Kurduğun takımlar fena değil gibi... |
🌊🔥🌴 SURVIVOR 2021 🌴🔥🌊 ŞAMPİYON İSMAİL BALABAN (1306. sayfa)

🌊🔥🌴 SURVIVOR 2021 🌴🔥🌊 ŞAMPİYON İSMAİL BALABAN
(En Son Oy Tarihi: 8.9.2022)
-
-
İki takımın hızı ve performansı eşit olmamış hocam. Mavi takımın hem erkekleri hem de kadın yarışmacıları sayı alacağım diye sırıtıyor.
Hem ne gerek varmış takımları bozmaya. Bireysel olsunlar daha iyi. Final isimleri başından bu yana belli zaten.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Musashi-R -- 22 Mart 2021; 17:37:41 > -
gayet dengeli olmuş hocam.
ilk haftalar mavi takım alır. hanzade ve öykü gider. sonra tersine dönmeye başlar.
-
Dengeliyse mavi takımın kazanacağına nasıl eminsiniz hocam? -
Performansı zayıf olanları iki tarafa da yaydım, bir de sevmediğim iki kişiyi (mağdur ve dobiş) kırmızıda buluşturdum
Ama fena olmadı bence. Bireyseli sonlarda yapar anca. Yeni bir hava için böyle bir değişim lazım bence.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: franz392
Gonca gitti varsayımıyla tekrar takım kuralım. Dora, Doğan, Çağrı, Hanzade, Öykü ve İlayda altısını dengelemeye çalıştım. Şu anki takımlarda Aleyna ve Ayşe dışında rekabet etmesi gereken bir ikili göremiyorum. İsmail ve Batuhan arasında öyle bir çekişme yok ama belki ayrılabilirler tabi.
Mavi
Poyraz
Berkay
Sergen
Dora
Doğan
Aleyna K
Aleyna Ç
Merve
İlayda
Kırmızı
İsmail
Batuhan
Çağrı
Steven
Reşat
Melis
Öykü
Ayşe
HanzadeÇAĞDOR'u neden birbirinden ayırdın hatta DOĞ'u da ekle ÇAĞDORDOĞ aynı takımda olmalı eküri modu açılmalı
-
Bireysel oyunlar daha çekişmeli oluyordu. Eskiden birleşmeden sonra bireysele dönüyordu. Sonralarda sembol oyunları falan bireysel oldu. Kaç sezondur düzgün yarışma yapılmıyor. Sembol oyunları bile parkur.
Yarışmacıların koala gibi kütüğe sarılmalarını izlemek istiyorum. -
quote:
Orijinalden alıntı: Alpha CentauriÇAĞDOR'u neden birbirinden ayırdın hatta DOĞ'u da ekle ÇAĞDORDOĞ aynı takımda olmalı eküri modu açılmalı
Alıntıları Göster2 takımın da oyun kazanabilmesi için bir arada olmamaları gerekiyor
quote:
Orijinalden alıntı: franz3922 takımın da oyun kazanabilmesi için bir arada olmamaları gerekiyor
Alıntıları Gösterbize oyun kazanma değil sahilde okyanusun karşısında 3 kankanın yan yana oturup sohbet etmesi önemli
-
Mavi takim bana berkan baris yunus Sercan elif kadrosunu hatırlattı yunusun bu takim için verdiği ismi herkes hatirlar sanırımquote:
Gonca gitti varsayımıyla tekrar takım kuralım. Dora, Doğan, Çağrı, Hanzade, Öykü ve İlayda altısını dengelemeye çalıştım. Şu anki takımlarda Aleyna ve Ayşe dışında rekabet etmesi gereken bir ikili göremiyorum. İsmail ve Batuhan arasında öyle bir çekişme yok ama belki ayrılabilirler tabi.
Mavi
Poyraz
Berkay
Sergen
Dora
Doğan
Aleyna K
Aleyna Ç
Merve
İlayda
Kırmızı
İsmail
Batuhan
Çağrı
Steven
Reşat
Melis
Öykü
Ayşe
Hanzade
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
Mavi takim bana berkan baris yunus Sercan elif kadrosunu hatırlattı yunusun bu takim için verdiği ismi herkes hatirlar sanırımquote:
Mavi
Poyraz
Berkay
Sergen
Dora
Doğan
Aleyna K
Aleyna Ç
Merve
İlayda
Kırmızı
İsmail
Batuhan
Çağrı
Steven
Reşat
Melis
Öykü
Ayşe
Hanzade
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
Allah askına felsefe yapma yha.
-
quote:
Mavi
Poyraz
Berkay
Sergen
Dora
Doğan
Aleyna K
Aleyna Ç
Merve
İlayda
Kırmızı
İsmail
Batuhan
Çağrı
Steven
Reşat
Melis
Öykü
Ayşe
Hanzadepoyraz ve berkayın aynı takımda olması direk güç dengesini bozuyor bir haftalık olabilir ama sürekli böyle olursa mavi takım 10 oyundan 3 tanesini kazanır
-
Senin gibileri ben mahallede bakkala gönderiyorum.
-
-
-
-
-
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X