yabancı muadillerine bakıyorumda tam çocuk oyunu bizimki. |
🌊🔥🌴 SURVIVOR 2021 🌴🔥🌊 ŞAMPİYON İSMAİL BALABAN (241. sayfa)

🌊🔥🌴 SURVIVOR 2021 🌴🔥🌊 ŞAMPİYON İSMAİL BALABAN
(En Son Oy Tarihi: 8.9.2022)
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: STMUS
Yedeklerde Berkan, Yunus Emre gibi tipler yok, hayal kırıklığı.iki yeni zibidi daha aldılar yarışmaya kusacam artık
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: STMUS
Yedeklerde Berkan, Yunus Emre gibi tipler yok, hayal kırıklığı.Onlar zaten farklı örneklerdi. Bu zamana kadar onlardan başka en çok etki yaratan yedek Mustafa Kemal'di ki diğerlerini saymıyorum bile, aradaki farka bak.
quote:
Orijinalden alıntı: by_nctiki yeni zibidi daha aldılar yarışmaya kusacam artık
Alıntıları GösterYedeklerden gelenler 1 km öteden kolej tayfa üyesi olduğu belli oluyor
-
Daha 2 hafta olmadan aynı parkurları oynatmaya başlamış macun gördüğüm en berbat sezon hiç renkli karakter yok herkes giydiği tişört gibi kapkara
-
-
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: Kesinizmirliksk2Yedeklerden gelenler 1 km öteden kolej tayfa üyesi olduğu belli oluyor
Alıntıları Gösteryarışmaya bodrumdan çeşmeden değil bayrampaşadan, silivriden, güngörenden adam alınması lazım acun duy sesimizi artık site çocuklarından yıldık
quote:
Orijinalden alıntı: Alinda98bu çöpün şalteri atsa nolacak yeni gelen site çocuğu pabucunu dama atar bunun
quote:
Orijinalden alıntı: Kesinizmirliksk2Kolej tayfa Buda
biz halktan adam istedikçe açun kolej tayfa dayıyor programa
Alıntıları GösterHocam ismi Sergen olup da sessiz sakin kolejli olan bir tip hatırlamıyorum. İlla bi arızalı oluyolar
bu adamdan belki bir şeyler çıkar, ön yargılı olmayalım
quote:
Orijinalden alıntı: Alinda98
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
Orijinalden alıntı: Ben-ceHocam ismi Sergen olup da sessiz sakin kolejli olan bir tip hatırlamıyorum. İlla bi arızalı oluyolar
bu adamdan belki bir şeyler çıkar, ön yargılı olmayalım
Alıntıları GösterYok hocam ya Başkan olacak insan ilk bakışta belli oluyor
Black Eagle hocami bu aksamki Gs galibiyetinden oturu tebrik ediyorum -
quote:
Orijinalden alıntı: BlackEagle03
Alıntıları Göster
-
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-82122DA82HÜSEYİN OPERASYONU BAŞLAMIŞTIR...
-
🧐🧐🧐🧐
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X