Hocam ben artık saldım yetişemiyorum < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Metz -- 2 Mayıs 2021; 4:14:46 > |
🌊🔥🌴 SURVIVOR 2021 🌴🔥🌊 ŞAMPİYON İSMAİL BALABAN (2152. sayfa)

🌊🔥🌴 SURVIVOR 2021 🌴🔥🌊 ŞAMPİYON İSMAİL BALABAN
(En Son Oy Tarihi: 8.9.2022)
-
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: Ben-ceHocam sene başında Dora’daki cevheri görememiştiniz ama şimdi bize hak veriyorsunuz değil mi? Adamın ne mağdurlara ne patrona eyvallahı var.
Fıtrat değişir sanma bu kan yine o kandır
Alıntıları GösterHocam sezon başı fikirlerinin altını dolduramıyordu tam olarak, çok arada kalmıştı. Hatta açık konuşayım, o dönem çakma mağdur grubuna katılsa şu an bunları yazıyor olmazdım bence. Sonra doğru tarafa geçti, kendisini göstermek için büyük bir adım atmış oldu, hem düşüncelerini tam olarak uygulamaya hem de troll tarafını sergilemeye başladı. Rakipteki sahte şovmenleri kudurtma anları da zirve oldu
(her ne kadar biraz mağdur etse de). Acun'un ona olan nefreti de böyle tavan yaptı ki benzer durum Yunus Emre'de de olmuştu. Tabi o Yunus Emre şu an tamamen yanlış tarafta ama o ayrı bir konu.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
Orijinalden alıntı: franz392Hocam sezon başı fikirlerinin altını dolduramıyordu tam olarak, çok arada kalmıştı. Hatta açık konuşayım, o dönem çakma mağdur grubuna katılsa şu an bunları yazıyor olmazdım bence. Sonra doğru tarafa geçti, kendisini göstermek için büyük bir adım atmış oldu, hem düşüncelerini tam olarak uygulamaya hem de troll tarafını sergilemeye başladı. Rakipteki sahte şovmenleri kudurtma anları da zirve oldu
(her ne kadar biraz mağdur etse de). Acun'un ona olan nefreti de böyle tavan yaptı ki benzer durum Yunus Emre'de de olmuştu. Tabi o Yunus Emre şu an tamamen yanlış tarafta ama o ayrı bir konu.
Alıntıları GösterYunus Emre hangi tarafta hocam ?
Keşke allstar'a çağırsa ama hiç iletişim de değiller, kopuk gibiler
-
quote:
Orijinalden alıntı: beuYunus Emre hangi tarafta hocam ?
Keşke allstar'a çağırsa ama hiç iletişim de değiller, kopuk gibiler
Alıntıları GösterPehlivan olduğundan dolayı İsmail i destekliyor hocam
Dövüş camiasından olduğu için destek atıyor ama zamanında o camia Yunus Emre Başkan a hiç destek atmamıştı yanlış yapıyor
-
-
-
hahahaha Saat yine değişmiş. Olmuyor işte zorlamayın kimse izlemiyor.
-
Dayım Mağdurhan ve Zenneyi tek gecede hüpletmiş ahahahahah
-
quote:
Orijinalden alıntı: BlackEagle03Pehlivan olduğundan dolayı İsmail i destekliyor hocam
Dövüş camiasından olduğu için destek atıyor ama zamanında o camia Yunus Emre Başkan a hiç destek atmamıştı yanlış yapıyor
Alıntıları Gösterİstediğini destekler de oburu üstün insan gibi görmesi, sırf onunla aynı tarafta diye Batuhan'ı sıvaması, yine İsmail abisi ile tartıştıkları için Poyraz ve Dora'yı eğitim ve elitizm kalıplarıyla çok abes biçimde vurmaya çalışması, onlarla tartışan Aleyna 1. olunca dayı-yeğen grubuyla alay etmesi gibi yanlış hareketleri var, bunlar sadece gördüklerim. Şu yarışmada sms attığım 3. kişiydi, Survivor'daki karakteri benim için başkadır ama şu an yaptıkları inanılır gibi değil.
-
Yayınlansın artık şu fragman.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-82122DA82ŞEMAYA GÖRE TÜM YOLLAR SANA ÇIKIYOR
GADDAR WEROS
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tuğs@n -- 2 Mayıs 2021; 16:32:20 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
ALFA POYRAZIN ASKERLERİYİZ
Spoiler,
mesajı görmek için tıklayın.gene gönüllüler kazanmış demekki merve de günü kurtaramamış yazık oldu melise -
quote:
Orijinalden alıntı: tuğs@nŞEMAYA GÖRE TÜM YOLLAR SANA ÇIKIYOR
GADDAR WEROS
Alıntıları Göster
-
quote:
Orijinalden alıntı: YunusEmreBaşkanDayım Mağdurhan ve Zenneyi tek gecede hüpletmiş ahahahahah
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-61C3BA498Spoiler,
mesajı görmek için tıklayın.gene gönüllüler kazanmış demekki merve de günü kurtaramamış yazık oldu melise HAHAHA
-
quote:
Orijinalden alıntı: funky-ndHAHAHA
Alıntıları GösterHocam nasılsın
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X