Hocam yemek bulmuş, ekip görmüş ve uyarmış yeme diye, İsmail de buna rağmen gözlerinin içine bakarak yemiş. Siz kimsiniz der gibi. |
🌊🔥🌴 SURVIVOR 2021 🌴🔥🌊 ŞAMPİYON İSMAİL BALABAN (1935. sayfa)

🌊🔥🌴 SURVIVOR 2021 🌴🔥🌊 ŞAMPİYON İSMAİL BALABAN
(En Son Oy Tarihi: 8.9.2022)
-
-
Takımlar dengelensin diye 2 hafta Poyrazı dinlendirdi
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: beu
beyler yarışmayı yeni açtım
İsmail ne yapmış, güzel bir özet geçecek var mıyemek bulmuş kameramanlar buna yeme demişler zaten ceza alacağım diye yemiş
-
quote:
Orijinalden alıntı: beu
beyler yarışmayı yeni açtım
İsmail ne yapmış, güzel bir özet geçecek var mıTOLUNAYA GİDER YAPMIŞ TOLUNAY DA İSMAİLİ DÖVMÜŞ TOLUNAY ŞU AN DOMİNİK GÖZALTINDA İSMAİL KONSEYE ZOR GETİRİLDİ.
-
Kurguya bak. İsmail i saf dışı birakip karsidan poyrazi devreye soktular. Gonulluler icin her sey yapiliyor suan
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Burun kırığı maskeyle dönse bile performansı eskisi gibi olamaz. Merve evine gidip kafasını dinlesin bence
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Poyraz sakat falan değildi, ünlüler toparlansın diye dinlendirdiniz adamı, yemiyoruz bunları.
Bacağı kopacak kıvamda olan adam 1 hafta sonra iyileşti.
-
takımı bitirdi resmen acun
-
quote:
Orijinalden alıntı: BullPoweR7Acun haftaya Ünlülerden elensin diye İsmail'i oynatmadı
ilayda ve çağrı gitsin istiyor sanırım. federasyon'un 1-2 eleme daha olmalı mesajını almış.
-
Bir zenci mağdurumuz eksikti
-
Steven 🤣🤣
Çağrı'nın neresi sakat ?
Aynen öyle. Kırkpınar başpehlivanı olan adama Acur karşısında eziklenmek, boynunu büküp oturmak yakışmaz. İsmail yerinde olsam, öyle mi tamam ben gidiyorum o zaman al yarışmanı kafana göre oynat derdim.
Dayınız yıkıldı o nasıl bakıs nsinwidjwidiebe8fjebjf7dub
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi svaynovic -- 20 Nisan 2021; 22:35:16 >
Steven😆
Poyrazcığına kimse engel olmasın, poyrazsu ağlamasın diye öldü öldü dirildiler!
Dayım tebrik etmedi efecik i darmaduman oldu......
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackEagle03 -- 20 Nisan 2021; 23:36:53 >
Merve git evine seneye all star a gelirsin
Susmaz artık zıpzıp...
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X