< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
🌊🔥🌴 SURVIVOR 2021 🌴🔥🌊 ŞAMPİYON İSMAİL BALABAN (424. sayfa)

🌊🔥🌴 SURVIVOR 2021 🌴🔥🌊 ŞAMPİYON İSMAİL BALABAN
(En Son Oy Tarihi: 8.9.2022)
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: Musashi-R
İsterseniz ekibe siz de katılabilirsiniz hocam.Hanzoya tepkim aşağıdadır (temsili).
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: franz392Hanzoya tepkim aşağıdadır (temsili).
Alıntıları GösterBu görselin sonu iyi bitmiyor hocam
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Şampiyon olmak için
Dora Dayı’nın aldığı yaralar ve Hanzade’nin kazanamadığı oyunlar sayesinde ikisi şampiyonluk yolunda ilerleyecekler!
Akan kanların ve gözyaşlarının elbet bir gün cevabı verilecektir. Bu böyle bilinsin! -
quote:
Orijinalden alıntı: Musashi-R
Şampiyon olmak için
Dora Dayı’nın aldığı yaralar ve Hanzade’nin kazanamadığı oyunlar sayesinde ikisi şampiyonluk yolunda ilerleyecekler!
Akan kanların ve gözyaşlarının elbet bir gün cevabı verilecektir. Bu böyle bilinsin!Harikasınız hocam.
quote:
Orijinalden alıntı: EthanCarter IIIHarikasınız hocam.
Alıntıları Göster@Musashi-R ve Ethan
-
quote:
Orijinalden alıntı: BlackEagle03@Musashi-R ve Ethan
-
Biz daha başka düşünmüştük ama bu daha iyiymiş hocam. -
Barış ın fragmanda futbolcu olarak bi hareketi yok. Önceki yıllarda Futbolcuların futbol oyunundaki hareketleri fragmanda boy boy gösterilirdi.
Survivorun kalitesi gelen futbolcu kalitesiyle orantılı oluyor. -
-
quote:
Orijinalden alıntı: BlackEagle03
Alıntıları Göster
-
quote:
Orijinalden alıntı: c4rbonmonoxide
Bugün ekstra masası kaşı açılan Dora dayıyı bir dakika bile konuşmadı kaşı açılan Poyraz olsaydı Murat Özarı bu çocuk takımı için savaşıyor cart curt derdi. Dora dayıyı tek bir an konuştular o da Aleyna’yı yazarken sahte dediği içindi yahu yuh size be geçen hafta bu kızı yazan 6 kişide buna benzer bir şey söyledi o zaman o yazanlara laf ettiniz mi veya iki haftadır Aleyna’yı yazan prensiniz poyraza aynı lafları dediği için bir şey dediniz mi? Kınıyorum.BRAVO HOCAM YAZIKLAR OLSUN!
quote:
Orijinalden alıntı: BlackEagle03Bu görselin sonu iyi bitmiyor hocam
Alıntıları GösterO yüzden temsili diye yazdım hocam
quote:
Orijinalden alıntı: Lincoln Burrows.
Ss var mı?
Alıntıları Göster
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alpha Centauri -- 1 Şubat 2021; 9:28:13 >
Doğan mı katılmış
Hahahahahahah
Doktor ikna etmeye, gonul almaya calisiyor bu nedir ya sen doktorsun sagligin tehlikede oynayamazsin de bitti gitti
herkes haddini bilecek abisine AĞBİ diyecek. yok ben abi demem diye bir şey olabilir mi ya?quote:
Orijinalden alıntı: Ben-ceDora dayıya destek çığ gibi büyüyor. Twitter da dize gelmeye başladı. Kolejli tolunay özel hayatında gücünün yettiği 2-3 vitaminsiz kolejliden aldığı güvenle sağa sola saldırıyor ama bir gün sağlam dayak yiyip oturacak aşağıya.
Abi muhabbeti de çok zorlama. Abi denmedi diye mağdur olmaya çalışıyor. Sakız gibi uzattı, demeyen demez. Egosuna yediremiyor Çukurda sanıyo kendini hala
Alıntıları Göster
dün doranın kaşı sayko reis tarafından PARTLATILDI. bu herkese bir uyarı. reyting düşünce gerçek survivor başladı. bugünden gayrı sayko reisin mağdur ettikleri kervanına katılmak isteyen abi demesin
HUHAHAHUJHAHAG HAHHAHUHAGHAG
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
acur baktı millet sağlık bahanesiyle her şeyi yiyor bir de ben yapayım demişquote:
Orijinalden alıntı: Kesinizmirliksk2Şurda konuda bi doktor arkadaşımız yok mu ya böyle bişi olabilir mi ?
reşat topallıyordu kırık dendi sonra değilmiş dediler
emin ne alaka yani şimdi . Tıbben böyle bişi mümkün mü
Alıntıları Göster
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
orada herkes bi arada dolasıyla sadece yarışmacı olmuyorlar orada.. her doktorda hastaya yaklaşımı farklıdır
-
quote:
Orijinalden alıntı: tanisiyormuyuz31
herkes haddini bilecek abisine AĞBİ diyecek. yok ben abi demem diye bir şey olabilir mi ya?
dün doranın kaşı sayko reis tarafından PARTLATILDI. bu herkese bir uyarı. reyting düşünce gerçek survivor başladı. bugünden gayrı sayko reisin mağdur ettikleri kervanına katılmak isteyen abi demesin
HUHAHAHUJHAHAG HAHHAHUHAGHAG
Alıntıları GösterUlan abi demiyoruz!
Ayı Hikmet’in gelip bu saykoyu biraz daha kudurtmasını istiyorum. Gelip Keltoş babana koş falan dese keşke
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ben-ce -- 1 Şubat 2021; 11:39:55 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X