< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
🌊🔥🌴 SURVIVOR 2021 🌴🔥🌊 ŞAMPİYON İSMAİL BALABAN (2139. sayfa)

🌊🔥🌴 SURVIVOR 2021 🌴🔥🌊 ŞAMPİYON İSMAİL BALABAN
(En Son Oy Tarihi: 8.9.2022)
-
-
Acun medyaya bak dayımı devre dışı bıraktılar dayım oynasa şu an oyun gönüllüler 3 ünlüler 0'dı
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alinda98 -- 1 Mayıs 2021; 20:48:49 > -
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Alinda98Acun medyaya bak dayımı devre dışı bıraktılar dayım oynasa şu an oyun gönüllüler 3 ünlüler 0'dı
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Mağdurtan balondur.quote:
Orijinalden alıntı: Alinda98Acun medyaya bak dayımı devre dışı bıraktılar dayım oynasa şu an oyun gönüllüler 3 ünlüler 0'dı
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Poyraz biraz daha oyun kazanamazsa, ağlayacak. -
quote:
Orijinalden alıntı: EthanCarter III
Mağdurtan balondur.
Alıntıları GösterHesapları karıştıran karıştırına
-
Yok be hocam mağdurtan ifadesini ben buldum fakeci zıpırlarla karıştırmayın beni.quote:
Orijinalden alıntı: MetzHesapları karıştıran karıştırına
Alıntıları Göster
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
Yok be hocam mağdurtan ifadesini ben buldum fakeci zıpırlarla karıştırmayın beni.
Alıntıları Göster
-
quote:
Yok be hocam mağdurtan ifadesini ben buldum fakeci zıpırlarla karıştırmayın beni.
Alıntıları GösterSessiz ol weroscarter
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: Musashi-R -
Bravo hocam.quote:
Orijinalden alıntı: Metz
Alıntıları Göster
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
Bravo hocam.
Alıntıları Göster
-
Bütün neşem soldu,gitti.. -
quote:
Orijinalden alıntı: Musashi-R
Bütün neşem soldu,gitti..Birazını seneye saklasaydınız hocam
-
quote:
Orijinalden alıntı: Musashi-R
Bütün neşem soldu,gitti.. -
quote:
Orijinalden alıntı: Mayor of El DoradoBatuhan başkan
keşke hesabın şifresini weros12345 yapmasaydım çalınmış bile..
-
Şu üç haftayı atlatsam yeter hocam. Neşe falan önemli değil. -
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-82122DA82keşke hesabın şifresini weros12345 yapmasaydım çalınmış bile..
Alıntıları GösterBildiğiniz gibi, "Yetenek Sizsiniz" adlı programda, "onların zor günlerinde" jüri üyesi olarak bulundum.
Benim için gerçekten de ilgi çekici bir gözlem olacağını düşünüyordum ki, öyle de oldu.
Evet. İyi bir gözlem oldu çünkü bu sâyede bu ülkede estetiğin, san'âtın, edebiyâtın ve insân rûhuna hitâb edenlerin değil ahmak yığınlarına hitâb edenlerin güç kazanacağını hep birlikte görmüş olduk.
Bir juri düşünün ki, bir kimsenin san'ât veyâhûd kâbiliyet yönünden üstünlüğünü kitlelerin alkışlarına göre belirlesin.
İşte halk, bu popülist döngü ile ahmaklaştırılmaktadır.
Ahmakların zevklerine hitâb etmek, sistemin sözde "aydınlanmış" (illuminated) esâs sâhiblerini ya'nî robotlaştırıcıları güçlendirirken, toplumları ise aylık maaşlarına (samanlarına) bağımlı çiftlik hayvanları hâline getirmektedir.
Ahmaklara hitâb etmek sizi maddî olarak zengin kılar. Fakât esâs zenginlik, erdemlice bir hayât sürmekten başka hîçbir şey değildir.
Erdemli kalabilenlere selâm olsun.
Buradan sistemin sözde sâhiblerine yani sözde "aydınlanmışlara" sesleniyorum: Siz çoksunuz fakât biz haklıyız.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X