t.me/pocox3tr < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nemkate -- 1 Kasım 2020; 21:11:5 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
t.me/pocox3tr < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nemkate -- 1 Kasım 2020; 21:11:5 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
aynen bende denedim bende de fokuslama sorunu var facebooktaki arkadaşın yazdığını da gördüm sanırım sonradan yorum yapanlarda da var bu sorun bir çözümü yokmu? acaba kamera titreşim ayalarını değiştirdim vs ama sonuç değişmedi 30fps de olmuyor bir tek 60fps de oluyor can sıkıcı |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
satıcımı değişti sanki başka bi firma idi ön siparişteki firma mieko diye bişey olmuş mistore değilmiydi |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sub182 -- 2 Kasım 2020; 17:49:9 > < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
15 günde 530 tl zam iyi fırsatçıymış bunlarda ha ön siparişten sonra 3350 olacak dedikleri ürünü 3730a çıkarmış |
şuan vergisiz bile fiyatı 70 oldu :) |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sub182 -- 2 Kasım 2020; 17:58:2 > < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |