Arkadaşlar aile online + expansion grubu alacağım katılmak isteyenler özelden ulaşabilir Grup dolmuştur < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Doabear -- 19 Temmuz 2025; 19:41:23 > |
Bildirim
Arkadaşlar aile online + expansion grubu alacağım katılmak isteyenler özelden ulaşabilir Grup dolmuştur < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Doabear -- 19 Temmuz 2025; 19:41:23 > |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Expansion pack aile grubu arıyorum < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi batuak29 -- 23 Temmuz 2025; 12:25:6 > |
Bugün satın aldığım Online + Expansion Pack üyeliğe katılmak isteyenler telefon ya da WP'den ulaşabilir. Buraya pek sık bakamıyorum 530 300 35 53 |
Selamlar hocam boş yer var mı hala? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
aile üyeliği için boş yer varsa bende yer arıyorum. |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Grup varsa bende dahil olabilirim < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oguzkagan35 -- 29 Temmuz 2025; 22:18:39 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Boş grup varsa katılmak isterim, online + expansion |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yetis028 -- 4 Ağustos 2025; 20:27:5 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |