Şimdi Ara

2021-2022 Philips TV (MiniLed, Oled, DLed) (50. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3.523
Cevap
113
Favori
211.631
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
14 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4849505152
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Görüntü kalitesi olarak pml 9506 mı Sony x90j mi sizce?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • massoud M kullanıcısına yanıt
    Bu turkvod gibi birşey değil, orjinal Kodi nin DV destekleyeni olarak düşünün. Yani Kodiyi silip bunu yükleyecesiniz ve repoları buna ekleyeceksiniz. DV için destekleyen filmleri usb üzerinden seyredebilirsiniz bu Kodi versiyonunda. Ayrıca skin plarak Estuary mod v2 yi şiddetle tavsiye ediyorum, zevk meselesi ama bence çok şık duruyor.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • fafafa F kullanıcısına yanıt

Teşekküt ederim indirdim apk yı usb de gözükmüyor downloaderdan mı kuracağım ya da tavsiye edebileceğiniz apk installer var mıdır

Firmware ı yüklediniz mi ? Kodinerds için armeabi v7a yazan versiyonu yükleyeceksiniz. Ben tv ye send files to tv adlı uygulama ile gönderiyorum. Çok iyi çalışıyor. Bu arada usb NTFS olarak formatlanmalı, hem firmware hem film yüklemek için. Apk atmak için bahsettiğim send files to tv hem tv de hem telefonda olacak.

• herkese merhaba, 65pus9206 mı yoksa 55oled706 mı? ne dersiniz arkadaşlar?

teşekkürler.

Merhaba 65pus 9206 için Philips sitesinde en son 19 mart 2022 güncellemesi var bunun haricinde firmware nereden bulabilirim?(android 11)

Firmwarei yükledim fat 32 usb den sorun olmadı. Kodinersi indirdim apk.zip olarak gözüküyor. Dediğiniz uygulamayı indirip öyle deneyeceğim. Yeni android 11 yazılımı görüntü kalitesini arttırdı mı yoksa bana mı öyle geldi anlamadım. Bu arada siz hangi renk ayarlarını kullanıyorsunuz internetten yabancı forumlarda insanların önerdiği kalibrasyonlar var mı diye baktım ama bulamadım. Şu anda yeni yazılımla ev sineması bana iyi gözüktü.

.zip kısmını silip (apk dan sonrasını) dediğim uygulama ile gönderin tv ye.

Teşekkür ederim yükledim

• www.vatanbilgisayar.com
    Philips 75PML9506 75" 189 CM 4K UHD MiniLED Android TV,Dahili Uydu fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, Philips 75PML9506 75" 189 CM 4K UHD MiniLED Android TV,Dahili Uydu en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
    https://www.vatanbilgisayar.com/philips-75pml9506-75-189-cm-4k-uhd-miniled-android-tv-dahili-uydu.html

75pml9506 Vatan'da yine 27.624 TL'ye düştü. Ben satın aldım, ilgilenenlerin dikkatine. @oup59 @Persona_6

• Exheo kullanıcısına yanıt

65" lazım bana o da vatanda yok. Teşekkürler bilgi için. Hayırlı olsun bu arada.

Tam bunu paylaşmaya gelmiştim ben de

• metabor kullanıcısına yanıt
    Birbirleri ile alakasız ürünler. Biri Led biri oled biri, birinden 22 cm geniş. Ne amaçla kullanmak istediğinizi yazın,izleme mesafesini yazın, elbet birileri öneride bulunur. Bana kalırsa tartışmasız oled derim. Patlıcan moru siyah ve ışık sızması yok. Gece ışıklar sönünce film izlerken Led TV nin cümbüşü başlıyor...

Hayırlı uğurlu olsun keyifle kullanın 

Hocam hayırlı bayramlar. Bildirimi görünce ben de sipariş geçtim tatil yolunda :) Ama bir değerlendirme yapacağım en son. Bayram tatili süresince zaten gönderilmeyecek.

Şimdiden size de hayırlı olsun. Güle güle kullanın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oup59 -- 9 Temmuz 2022; 14:57:51 >

Hayirli olsun, gule gule kullanin hocam, Kurtuldunuz En sonun da Tv bakmaktan :)

Şimdi miniled ile oled ile karsilastiracak olursak nereye variriz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mrbaronx -- 9 Temmuz 2022; 17:40:24 >
    Çok sağol hocam. İnşallah sıkıntısız şekilde kullanırız

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • oup59 kullanıcısına yanıt
    Sağol hocam sen de güle güle kullanırsın inşallah. Sonunda kararı verdik ikimiz de bakalım inşallah mutlu eder 😀

• Backstreet kullanıcısına yanıt
    Hocam sorma iki yıldır uğraş araştır sonunda verdik kararı. 65 inç bakarken 75 inçe çıkmak çok cazip geldi. İlk tercihim Sony idi ancak son modellerin iyi yorum almaması ve Philips miniledin fiyatının bana cazip gelmesi etkili oldu. 65 inç bile Sony alamazdım büyük ihtimalle aynı fiyata

• 
Sayfa: önceki 4849505152
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.