Şimdi Ara

Aboubakar'ın Al-Nassr'a Gitmesi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
27
Cevap
0
Favori
1.516
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Marty.McFLY

Beyinsizlik diyorsun da uç bi örnek olacak ama Ronaldo hangisini secerdi sence?
    Asıl futbolun zirvesi şampiyonlar ligini bırakmak beyinsizlik.

Ronaldona paraya doymuş insan 15 - 20 yıldır yıllık neredeyse 30-50 milyon euro alıyor

Aboubakar dediğiniz adam bu sene 750 bin euroya oynadı

Ronaldo dediğiniz adam 5 yıllık antlaşma yapsın

çinin 16 takımını (525 futbolcu = 269 milyon euro) veya

Suudi Profesyonel Ligini (491 futbolcu = 304 milyon euro)

satın alır

Ronaldo dediğiniz adamın kupa müzesi var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bjkyener -- 7 Temmuz 2021; 14:57:6 >

• bjkyener kullanıcısına yanıt
    Zaten uç bir örnek olacağını söylemiştim, Sporting deyken de yapmazdı kaldı ki abuş burda karın tokluğuna oynamayacakti yeterince kazanıyor.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
    İşittim ki bazı arkadaşlar yoksulluğumuzu bahane ederek memleketlerine dönmek istiyorlarmış. Ben kimseyi zorla MİLLİ MECLİSE davet etmedim. Herkes kararında hürdür, bunlara başkaları da katılabilirler. Ben bu kutsal davaya inanmış bir insan sıfatıyla buradan bir yere gitmemeye karar verdim. Hatta hepiniz gidebilirsiniz. ASKER MUSTAFA KEMAL mavzerini eline alır, fişeklerini göğsüne dizer, bir eline de bayrağı alır, bu şekilde Elmadağı&amp;#8217;na çıkar, orada tek kurşunum kalana kadar vatanı müdafaa ederim. Kurşunlarım bitince bu aciz vücudumu bayrağıma sarar, düşman kurşunlarıyla yaralanır, temiz kanımı, kutsal bayrağıma içire içire tek başıma can veririm. BEN BUNA AND İÇTİM.
  • Adamın bi aya çukurda. Her an futbol hayatı bitebilir. Su akıyoken testiyi doldurmak gerek.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Abubakar nerede kendine yazık etmiş köşeyi döndü yedi ceddini kurtardı adam senelik 6 milyon euro'ya oynuyor bırakın bu işleri, herkes parasının derdinde bugün bana 6 milyon euro versinler fener amigosu bile olurum sen de olursun.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.