Böyle kızlar çok tehlikeli, dişiliğini kullanarak erkekleri parmaklarında oynatırlar. Nefsine hakim olan iradeli bir erkek böyle kızların kuklası olmaz; ama böyle erkekler azınlıkta olduğundan bu tarz kızlar her zaman rağbet görecektir. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
🌊🔥🌴 SURVIVOR 2021 🌴🔥🌊 ŞAMPİYON İSMAİL BALABAN (1422. sayfa)

🌊🔥🌴 SURVIVOR 2021 🌴🔥🌊 ŞAMPİYON İSMAİL BALABAN
(En Son Oy Tarihi: 8.9.2022)
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: FuskoHahaha survivor böyle izlenir
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
Orijinalden alıntı: Gaddar Kerim
2017 ilhan / Adem börek kavgası istiyoruz bunları birbirine yediriyorAynen hocam nerden nereye o zamanlar birleşme partisinde bile gerginlik vardı şimdi birbirlerinin ağzından yiyolar
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: blueyedheheh he he he he he heh he ho ho hoh ho ho ho hoh ho
-
Bugün dokunulmazlıkmı var ya hafta sonu değilmiydi izleyemeyeceğim akşam ama burayı takip edeceğim ünlüler kaybederse sms atmak için çağrı başkana
-
Cemalcan mıdır nedir o eşcinsel mi ? Konuşması hareketleri vs ilginç
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Ulan başta gülüyordum ama şu an kendimi durduramıyorum. Hehe he he, hoho ho ho diye mırıldanıyorum sürekli
Keşke ulusa seslenişi Dora dayı yapsa
4 dok oynanıp her konsey 1 isim çıkacakmış sonra kendi aralarında oylanacakmış twitterda böyle konuşuluyor ünlüler 1 dok kazansa bile bu durumda aleyna ç için yolun sonuna geliniyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-61C3BA498 -- 29 Mart 2021; 19:58:33 > -
Gün senin günün
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-61C3BA4984 dok oynanıp her konsey 1 isim çıkacakmış sonra kendi aralarında oylanacakmış twitterda böyle konuşuluyor ünlüler 1 dok kazansa bile bu durumda aleyna ç için yolun sonuna geliniyor
Acun daha geçenlerde 'toplu sms sistemi daha iyi, arası iyi olan yarışmacıların destekçilerinin birbirlerine oy atmalarını engelliyor' demişti. Tabi bir de işin gelir kısmı var. Ama ne olursa olsun birleşme partisi haftasına dokunulmazlık koymak, aynı hafta içinde 4 dokunulmazlık koymak izleyiciye saygısızlık.
quote:
Orijinalden alıntı: BlackEagle03
Gün senin gününolay ne hocammm
-
quote:
Orijinalden alıntı: Mishakalolay ne hocammm
Alıntıları GösterEvrim Anlat bakalım da yarışacak birazdan
quote:
Orijinalden alıntı: franz392Acun daha geçenlerde 'toplu sms sistemi daha iyi, arası iyi olan yarışmacıların destekçilerinin birbirlerine oy atmalarını engelliyor' demişti. Tabi bir de işin gelir kısmı var. Ama ne olursa olsun birleşme partisi haftasına dokunulmazlık koymak, aynı hafta içinde 4 dokunulmazlık koymak izleyiciye saygısızlık.
Alıntıları Gösterbu sistem sadece bu hafta için büyük ihtimal
-
İsmail sen kimsin lan dayıma ters yapıyon soytarı
quote:
Orijinalden alıntı: BlackEagle03Evrim Anlat bakalım da yarışacak birazdan
Alıntıları Gösterdur tv yi açayım kaç gibi başlar hocam
-
Murat oyunculuğa adım atsa, “yakışıklı oyuncu” diye geçinen bir çok oyuncuyu tahtından ederdi.
Müzik dünyasında beklenen ilgiyi göremediği için bıraktığını düşünüyorum ben de. Kendisinin müzik konusunda önemli bir yeteneği vardı, yazık oldu.
Oyuncu olmayıp, yarışmadan sonra dizi-filmlerde oynayan çok yarışmacı oldu.(Oyuncu olan “ünlü” yarışmacılardan daha ünlü olanlar oldu) Şimdi ise Murat’ın uğraştığı şeylere bak. Sosyal medyada ergenlerle, yarışmada da insanlığını tamamlayamamış kişilerle uğraşıyor. -
quote:
Orijinalden alıntı: Mishakaldur tv yi açayım kaç gibi başlar hocam
Alıntıları Gösterbaşladı
-
Cemal geçen senenin başındaki haline dönmüş
Cemal Can Acun medya yı kendi üzerine yaptı resmen, her yerden çıkıyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X