Şimdi Ara

Need for Speed: ProStreet (2007) [ANA KONU] (272. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.510
Cevap
3
Favori
424.244
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 270271272273274
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Araxes

yok mu cevap

Alıntıları Göster
    bence boşuns indirmişsin CARBON daha iidi bence
  • quote:

Orijinalden alıntı: aydinkonuk34

bence boşuns indirmişsin CARBON daha iidi bence

Alıntıları Göster
    carbon'da sıktı ben simdi most wanted'e gectim ondanda sıkılırım ozamana kadar yenı nfs cikar umarim güzel yaparlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: McCarty

carbon'da sıktı ben simdi most wanted'e gectim ondanda sıkılırım ozamana kadar yenı nfs cikar umarim güzel yaparlar.

Alıntıları Göster
    quote:

HEELLLPPPP
    şu grip king yarışlarında 2.bölümde oval circuit yarışları var klavyeyle nasıl geçebilirim
    ben düz yolda basıyorum yuvarlak olan yerde herkes geçiyor dönerken teker tam döndüğü için fren yapmış gibi oluyor
    araba olarak zonda var nissan gtr var ikisi de geçemiyor en iyi 3. olabiliyorum

?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-C9BF64E75 -- 3 Ağustos 2008; 22:13:52 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-C9BF64E75

quote:

HEELLLPPPP
    şu grip king yarışlarında 2.bölümde oval circuit yarışları var klavyeyle nasıl geçebilirim
    ben düz yolda basıyorum yuvarlak olan yerde herkes geçiyor dönerken teker tam döndüğü için fren yapmış gibi oluyor
    araba olarak zonda var nissan gtr var ikisi de geçemiyor en iyi 3. olabiliyorum

?

Alıntıları Göster
    arkadaşlar oyun takılıyodu ilac yuzundendir dediler orjinalini aldım yine takılıyo dediler yamasını yikle şimdi hiç acılmıyı (vista ultimate, q6600 4gb 800mhz ram 9600gt) ustatlara sesleniyorum lütfen ilgilenin daha fazla para parcalanmak istemiyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: tankobunny

arkadaşlar oyun takılıyodu ilac yuzundendir dediler orjinalini aldım yine takılıyo dediler yamasını yikle şimdi hiç acılmıyı (vista ultimate, q6600 4gb 800mhz ram 9600gt) ustatlara sesleniyorum lütfen ilgilenin daha fazla para parcalanmak istemiyorum

Alıntıları Göster
    OYunu fazla beyenMedim !! CArbon bundan daha iyiydi

• quote:

Orijinalden alıntı: CutSpite

OYunu fazla beyenMedim !! CArbon bundan daha iyiydi

Alıntıları Göster
    arkadaşlar ayarlar full olmasına rağmen oyunda blur efektini göremedim yok mu yoksa bulamadım mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: msw

arkadaşlar ayarlar full olmasına rağmen oyunda blur efektini göremedim yok mu yoksa bulamadım mı?

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: msw

Blur hafif var, ekranın kenarlarına bakarsan anlarsın. ProStreet'te öyle abartı biçimde yapmamışlar bluru.

• quote:

Orijinalden alıntı: devmanetihad

quote:

Orjinalden alıntı: MaTaDoR

NFS'nin çocuk oyunlarından birisi daha geliyor gibi. Merak ediyorum gerçek yarış oyuncuları bu oyunları 1 haftadan fazla oynamış mıdır? Ver grafiği ve HDR'yi tamam herşey halloldu sanki. Yılladır aynı şey bıkmadılar, ben arcade olmasına hiçbir şey demiyorum diyemem de zaten ama artık arabaların daha gerçekçi tepkiler vermesini bekliyorum. Yani yıllar önceki tek disketlik Lotus oyununda da arabalar şimdiki gibi viraj alıyordu. Viraj almayı geçtim daha birçok fizik motorundan kaynaklanan kusuru var. Bu yeni oyunda gerçekçilik yönünde ciddi ilerlemeler kaydetmeden yine tutulan bir oyun olmayacaktır...

bu ne yaaa ??imzandaki
    birazanlatir misin ??

Soru: Piyasadaki bütün araba yarışlarını oynadım ama bir süre sonra sıkıldım. Bana hiç sıkılmayacağım bir yarış oyunu önerebilir misiniz?
    Cevap: Tam aradığınız gibi bir oyun var, hem de tamamen ücretsiz. İsmi "Trackmania Nations" Bu oyunla bütün kalıpları yıkacaksınız ve bugüne kadar yapılmış en iyi fizik motoruna sahip oyun olduğundan her geçen gün farklı bir özelliğini keşfedeceksiniz. Sakın bunu NFS gibi çocuk oyunlarıyla kıyaslamayın, gerçek bir usta oyununa hazır olun. Oyunu hemen indirip bu maceraya atılmak için Türkiye'nin tek Trackmania sitesi olan:www.Trackmania-Turkiye.com 'u ziyaret etmeniz yeterlidir. Unutmayın bu sadece bir oyun değil, yaşam şeklidir...

Alıntıları Göster
    carbon oynamıyı tercih ederim

• quote:

Orijinalden alıntı: teknolife

carbon oynamıyı tercih ederim

Alıntıları Göster
    berbat oyun uğraşmayın bence
  • quote:

Orijinalden alıntı: nForcer

quote:

Blur hafif var, ekranın kenarlarına bakarsan anlarsın. ProStreet'te öyle abartı biçimde yapmamışlar bluru.

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: nForcer

quote:

hmm anladım saolasın bi soru daha sorcam ((: oyunu direksiyonla oynuyorum kamera açısı da sadece kaputu görüyorum ama ayna filan yok arkayı görmek için geri bakmam gerekiyor. ayna ayarı yok mu ?

• quote:

quote:

NFS'nin çocuk oyunlarından birisi daha geliyor gibi. Merak ediyorum gerçek yarış oyuncuları bu oyunları 1 haftadan fazla oynamış mıdır? Ver grafiği ve HDR'yi tamam herşey halloldu sanki. Yılladır aynı şey bıkmadılar, ben arcade olmasına hiçbir şey demiyorum diyemem de zaten ama artık arabaların daha gerçekçi tepkiler vermesini bekliyorum. Yani yıllar önceki tek disketlik Lotus oyununda da arabalar şimdiki gibi viraj alıyordu. Viraj almayı geçtim daha birçok fizik motorundan kaynaklanan kusuru var. Bu yeni oyunda gerçekçilik yönünde ciddi ilerlemeler kaydetmeden yine tutulan bir oyun olmayacaktır...

bu ne yaaa ??imzandaki
    birazanlatir misin ??

Soru: Piyasadaki bütün araba yarışlarını oynadım ama bir süre sonra sıkıldım. Bana hiç sıkılmayacağım bir yarış oyunu önerebilir misiniz?
    Cevap: Tam aradığınız gibi bir oyun var, hem de tamamen ücretsiz. İsmi "Trackmania Nations" Bu oyunla bütün kalıpları yıkacaksınız ve bugüne kadar yapılmış en iyi fizik motoruna sahip oyun olduğundan her geçen gün farklı bir özelliğini keşfedeceksiniz. Sakın bunu NFS gibi çocuk oyunlarıyla kıyaslamayın, gerçek bir usta oyununa hazır olun. Oyunu hemen indirip bu maceraya atılmak için Türkiye'nin tek Trackmania sitesi olan:www.Trackmania-Turkiye.com 'u ziyaret etmeniz yeterlidir. Unutmayın bu sadece bir oyun değil, yaşam şeklidir...

Alıntıları Göster
    ya oyun elime geçti ama beğenmedim sadece pist oyunu olduktan sonra
    ne anlamı war nfsnin
    ama gene en iyi serisi MW bence ondaki aksiyon
    hiçbi yarış oyununda yok

FOREVER MW

• quote:

Orijinalden alıntı: Derin Mavi

quote:

Orjinalden alıntı: kadango

ARkadşlar oyunu yüklerken hatta yüklemeden önce cd yi taktıktan sonra sürücüye cd/dvd koyun diyor nasıl yapacaz biz bunu?(Bilen mümkünse cevap versin heyecan yaptım bir an olsun istiyorum)

Alıntıları Göster
    arkadaslar bana lütfen şu ramazanlık ve hatta bu hafta içinde şu 1.o ın ilacını atın nolur allah rızası için :((

• quote:

Orijinalden alıntı: Araxes

arkadaşlar oyunu 13 part olarak netten indirdim ve rardan çıkarttım sonra md0 mds ve mdf dosyalarını bir klasöre attım.. sonra deamon toolsdan mds dosyasını seçip aç dediğimde unable to mount image.file not acessible diyor sorun nerde ??

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: aras248

arkadaşlar oyunu 13 part olarak netten indirdim ve rardan çıkarttım sonra md0 mds ve mdf dosyalarını bir klasöre attım.. sonra deamon toolsdan mds dosyasını seçip aç dediğimde unable to mount image.file not acessible diyor sorun nerde ??

mdf 'yi mount la deamon tools ile...

• quote:

Orijinalden alıntı: ogz2232

quote:

Orjinalden alıntı: aras248

mdf 'yi mount la deamon tools ile...

Alıntıları Göster
    arkadaşlar oyunum orjinal sürekli sacma sapan takılmalar oluyodu oyunun pach ini ükledim şimdi momo racing force feedback özelliği caalışmıyo vede şu aracları nasıl indiricem uyuz oldum

• quote:

Orijinalden alıntı: tankobunny

arkadaşlar oyunum orjinal sürekli sacma sapan takılmalar oluyodu oyunun pach ini ükledim şimdi momo racing force feedback özelliği caalışmıyo vede şu aracları nasıl indiricem uyuz oldum

Alıntıları Göster
    oyunun yükleme şifresi nedir bilen varsa yazabilir mi
  • quote:

Orijinalden alıntı: mustafa_ts61

arkadaşlar ben oyunu full tam sürüm olarak indirdim oyunda bir yarış yaptım yapmaz olaydım hep tıkandı. ilerleyemedim neden acaba

Alıntıları Göster
    kimse bilmiyor mu arkadaşlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: augeweinen

kimse bilmiyor mu arkadaşlar

Alıntıları Göster

• quote:

quote:

bu ne yaaa ??imzandaki
    birazanlatir misin ??

Alıntıları Göster
    süpermiş ya

• quote:

Orijinalden alıntı: augeweinen

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: kerim_bedir

Bu tip şeyleri istemek de yazmak da forum kurallarına aykırı. Ayrıca koca Google dururken serial istemek de garip...

• quote:

Orijinalden alıntı: Cocker

quote:

Orjinalden alıntı: kerim_bedir

Bu tip şeyleri istemek de yazmak da forum kurallarına aykırı. Ayrıca koca Google dururken serial istemek de garip...

Alıntıları Göster
    arkadaşlar bende araba sürekli sağa çekiyor düz yolda giderken neden yapar bu sorunu

• 
Sayfa: önceki 270271272273274
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.