Alpha hocam nasılsın ![]() < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
🌊🔥🌴 SURVIVOR 2021 🌴🔥🌊 ŞAMPİYON İSMAİL BALABAN (2494. sayfa)

🌊🔥🌴 SURVIVOR 2021 🌴🔥🌊 ŞAMPİYON İSMAİL BALABAN
(En Son Oy Tarihi: 8.9.2022)
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: YunusEmreBaşkan
Alıntıları Göster
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
Orijinalden alıntı: Gaddar Kerim
Alıntıları Göster
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-82122DA82 -- 20 Mayıs 2021; 23:4:10 >
-
quote:
Orijinalden alıntı: BlackEagle03Alpha hocam nasılsın
Alıntıları Göster
-
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-82122DA82Dora dayım ise harika bir durumdaydı hocam, yeğenleri olarak kıvanç duyduk..
Alıntıları GösterunKIL Dora lakabının hakkını verdi bugün
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-82122DA82
Alıntıları GösterHocam bunu nerden buldunuz aldjasldjailsjkda
-
quote:
Orijinalden alıntı: BlackEagle03Alpha hocam nasılsın
Alıntıları Gösterben alphayım. tüm kadınlar bana hayran alpha kerim erkek dediğin alpha olacak
yan hesaplarından fırsat gelirse konuya geleceğim
.
-
Acun tüm türkiyeyi baştan sona tarasa bu mavi takım gibi itici bir takımı zor oluştururdu. Her telden iticilik barındırıyor bünyesinde; çığırtkanı, çenesizi, kibirlisi, oynağı, vasıfsızı hepsi bir takıma toplanmış seyir zevkinin içine ediyorlar. Bu forumda bu kadar sevilmeleri de garip halk hemen hepsinden nefret ederken
-
quote:
Alıntıları Göster
-
quote:
Orijinalden alıntı: RedWickleAcun tüm türkiyeyi baştan sona tarasa bu mavi takım gibi itici bir takımı zor oluştururdu. Her telden iticilik barındırıyor bünyesinde; çığırtkanı, çenesizi, kibirlisi, oynağı, vasıfsızı hepsi bir takıma toplanmış seyir zevkinin içine ediyorlar. Bu forumda bu kadar sevilmeleri de garip halk hemen hepsinden nefret ederken
Halk:Mavi takımdan nefret ediyoruz.
-
quote:
Alıntıları Göster
-
quote:
Orijinalden alıntı: EragoneHalk:Mavi takımdan nefret ediyoruz.
Alıntıları GösterHocam gerçek bu şekilde kabul etseniz de etmeseniz de. Kafadan konuşmuyorum yani kaç yıllık izleyiciyim halkın nabzını da bileyim bir zahmet
-
quote:
Orijinalden alıntı: RedWickleHocam gerçek bu şekilde kabul etseniz de etmeseniz de. Kafadan konuşmuyorum yani kaç yıllık izleyiciyim halkın nabzını da bileyim bir zahmet
Alıntıları GösterBravo hocam
-
doradan yunus emre yaratmaya çalıştınız olmadı hala uğraşıyorsunuz.Bu adam evlat olsa sevilmez .
-
quote:
Orijinalden alıntı: EragoneBravo hocam
Alıntıları GösterTeveccühünüz hocam
-
quote:
Orijinalden alıntı: RedWickleHocam gerçek bu şekilde kabul etseniz de etmeseniz de. Kafadan konuşmuyorum yani kaç yıllık izleyiciyim halkın nabzını da bileyim bir zahmet
Alıntıları GösterHalk dediğin Twitter'darki ergen kitle hocam
mavi takımının iticiliğini ölçmek için analize gerek yok ki
büyük tiki: Dorasu
küçük tiki: Poyrazsu
Arab sitivın
yarmagül Ayşe
röp Merve
quote:
Orijinalden alıntı: daniellsaadam01doradan yunus emre yaratmaya çalıştınız olmadı hala uğraşıyorsunuz.Bu adam evlat olsa sevilmez .
Bir konuda halkla aynı fikirde olduğumu fark edersem, kendimde sorun aramaya başlıyorum. Size de tavsiye ederim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mayor of El Dorado -- 20 Mayıs 2021; 23:16:42 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X