Normalde 3 fark olması lazımdı, niye 2'ye düştü anlamadım. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
🌊🔥🌴 SURVIVOR 2021 🌴🔥🌊 ŞAMPİYON İSMAİL BALABAN (1489. sayfa)

🌊🔥🌴 SURVIVOR 2021 🌴🔥🌊 ŞAMPİYON İSMAİL BALABAN
(En Son Oy Tarihi: 8.9.2022)
-
-
Hocam kız elenirse 5-2 olacağı için. Geçen sene koydu bu kuralı sayı farkı 2'den fazla olmayacak diye.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Alinda98Çok samimi hocam mağdura yattığını anladılar
Alıntıları GösterHiçte değil hocam her olayı Mağdurhana getiriyor abarttı o da.
-
Kudurmuş -
-
quote:
Orijinalden alıntı: Lincoln Burrows.
Çağrı reis kaos çıkarınca biz.bugünde izleyemedim arkadaş hep bir aksilik merak içindeyim başkan neler yaptı diye
-
-
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
ünlüler 1 dok kazandığı sürece karşıdan 2-3 hafta adam elerler gibi duruyor
-
Amerikan survivorundaki Amanda... Bizimkiler bunun yanında kibariyenin anasına dönmüşken bir de şunun endamına, karşı konulamaz çekiciliğine bakın
Ahh ah Acun şeriatçıların aklıyla hareket ediyorsun yatacak yerin yok senin
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RedWickle -- 3 Nisan 2021; 22:45:29 > -
İsmail YK Kudur Kudur baby dinleyesim geldi
-
-
-
Ay ne gıcık bi insan bu
UNUTUCAM DİYE KORKUYORUM
-Mağdurhan Karacakaya
-
quote:
Orijinalden alıntı: C-TRangerHocam kız elenirse 5-2 olacağı için. Geçen sene koydu bu kuralı sayı farkı 2'den fazla olmayacak diye.
2019'da başladı, hatta o sene 2 fark yetiyordu ve bu yüzden çöpler dururken Hakan elenip gitmişti. Ama bu sene tekrar 3 olmuştu, hatta 1-2 konseyde de yaşandı ama erkek sayısı 4 fazla olmasın diye yapılmıştı, yine değiştirmişler.
ÇOK KONUŞTU
HANGİSİNE CEVAP VERECEGİM
4 KONU GECTİ
UNUTUCAM SONRA
SMS SMS SMS
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
-
2 çok konuşan birbirini buldu. bunlar evlensin bence.
-
Merve ziyagil bebesinin içinden geçti :) Bu kamile 1 ögün yemek 3 ögün ıslak odun...
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X