Vertex Shader Ver.: Required - 1.1 , You have - 0.0 Pixel Shader Ver.: Required - 1.3 , You have - 0.0
peki bunlar nedir bi bilgi olan varmı
Ekran kartı mx olmasından dolayı shader desteklemiyor , günümüzde çıkan oyunlardan çok azını oynarsın ekran kartını değiştirmeni en az shader model 3 destekleyen kartlardan almanı tavsiye ederim (minimum geforce 7 serisi, ati radeon 1xxx serisi
ee desene ekran kartımın zamanı geçmiş :D ben işlemcile anakartı değiştireim derken bide ekran kartı çıktı başıma :D
quote:
Orjinalden alıntı: canbaz44spor
ee desene ekran kartımın zamanı geçmiş :D ben işlemcile anakartı değiştireim derken bide ekran kartı çıktı başıma :D
Bu oyunu 250 mb lık sıkışmış olarak indirdim. Oynadım fakat pek tat vermiyor. Sırf bunun için değiştirme derim. Bizde Crysis in çıkmasını bekliyoruz. Çıkınca bizde değiştirecez sanırım....
arkadaşlar yani oyun iyimi kötümü ona göre alıcamda
Vasat bir oyun kesinlikle tavsiye etmiyorum.
quote:
Orjinalden alıntı: Pinky_Demon
quote:
Orjinalden alıntı: cell34
arkadaşlar yani oyun iyimi kötümü ona göre alıcamda
Berbat ve kısa bir süre sonra sıkıyor.
oyunun çevresi çok küçük.oyunun geçtiği yerleri topu topu 2dakikada geçtim. hep aynı yerlerde geçiyor olay zaten. düşmanı vur öldür canları topla ,sonra level atla tarzı heyecan yok.sıradan film oyunu işte.gitti 5 ytl.buna bi de orjinal parası verenler de vardır.deyse tamam dicem ama paraya değmeyen bir oyun
bugün sinemeya çıkıyo film
quote:
Orjinalden alıntı: Pinky_Demon
nesi vasat biraz açıklar mısın? grafikler mi kötü sadece?
fizik motoru nasıl mesela?
Yeni indirdim oyunu, az birşey oynadım, birkaç görüntü:
peki oyun ful detayda nasıl
oyunu indirdim oynadım , ilk başlarda zevk veriyo ama sonra sıkıyo çünkü hep aynı şey gibi (görev yerine git , robotları öldür bonusları topla diğer görev yerine git) . grafikleri beğendim mesela bi arabayı yerden alıp eve fırlatınca evin bi kısmı dökülmeye başlıyo , herşeyin fiziği var sanırım bu güzel bişi. bizim robot istediği yerlere tırmanabiliyo .. boş vaktiniz varsa tavsiye ederim
oyunu indirecektim ama grafikleri görunce... bööög.. stalkeri bidaa bitirmeye karar verdim...
mütişalıcam bende multiplayer oynıcam
Ne grafik yaw bunlar Mukemmel!
ya burda bunca insan eşşek değil berbat diye bağırıyoruz.almayın paranıza yaz
daha güzel olabilirdi çünkü konusu hakkaten çok güzel ama tabiki transformersı sevenler yada filmini izleyipte gaza gelenler için arika bir oyun benim içinde öyle
Oyunu bitirince Robovision Optimus diye birşey açılıyor bunu nasıl kullanacaz bilgisi olan var mı ?