< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
🌊🔥🌴 SURVIVOR 2021 🌴🔥🌊 ŞAMPİYON İSMAİL BALABAN (390. sayfa)

🌊🔥🌴 SURVIVOR 2021 🌴🔥🌊 ŞAMPİYON İSMAİL BALABAN
(En Son Oy Tarihi: 8.9.2022)
-
-
poyraz adım adım şampiyonluğa gidiyor şu performans ile hak ediyor da
-
acunun poyraz sevgisi > 9-9 sevgisi
-
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-61C3BA498poyraz adım adım şampiyonluğa gidiyor şu performans ile hak ediyor da
Sergen biraz alfa takılsa geçe seneki Mert gibi ada hayatında başrol oynasa Poyrazı geçer
-
Dora dayı gençlerin önünü açıyor yoksa bir oyunda üçte üç yapacak adam.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Belli olmaz hocam zamaninda barişda 1.ydi son 2 ay düzgün oyun alamadı son düzlükte sercan uçmuştu mesela cemalde son 1.5 aylık artan performansıyla şampiyon olmuştu daha 1. Aydayiz
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jeunes Turc -- 28 Ocak 2021; 22:50:14 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Yunus Günçe ve Abdullah Avcı'yı karıştır= Dora dayı
O değilde bu gidişle yayından kalkacak gibi.
Hayrettin sus artık vasıfsız.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Jeunes TurcBelli olmaz hocam zamaninda barişda 1.ydi son 2 ay düzgün oyun alamadı son düzlükte sercan uçmuştu mesela cemalde son 1.5 aylık artan performansıyla şampiyon olmuştu daha 1. Aydayiz
Barış o istatistiği Tayfun, Burak ve Ceyhun ile çıktığı kısa parkurlarda yaptı. Sonra içinden geçtiler haftalarca ve gerileyip gitti. Bir de bu sene az da olsa parkurlar uzadı. O pasaklı şimdi olsa maksimum %45 yapardı.
Ayşe yarısını aldı -
Emin
Pasaklı.quote:
Orijinalden alıntı: franz392Barış o istatistiği Tayfun, Burak ve Ceyhun ile çıktığı kısa parkurlarda yaptı. Sonra içinden geçtiler haftalarca ve gerileyip gitti. Bir de bu sene az da olsa parkurlar uzadı. O pasaklı şimdi olsa maksimum %45 yapardı.
Alıntıları Göster
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
Yancı emine bakın
Bu gönüllüler takımı bile reyting düşmesine sebep gösterilebilir, bu kadar katlanılmaz bir takım görmemiştim daha önce yarışmada.
Ayşe ekmeğin tamamını yeseydin
-
Kaptanlığı tek önemseyen Reşat sanıyor ki onun dediklerini yaptıkları için takım kazanıyor bir sus be laz bir sus be
-Ayşe sen böyle sayı getir senin bütün yemek işkencelerine razıyız
Dora Dayı
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X