< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
🌊🔥🌴 SURVIVOR 2021 🌴🔥🌊 ŞAMPİYON İSMAİL BALABAN (1778. sayfa)

🌊🔥🌴 SURVIVOR 2021 🌴🔥🌊 ŞAMPİYON İSMAİL BALABAN
(En Son Oy Tarihi: 8.9.2022)
-
-
AFİYET OLSUN DAYIM
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Dora dayı oruçluyken dominikte iftar vakti 10 dk geçmiş ancak kendisinin orucunun açması acun medya tarafından engellenmistir.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Dora dayı konformist bir adam değil. Dora Dayı otoriteye karşı gelmesini çoook iyi bilir ! Batuboy gibi ağlamaz.
-
Acur Dora dayım iyiki sana bir faul yaptı önce smsleriyle oynadın şimdide adamı oyun alanında bekletip yediği iki lokma yüzünden ceza veriyorsun. Al top senin saha senin Yediremiyorsan bir daha oynama kardeşim
quote:
Orijinalden alıntı: EthanCarter III
Sözde dayı özde hırsız...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Maçuka -- 14 Nisan 2021; 19:58:50 >
-
Olayı çok güzel analiz ettiniz hocam.quote:
Orijinalden alıntı: Maçuka
Alıntıları Göster
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
Sağolun hocam, forumdaşlarımızın gözleri trollükten gerçekleri görmez olmuş. Mesajlarımız sayesinde tek bir arkadaşımızın bile gözünü açabilirsek ne mutlu bize.
-
Hocam Dora gücü eline alınca zorbalaşmadı mı sizce de ben sırf bu yüzden soğudum ondan.quote:
Orijinalden alıntı: MaçukaSağolun hocam, forumdaşlarımızın gözleri trollükten gerçekleri görmez olmuş. Mesajlarımız sayesinde tek bir arkadaşımızın bile gözünü açabilirsek ne mutlu bize.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Alinda98Aleyna bide utanmadan Poyrazın yüzüne seninle ilgili hiçbir sorunum yok dolduruşa geliyorsun diyorsun sonra her fırsatta çocuğun arkasından sallıyorsun nasıl cins bi karaktersin anlamadım ki
Hanzade'ye seni seviyorum diyen de kendisiydi. Sms 1. liğini kaldırabilecek bir karakteri olmadığı belliydi zaten de çok çabuk çözülmüş. Gururla örnek verdiği Duygu daha yeni kendisine salladı, Baran desen Poyraz'ın şampiyon olmasını istiyorum dedi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Kendi gücüne güvenip zorbalık yapsa neyse hocam, zamanla kolej bebesi Poyraz'ın yancısı olup ondan aldığı gazla sağa sola sataşmaya başladı. Survivorda yancıların sonu hep kötü olmuştur, dünkü sms sıralaması yeterince gösterdi bu durumu.
-
Dora ne yapmış?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
-
quote:
Orijinalden alıntı: BlackEagle03ÇAĞBAT MI SHİPLİYORUZ
-
quote:
Orijinalden alıntı: Lincoln Burrows.
Dora ne yapmış?Orucunu yemekle açmak istemiş hocam
quote:
Orijinalden alıntı: BlackEagle03
-
Ardahan allstar a hazırlanıyormuş
quote:
Orijinalden alıntı: BlackEagle03
Ardahan allstar a hazırlanıyormuş
Eh işte denecek kadar realitesi var, gelmese de olur.
-
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X