Şimdi Ara

11. sınıf fen hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
267
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar, 11. sınıfım ve fizik dışında fenim berbat. Biyolojiyi yine az çok idare edebiliyorum ama tatilden beridir çok az ilerleyebildim. Tavsiyelerinize ihtiyacım var.


    Biyolojiyi çalışarak az çok yapıyorum ama kasın kasılma aşamaları, aksondan dentrite nöron geçişi gibi aşamalı kısımlardaki ezberlerim berbat, çok önemli mi?


    Kimyada problem daha büyük, koligatif özellikleri henüz bitirmedim ve TYT den bilmem gereken kısımları da bilmediğim için baya zorluk çekiyorum. Konu dinlerken mantığını oturtana kadar canım çıkıyor ve kök ezberlerim vs. kötü, iyi bir kanal ve kaynak öneriniz var mı? (kimya adası dışında)


    Konu olarak biyolojide dolaşıma geçmedim, öncesini temiz bir tekrardan geçirmeyi düşünüyorum. Kimyada ise çözeltiler bitmedi dediğim gibi.




  • up

  • up

  • Hocam ben de tyt kısmını bilmiyordum sıvı çözeltileri çap fasikülden bitirdim. Baya öğrendim. Matematik, kimya ve fizik için konuları ilk defa öğrenecekseniz güzel fasikül bulun. Bence çok işe yarıyor. Onun dışında biyoloji konu çalışmasını mebten ve selin hocadan götürüyorum. Son olarak okulunuzun dersleri çok kötü değilse dinlemenizi tavsiye ederim. İlk dönem dersleri çok az dinledim ve konuları kendim öğrenmeye çalıştım. Beni çok yavaşlattı. Şu an dersleri dinliyorum baya iyi geliyor. Bu arada ben de 11'im.
  • teşekkürler hocam tavsiyeleriniz için. Okul derslerinde benden önde oldukları için girmiyordum ama en kısa sürede yetişmeye çalışıcam artık, çap fasiküllerini de alıp yetiştiririm umarım.

  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.