|
🌊🔥🌴 SURVIVOR 2021 🌴🔥🌊 ŞAMPİYON İSMAİL BALABAN (1328. sayfa)

🌊🔥🌴 SURVIVOR 2021 🌴🔥🌊 ŞAMPİYON İSMAİL BALABAN
(En Son Oy Tarihi: 8.9.2022)
-
-
İşler garip bi yere gitmeye başladı
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alinda98 -- 23 Mart 2021; 18:7:17 > -
quote:
Orijinalden alıntı: Alinda98İşler garip bi yere gitmeye başladı
Güreş federasyonuna TDKda mesai yaptıran adam gibi adam Dora Dayım olarak yorumladım hocam
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
Orijinalden alıntı: Alinda98İşler garip bi yere gitmeye başladı
Balaban ve güreş dünyası bu olaylardan dolayı üzgünse hiç kusura bakmasınlar survivorun doğasında kaos var, boş yere gereksiz duyar kasmasınlar.
-
quote:
Orijinalden alıntı: yokboylebısey
Hepsi zır cahil zenne kelimesi argo bile değilÖyle bir algı yaptılar ki zennelik yapanlara hakaret boyutuna geldi artık. Zenneler ayaklanmalıdır
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Dora dayı akşam konseyde Ahmet Goethe Çakar hocam gibi peki özür diliyorum az bile söylemişim diye saydıracak...
Kaynak:alinda98
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Ben-ceÖyle bir algı yaptılar ki zennelik yapanlara hakaret boyutuna geldi artık. Zenneler ayaklanmalıdır
Alıntıları GösterZennelerde vardır...
-
Biraz kaos olay olsa survivorda. Çağrınında elini kolunu bağladılar pek birşeyde diyemiyor
-
quote:
Orijinalden alıntı: Ben-ceÖyle bir algı yaptılar ki zennelik yapanlara hakaret boyutuna geldi artık. Zenneler ayaklanmalıdır
Alıntıları GösterHocam şu an twiter sallanıyor bülüyo musun zenneler ayaklanmış İsmail Balaban'dan özür bekliyolarmış.
-
quote:
Orijinalden alıntı: BlackEagle03
Alıntıları GösterNe güzel oynuyor öyle.
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: EthanCarter IIIHocam geçen sene ne yazmışlardı
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Metz -- 23 Mart 2021; 19:46:55 >
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: MetzHocam geçen sene ne yazmışlardı
Forumda Yunus Emre baskan kıvılcımını baslatanlardan olarak gurur duyuyorum hocam.
-
quote:
Orijinalden alıntı: EthanCarter IIIForumda Yunus Emre baskan kıvılcımını baslatanlardan olarak gurur duyuyorum hocam.
Alıntıları Göster
-
quote:
Orijinalden alıntı: Metz
Alıntıları GösterErsin'le olan hareketlerine yarılıyorum her defasında.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Metz
Alıntıları Gösterbenim kafayı koyarken kendi kendine kahkaha attın deeemi
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X