOX SERIES X/S ANAKONU / GÜNCELLEME 15 MAYIS (39. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.339
Cevap
49
Favori
62.115
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hocam eskisi gibi çer çöp sacma sapan cümleler olarak düşünmeyin. Artık yapay zeka çeviriler var. Chat gpt vs artık bırakın çeviriyi makale bile yazıyor 😀

Üstünde biraz çalışılınca gayet güzel olur makine çevirisi. En hızlı da ancak bu şekilde çıkıyor yama. Anonymous gibi elle çeviri işi daha güzel olsa da süreç uzun oluyor.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Anonymous duymak istemiyorum sorma gitsinler onlarda mod yapsınlar yemez ama, bu oyun üzerinden para kazanacaklarsa gidip bethesdaya durumuj bildiricekler, bu arada evet güzel bir örgütlenme ile mod üzerinden çok güzel yamamız olabilir 2-3 aya kalmadan

• Derdin nedir arkadaşım burası vs konusu mu yoksa oyunun konusu mu? IGN'deki kratos cosplay'i yapan ps fanboyuna oyun inceletirsen 97 puan gelmez haliyle. Alev alan sizlersiniz kudurmuş gibi sağda solda oyunu kötülüyorsunuz en son da buraya gelmişsiniz. Kıvranıp kıvranıp durursunuz artık bu oyun gündemden düşmeyecek daha modlarla, tr yamasıyla falan saatlerce oynanır. 1 aya kalmaz da ya aslında bizim iki konsolumuz var da şöyle böyle diye konuşmaya başlarsınız.

• Bethesda'nın hangi oyunu 2 güne unutulmuş da bu unutulsun 😄 Bu oyun yıllarca oynanacak skyrim gibi. Ben hala arada morrowind oynayan adamım. Tamam biz de eleştiriyoruz eksik taraflarını ama yok Microsoft'un para yedirdiği siteler yüksek puan bastı demek oldukça acımasız. Eksikleri olmasa yine söylüyorum belki yüzyılın oyunu olurdu.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • oyun 90 olsa nolur 97 olsa nolur bunlar hep sorunlu yetişmeden kaynaklı malesef hepimizde var , bence oyun güzel eksileri var mı olabilir ama güzel iş çıkarmış adamlar sadece tr desteği olmalı

• 
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.