Şimdi Ara

🌊🔥🌴 SURVIVOR 2021 🌴🔥🌊 ŞAMPİYON İSMAİL BALABAN (2795. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
8 Misafir (4 Mobil) - 4 Masaüstü4 Mobil
5 sn
62.437
Cevap
26
Favori
1.625.216
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
21 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 27932794279527962797
Sayfaya Git
Git
sonraki

🌊🔥🌴 SURVIVOR 2021 🌴🔥🌊 ŞAMPİYON İSMAİL BALABAN

(En Son Oy Tarihi: 8.9.2022)
Giriş
  • Acuuuun Acuuuun... tweet atılıp, korkudan yeni hesap açıldı dimi ? Yoksa "o kadar duyan insan varken" bu denli tek taraflı tutum olmaz. Bu olay; Acun'un kendini mağdur etmesine döndü

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Bu iğrenç konu hakkında tek yorum bile yapasım gelmiyor, benim hayalimdeki survivor bu değil.

Sinirden Turbo Turabi t-shirtümü çitiliyorum    

• Olay tweet degil ki aslinda ordayken duyduklari, aysenin annesi bagirdiysa oyle ve o kelimleri herkesin icinde ettiyse her turlu aleynanin annesi hakli..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ayşe’nin ailesinin birşeyler yaptığı belli oldu

Acun da sıvamaya çalışıyor

• Aleyna haklı iken kendini haksız duruma düşürdü , bunca ayın emeklerine rağmen ben olsam çıkar giderdim oradan. Net … Kadıncağız , Dominikte olanları tek tek isim vererek anlattı. Olmadı bu .

• Acun tokat manyağı yaptı

• quote:

Orijinalden alıntı: InspiredTiger

Aynen öyle.

Acun kaç dakikadır kızın annesine laf atıyor ama Aleyna hala Acun bey falan filan diyor.

Biri benim anneme laf atsa öyle, ha.....stir la ordan der çıkar giderim.

Tv önünde olmak her şeyden önemli demek ki

• quote:

Orijinalden alıntı: KnghtER

Olay tweet degil ki aslinda ordayken duyduklari, aysenin annesi bagirdiysa oyle ve o kelimleri herkesin icinde ettiyse her turlu aleynanin annesi hakli..

ÖYLE BİŞEY BİRBİRLERİNE GİRERLER 23423 KİŞİ VİDEO ÇEKER SOSYAL MEDYAYA DÜŞER VS VS

• Adam kadınla alenen dalga geçiyor kızı adamın karşısında el pençe divan

• Kaleyna'nın annesi her ne olursa olsun dik duruşa sahip hükümet gibi kadın, bir de kaleyna'ya bak annesinin dik duruşuna karşılık resmen annesini sabote ediyor.
    Aleyna da azıcık gurur olsaydı yarışmadan çekilirdi ama kaleyna'nın öyle bir şey yapmayacağına her türlü bahse girerim.

• Acun olayı saptırıyor şu an

Aileler arasında dominikte neler yaşandı açıkça anlatacağına , anne kalaycıoğlu nun tweetlere çeviriyor adam konuyu

• Çantasına içecek koyulduğu için kumpasa kurban giden ve buna rağmen Acur'a kafa tutan Batuhan Başkan'dan.

Kırmızı çizgim dediği annesini Acur'a ezdiren Aleyna K. ' ya  🌊🔥🌴 SURVIVOR 2021 🌴🔥🌊 ŞAMPİYON İSMAİL BALABAN 

• Yapılması gereken şeyin ne olduğunun sorulması için DORA DAYI'ma söz verilip dayım ne söylerse acilen yapılmalıdır

• Ya arkadaş 2 saattir takıldılar sosyal medya sosyal medya diye.

Kızın annesi sosyal medyayı demiyor ki, dominikte Ayşe'nin ailesi laf attı hatta isim verip şahitleri sayıyor.

Acun gelmiş hala bıdı bıdı sosyal medya falan filan diyor.

Gıcık oldum ya, kadın dominik diyor ama o olaya hiç değinmiyorlar.

• zuhal kalaycıoğlu bence zor zamanlar geçirmiş cansu'dan dolayı. psikolojisi normal değil. bu şekilde bütün mesajlarını ifşalamak pek dogru degil.

• Acun adam gibi çıkacak 🌊🔥🌴 SURVIVOR 2021 🌴🔥🌊 ŞAMPİYON İSMAİL BALABAN  🌊🔥🌴 SURVIVOR 2021 🌴🔥🌊 ŞAMPİYON İSMAİL BALABAN 

• quote:

Orijinalden alıntı: Mayor of El Dorado

Bu iğrenç konu hakkında tek yorum bile yapasım gelmiyor, benim hayalimdeki survivor bu değil.

Sinirden Turbo Turabi t-shirtümü çitiliyorum    

Turabi başkan olsa annesi için orayı yakardı hocam erkek adam

🌊🔥🌴 SURVIVOR 2021 🌴🔥🌊 ŞAMPİYON İSMAİL BALABAN

• Acun ayıp ediyor
    Ben olsam bırakırdım yarışmayı

Hiç empati insani duygusu kalmamış

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-82122DA82

FAKE HESAPLARI CİDDİYE ALIP KARŞI TARAFIN AİLESİNE SALLAYAN BİR TEYZENİN ZIRLAMALARININ UZANTILARINI İZLİYORUZ CİDDİ CİDDİ

İyi de hocam, olayın ilk çıktığı zamanlar sözün söylendiği yer sosyal medya değildi. Böyle söylemediler.

Her iki sözün de kanıtı vardır, Acun üstünü örtmeye çalışıyor gibi geliyor.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • ACUN ADAM GİBİ ÇIKACAKSIN ORAYA DEMİŞ ANASI  🌊🔥🌴 SURVIVOR 2021 🌴🔥🌊 ŞAMPİYON İSMAİL BALABAN  🌊🔥🌴 SURVIVOR 2021 🌴🔥🌊 ŞAMPİYON İSMAİL BALABAN  🌊🔥🌴 SURVIVOR 2021 🌴🔥🌊 ŞAMPİYON İSMAİL BALABAN 

Bu kadar laftan sonra Kaleyna ne yapacak bakalım

• 
Sayfa: önceki 27932794279527962797
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.