Bu haftaki Derin DH toplantımızın ilk maddesi belli oldu. ![]() |
🌊🔥🌴 SURVIVOR 2021 🌴🔥🌊 ŞAMPİYON İSMAİL BALABAN (951. sayfa)

🌊🔥🌴 SURVIVOR 2021 🌴🔥🌊 ŞAMPİYON İSMAİL BALABAN
(En Son Oy Tarihi: 8.9.2022)
-
-
-
Hanzaden batsın semih
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Reşat'a karşı olan tepkilerin feminizme bağlanarak Aleyna ve özellikle Ayşe'yi yükseltmesi gibi bir durum var. Peki onların yerinde sakin, ürkek, fiziksel açıdan da zayıf bir erkek yarışmacı olsa ve Reşat ile benzer olayları yaşasa yine böyle şişirilecek miydi sizce, pek inanmıyorum buna.
quote:
Orijinalden alıntı: Jeunes Turc
Dora Dayı kendini düzeltecektir arkadaşlar müsterih olun. Dayi yalnizliktan sıkılıp bi tarafa yakinlasmis olabilir ama kendini toplayacaktirHocam arabulucuk yapayım derken bir gün arada kalacaksınız
İzleyin, lazım olur.
-
Ne zaman baksam Batuhan kızlarla azarlar şekilde konuşuyor. Reşat da yakışıklı olsaydı sorun olmazdı.
-
-
Dayıya hiçbir zaman zorlama sevgiyle yanaşmadık burada kimseler yokken ben Eagle hocam bence hocam metz hocamla beraber dayıyı savunuyorduk ama gelinen nokta bizi son derece üzdü.quote:
Orijinalden alıntı: Mayor of El DoradoDora dayıma zorlama bir sevgiyle yaklaşanlar bırakın saflarımızı terk etsin hocam. Dora dayı kudurtuculuk yeteneğini kaybedene kadar benim ve milyonların dayısıdır. En çok eleştirildiği günde bile ünlüleri kudurtmayı başarıyorsa bu adam özeldir.
Alıntıları Göster
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
Orijinalden alıntı: Mayor of El DoradoDora dayıma zorlama bir sevgiyle yaklaşanlar bırakın saflarımızı terk etsin hocam. Dora dayı kudurtuculuk yeteneğini kaybedene kadar benim ve milyonların dayısıdır. En çok eleştirildiği günde bile ünlüleri kudurtmayı başarıyorsa bu adam özeldir.
Alıntıları GösterBravo hocam. #DoraDayınınyanındayız
#FosforluÇağrı Takım tutar gibi yarışmacı tutmuyoruz. Dayıcılar bu ülkenin aydınlık yüzüdür. -
Hocam forum 3'e bölündü. Doracılar Çağrı/doğancılar tarafsızlar hatta ben arabulucu olarak 4. Sayilirim suan bi arabulucu lazim
quote:
Orijinalden alıntı: EthanCarter III
Dayıya hiçbir zaman zorlama sevgiyle yanaşmadık burada kimseler yokken ben Eagle hocam bence hocam metz hocamla beraber dayıyı savunuyorduk ama gelinen nokta bizi son derece üzdü.
Alıntıları GösterYolunuz açık olsun hocam, gitseniz bile davamıza katkılarınız unutulmayacaktır
-
Cahil ertem kimdir tanımam belki de derin çağrıcıların dora dayıcı taklidi yapan adamıdır ama alinda hocamla beraber 2 aydır dayıyı savunuyorduk..
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Maganda trollüğünden çıktığın an nokta atışı yaptın
Çok doğru, Batuhan yakın olduğu Melis'i bile azarlarken hiç eleştiri almıyor. Bunun dışında eminin ki şu an Reşat'a tepki gösterenlerin bazıları 2017'de Sabriye'ye hayrandı
Ağzından çıkanı kulağın duyar mı senin beyim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dh_Elmander -- 8 Mart 2021; 1:10:51 > -
Sağ olun hocam zaten siz hep kardeşimizsiniz...quote:
Orijinalden alıntı: Mayor of El DoradoYolunuz açık olsun hocam, gitseniz bile davamıza katkılarınız unutulmayacaktır
Alıntıları Göster
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
dora dayıyı kaybettik. ilayda queen ile yola devam.
Daenerys Stormborn of the House Targaryen, First of Her Name, the Unburnt, Queen of the Andals and the First Men, Khaleesi of the Great Grass Sea, Breaker of Chains, and Mother of Dragons.
-
Siz Dora dayımı okumaya çalışırken o size okumayı unutturabilir. Dora dayımı anlamak için kitabı okuman da yetmez, alt metinleri okuyabilmen lazım. Müsterih olunuz ve Dayımla kalınız. Bu misyoner çağrıcıların ve tiktokçuların oyununa gelmeyin dava kardeşlerim
YouTube yorumlarına bakınız kim Dora Dayıyı yorumlarda savunuyorsa bilin ki o hesabın benle bir bağlantısı vardır -
quote:
Orijinalden alıntı: EthanCarter III
Dayıya hiçbir zaman zorlama sevgiyle yanaşmadık burada kimseler yokken ben Eagle hocam bence hocam metz hocamla beraber dayıyı savunuyorduk ama gelinen nokta bizi son derece üzdü.
Alıntıları Göster
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X