Batuhan baskana kumpas kurulmuş olabilir poyraz denilen şımarıktan şüpheleniyorum hocam. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
🌊🔥🌴 SURVIVOR 2021 🌴🔥🌊 ŞAMPİYON İSMAİL BALABAN (1571. sayfa)

🌊🔥🌴 SURVIVOR 2021 🌴🔥🌊 ŞAMPİYON İSMAİL BALABAN
(En Son Oy Tarihi: 8.9.2022)
-
-
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: bidarxxYanlış anlamışsınız hocam mesele Merve melis değil ilayda. Aleyna ilayda yı bana bırakacaktın senin merveyi yenme ihtimalin daha çok dedi. Asıl mesele ben istatistik kasacağım sen kasacaksın kavgası. Toplama bakarsak aleyna haklı. İlayda yla Ayşe 17 oyun oynarken aleyna 10 oynamış.
Alıntıları Gösterhocam ilayda her türlü win. aleyna alırsa diğer maç ayşe vs merve maçı olacak. ayşe alırsa diğer maç aleyna vs melis maçı olacak. bu durumda da aleyna vs melis daha winnable geldi bana. öyle de yaptılar zaten.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi funky-nd -- 6 Nisan 2021; 1:7:10 >
-
poyraz'ın babası da bizle ilgili bir durum yok demiş.
-
quote:
Orijinalden alıntı: funky-ndpoyraz'ın babası da bizle ilgili bir durum yok demiş.
Herkeste açıklama yapıyor bizimle ilgili değil diye benimle alakalı herhalde
-
survivor extrada'da birbirlerine girdiler.
-
dayıyaDa giydiriyorlar ekşide jarice posta koydu diye.
-
quote:
Orijinalden alıntı: funky-ndhocam ilayda her türlü win. aleyna alırsa diğer maç ayşe vs merve maçı olacak. ayşe alırsa diğer maç aleyna vs melis maçı olacak. bu durumda da aleyna vs melis daha winnable geldi bana. öyle de yaptılar zaten.
Alıntıları GösterHocam mesele oyun almak değil ilayda yı almak. Ayşe ilayda ile oynadı. Aleyna oynayamadı derdi bu. İstatistik kasma meselesi yani. Senin görüşün doğru onda değilim.
-
Tiki poyrazı şampiyon yapmayacağız!
Batuhan Karacakaya fan club
-
quote:
Orijinalden alıntı: Alinda98
Alıntıları Gösterbravo hocam
-
quote:
Orijinalden alıntı: BlackEagle03Hoaydaaa
-
-
Hanzadeden önce gider.quote:
Orijinalden alıntı: BlackEagle03
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Batuhan Survivor 2021 i sırtladığı reality ile survivordan sonra başrol olmaya göz kırpıyor
-
"10 adım da nasıl Mayduy olunur, zabah kadar anlatırım " tv show.quote:
Orijinalden alıntı: T0RNAD0
Batuhan Survivor 2021 i sırtladığı reality ile survivordan sonra başrol olmaya göz kırpıyor
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Dora dayı yoktu
Zıpır çoktu
Dora dayı geldi
Werdi werdi
Bu güzel seneyi
Bizlere verdi
3-c sınıfından jankatı dinlediniz teşekkürler...
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X