|
🌊🔥🌴 SURVIVOR 2021 🌴🔥🌊 ŞAMPİYON İSMAİL BALABAN (978. sayfa)

🌊🔥🌴 SURVIVOR 2021 🌴🔥🌊 ŞAMPİYON İSMAİL BALABAN
(En Son Oy Tarihi: 8.9.2022)
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: Jeunes TurcDoğan haberim yok dedi hocam. Çağrı ile gezmeye gitmişler o arada yapmışlar öyle dedi röportajda
Alıntıları GösterPilav konusunda Doğan haklıydı ama kavgaya bahane arıyorlardı. Barış'ın mide ağrısı, habersiz yapılan pilav sorunu vs allah ne verdiyse ortaya karıştırıp kavga ettiler.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mayor of El Dorado -- 8 Mart 2021; 22:6:57 > -
Mesajları okundu sayamıyorum mafoldum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Duymamış olması kendi kabahati. Anlayıp dinleyip sorsa belki farklı olacak işler. Önümüzdeki maçlara bakalım hocam.
-
Ne diyon lağn sen ne bağrıyon ğıza
-
Hocam kezban mezban ama kilo aldıkça daha da güzelleşiyor sankiquote:
Orijinalden alıntı: Guest-53C85FC29
Ayşe bu işi biliyor. Kezban mezban ama atıyor valla. Ama melisin de bileği ağrıyordur yoksa kesin kazanırdı
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
ultrAslan üyeliği olabilir hocam maçlardan sonra ben de böyleyim -
-
Dayanamıyorsan git kimsenin ekmek PARASIYLA OYNAMA
Sen yenisin galiba.quote:
Orijinalden alıntı: MehmetKarahanlı12Dayanamıyorsan git kimsenin ekmek PARASIYLA OYNAMA
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu Melis kaliteli çar ha. Başkan olacak profil yok ama çok sempatik.
-
quote:
Orijinalden alıntı: mr.yasooDuymamış olması kendi kabahati. Anlayıp dinleyip sorsa belki farklı olacak işler. Önümüzdeki maçlara bakalım hocam.
Zeytinburnu raconundan bahseden adam birisi kavgaya çağırıyorsa 80 milyon önünde R yapmamalıydı hocam zaten arkaya gitsen kavga olmaz tutarlar.O kadar zb semt diyen adam böyle davrandığı anda rezil olur işte.
Steven arkasından konuştuğu adamların yüzüne farkı davranıyor
Öykü'nün kazandığı baya kurguydu yalnız
Dm de çağrı abi diyorsun burada yenisin diyorsun kolejli terbiyesi işte bu ben bir şey demiyorum
quote:
Orijinalden alıntı: Jeunes TurcNe diyon lağn sen ne bağrıyon ğıza
Hocam yeni açtım ne kaçırdım? Barışla doğan kavga etti mi? Adada ne anlattılar Poyraza?
-
Batuhan da iyice şamar oğlanı oldu
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X