Kazananlar: Poyraz, Merve Aydın, Ayşe, Sergen, Doğan Kaybedenler: Kalaycıoğlu, Mağdurhan, İsmail, Çağrı |
🌊🔥🌴 SURVIVOR 2021 🌴🔥🌊 ŞAMPİYON İSMAİL BALABAN (1512. sayfa)

🌊🔥🌴 SURVIVOR 2021 🌴🔥🌊 ŞAMPİYON İSMAİL BALABAN
(En Son Oy Tarihi: 8.9.2022)
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: EthanCarter III
Wooooooo hanımcı kedigil zorrooo.
Alıntıları GösterBEN KEDİ OLMAM BAK SANA SÖYLÜYORUM BEN KEDİ OLMAM
-
Aleyna Çalışkan bu hafta ailesi ve arkadaşlarının attığı toplam 12 oyla elenir kurtuluşu yok
-
Hadi hadi burası Adnan Ziyagilin yalısı değil....quote:
Orijinalden alıntı: zorradamBEN KEDİ OLMAM BAK SANA SÖYLÜYORUM BEN KEDİ OLMAM
Alıntıları Göster
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
bence gonca dogru söylüyordu çağrının küfrü konusunda.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Kesinizmirliksk2Hocam bu hikayede yanan cidden emin oldu shshhdhdhdhd
adam aşk hayatında bile yedekte kalmış yazık be
Alıntıları GösterSancakay sabah Aleyna, Twitter'daki ship sayfalarına malzeme olmak, prim yapmak istiyordu gibi bir laf ederse var ya offfffff
-
quote:
Orijinalden alıntı: manifaturaci
Arkadaş televizyon alirken araştirayim diye er olarak foruma katılıp bilgi alıp çıkıcaktım. Teğmen olarak survivor başlığında geziyorum şuan. Ne adamlarsınız sizlerle gurur duyuyorum.2005 yılında uğur özgür tartışması attığım bir forum mesajından sonra 16 yıldır survivor forumlarındayım ilk günkü heyecanımla okuyacağım mesajlarını
-
quote:
Orijinalden alıntı: EthanCarter III
Hadi hadi burası Adnan Ziyagilin yalısı değil....
Alıntıları Göster
-
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi funky-nd -- 4 Nisan 2021; 1:30:49 > -
G.tü başı ayrı oynayan tiktokçu Doğan boyuna bakmadan Batuhan'a ayar veriyor. Ulan ne günlere kaldık... Batuhan o ortamda postasını koyamıyorsa menzili kısa olur. Mağdur edebiyatı bir yere kadar çalışır.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Sancakay yarın panoramaya geliyor Aleyna K'yı bide o patlatacak herhalde
-
quote:
Orijinalden alıntı: YunusEmreBaşkanKazananlar: Poyraz, Merve Aydın, Ayşe, Sergen, Doğan
Kaybedenler: Kalaycıoğlu, Mağdurhan, İsmail, Çağrı
Bence Kalaycıoğlu sağlam oy kazandı hem performans hem reality var kızda ben sms 1.liği bekliyorum
-
Doğan kolpaçino karakteri.quote:
Orijinalden alıntı: erolustun
G.tü başı ayrı oynayan tiktokçu Doğan boyuna bakmadan Batuhan'a ayar veriyor. Ulan ne günlere kaldık... Batuhan o ortamda postasını koyamıyorsa menzili kısa olur. Mağdur edebiyatı bir yere kadar çalışır.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
ekşiye 20 sayfa entry girilmiş
-
quote:
Orijinalden alıntı: manifaturaci
Arkadaş televizyon alirken araştirayim diye er olarak foruma katılıp bilgi alıp çıkıcaktım. Teğmen olarak survivor başlığında geziyorum şuan. Ne adamlarsınız sizlerle gurur duyuyorum.Hoşgeldiniz hocam
bu survivor konusu böyle bi yer işe hocam . Ben kendimi bildim bileli buradayım
Tam erdi reislik kaos var şu an
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: Egeozbaran
Büyük ihtimal İlayda Poyraz’a söyledi hocam.Yalnız kafama takılan şey,aynı şeyleri bir gün önce konserde söylediyse neden tekrar söyledi partide Batuhan’a ?Onu bende bilemiyorum hocam
ama partide söylediğinde mağdurhan çok takmıyordu bunu
işler karıştı ya yarın baya malzeme çıkacak
quote:
Orijinalden alıntı: Alinda98Ayşeye akıl verildiğini düşünüyorum
Alıntıları GösterPoyDor ikilisi onu özel olarak konseye hazırlamıştır
quote:
Orijinalden alıntı: zorradamyengenize durumu anlattım bundan sonra bulaşıkları yıkıyorum survivorımı izliyorum bundan sonra kimseye eyvallah yok
Alıntıları GösterYeme bizi zorro dominiktesin
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X