< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
🌊🔥🌴 SURVIVOR 2021 🌴🔥🌊 ŞAMPİYON İSMAİL BALABAN (1357. sayfa)

🌊🔥🌴 SURVIVOR 2021 🌴🔥🌊 ŞAMPİYON İSMAİL BALABAN
(En Son Oy Tarihi: 8.9.2022)
-
-
turabiyle batuhan aynı sene yarışsa çok güzel olurdu
-
quote:
Orijinalden alıntı: Çöp Adam
Bu mesaj silindi.Evet hocam, Saint Benoit mezunu diye kaymak tabakadan gördüğünüz ama Acun'un ikinci sınıf vatandaş olarak gördüğü adam başpehlivan ünvanı olduğu için birinci sınıf vatandaş kategorisinde yer alan bir yarışmacının arkasındakiler yüzünden morardı, keyifle günlüğünüze yazabilirsiniz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mayor of El Dorado -- 24 Mart 2021; 0:7:11 > -
işin ilginci çoğunlukla ünlü fasulyeleri gönderdi kızı. zaten karşı takıma göre çok güçsüzler, bir de "duygusal davranıp" öykü ve ilayda dan fiziki ve odaklanma anlamında kat be kat üstün yarışmacıyı göz göre göre gönderdiler.
çıkart pilavcıbaşıyla çakma cimcimeyi, defolsun gitsin biri. he gitmiyor mu? o zaman karşı taraftan kim giderse gitsin zaten bunlardan daha iyidir.(hamili kart yakınımdır hanzade hariç, ki o da blokçu tayfadan, gitmez)
her durumda win-win.
acun görüşürüz dediğine göre bir ihtimal gonca yı başka bir survivor a davet edebilir. gonca kendini çok iyi ifade eden, realitysi olan bir yarışmacıydı. survivor a yakışıyordu.
katılıyorum. bence de yazık oldu.
-
-
Coconut'ı acilen bırakman lazım. (9:10'da başlayan müziğe dikkat
)
-
Çöp adam çöpüne dön
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
Orijinalden alıntı: BlackEagle03Hayvan herifler yenge dayıyla anne dayıyı tehdit mi ediyormuş?
Arkalarına almışlar federasyonu belediye başkanlarını esip gürlüyorlar aciz herifler. İsmail’den etimle kemiğimle nefret ettim.
quote:
Orijinalden alıntı: Ben-ceHayvan herifler yenge dayıyla anne dayıyı tehdit mi ediyormuş?
Arkalarına almışlar federasyonu belediye başkanlarını esip gürlüyorlar aciz herifler. İsmail’den etimle kemiğimle nefret ettim.
Alıntıları GösterÖyle böyle değil ipin ucunu acayip kaçırmış şrfsizlr
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackEagle03 -- 24 Mart 2021; 2:2:5 >
tam da olmam gereken yerdeyim.
-
Bir insanın annesini sevgilisini tehdit etmek nedir ulan medeniyetsiz herifler az delikanlı olun.
quote:
Orijinalden alıntı: EthanCarter III
Bir insanın annesini sevgilisini tehdit etmek nedir ulan medeniyetsiz herifler az delikanlı olun.Soytarı bunlar hocam
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Metz -- 24 Mart 2021; 1:54:33 > -
quote:
Orijinalden alıntı: Metz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X