Ogeday ve Cemal? |
🌊🔥🌴 SURVIVOR 2021 🌴🔥🌊 ŞAMPİYON İSMAİL BALABAN (1605. sayfa)

🌊🔥🌴 SURVIVOR 2021 🌴🔥🌊 ŞAMPİYON İSMAİL BALABAN
(En Son Oy Tarihi: 8.9.2022)
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: BlackEagle03Poyraz gidici hocam
Alıntıları GösterŞampiyonluğa gidiyor hocam evet
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Harbiden ha iyi fark ettin bunu.
Ama 1 tane jelibondan bahsediyoruz. Kim bilir İlayda ne vermiştir ?
-
Dora dayımın yaşadığı kafayı mağdur Batuhan 50 şişe bira dikse yaşayamaz
quote:
Orijinalden alıntı: InspiredTigerHarbiden ha iyi fark ettin bunu.
Ama 1 tane jelibondan bahsediyoruz. Kim bilir İlayda ne vermiştir ?
Yarısını verdim dedi hocam küçük bir parçadan bahsediyordu
-
Hayal ettim de...
İlk başta anlatırken “elime yüzüme bulaştırdım” diye gülüyordu. -
quote:
Orijinalden alıntı: EragoneŞampiyonluğa gidiyor hocam evet
Alıntıları GösterBravo hocam
quote:
Orijinalden alıntı: InspiredTigerSergen'in kendi karakterini hiç göremedik.
Çok güzel giriş yaptı survivora ama hiç hırs görmedik, kazanma isteği görmedik. Güzel başlayıp unutulması çabuk oldu.
öykü ile takılması hataydı. öykü onun da ilayda nın da bütün enerjisini çekti. bir de gereğinden fazla hassas. dünkü o ziyafet ödüllü oyunda ben o ilk zamanlarındaki enerjiyi biraz gördüm. ama geçti bolunun pazarı derler artık. eğer elenmez kalırsa, parkurda bağırıp çağırması, kazandıktan sonra dün yaptığı gibi kalan labutlara tokat falan atması lazım. giden enerjisi anca geri gelir.
-
İlayda gözümde resmen nirvanada. Kız kendi ödülünden arttırdığını rakip oyuncusuna veriyor ve 3 ödül ceza alıyor. Kız en olgun şekilde özrünü diliyor. Önündeki velet hıçkıra hıçkıra ağlıyor bana haksızlık bu diyor.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Musashi-R
Hayal ettim de...
İlk başta anlatırken “elime yüzüme bulaştırdım” diye gülüyordu.3 ödül cezayı duyunca neye uğradığını şaşırdı hocam Acun hafiften sinirlenip bi daha böyle yaramazlıklar yapmayın diyecek sandı herhalde
-
quote:
Orijinalden alıntı: Alinda98Yarısını verdim dedi hocam küçük bir parçadan bahsediyordu
Alıntıları GösterBatuhan 3 men alıyorsa
İlayda nın max 1 olmalıydı hocam hakkı yenen isim İlayda oldu ona rağmen ağlamadı
Cemal çevresi yüzünden şampiyon oldu.
Normalde sms oylamalarında genelde Barış birinci olurken final oylamasında Cemal'e tüm ünlülerden destek geldi, herkes hikayelerinde Cemal'e destek verin diye paylaşım yaptılar, hatta Cemal'in arkadaşı Danla Bilic bir sürü insan toplayıp Cemal'e oy attırmıştı.
Ama Barış'ın arkasında bu tür kimse durmadı. Kimse karışmasaydı net Barış şampiyon olurdu.
-
Şahsi görüşüm yarismacilar arasinda olusan adaletsizligin giderilmesi icin ödül cezası yerine Dora dayima 6li bira verilmesi yeterli olurdu
-
quote:
Orijinalden alıntı: RedWickleOgeday ve Cemal?
Alıntıları GösterOgeday'ı Cemalcan ile aynı kefeye koyma istersen.
Hocam neyin yarısını verdi onu bilmiyoruz, ekmek bulup yarısını verdiyse çok vermiş oluyor.
-
quote:
Orijinalden alıntı: manifaturaci
İlayda gözümde resmen nirvanada. Kız kendi ödülünden arttırdığını rakip oyuncusuna veriyor ve 3 ödül ceza alıyor. Kız en olgun şekilde özrünü diliyor. Önündeki velet hıçkıra hıçkıra ağlıyor bana haksızlık bu diyor.Ilayda ile evlenen adamın ömrü uzar hocam diğerlerinin aksine
Barış hocasını iyi dinleyememiş. Rezil. -
-
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X