< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
🌊🔥🌴 SURVIVOR 2021 🌴🔥🌊 ŞAMPİYON İSMAİL BALABAN (1304. sayfa)

🌊🔥🌴 SURVIVOR 2021 🌴🔥🌊 ŞAMPİYON İSMAİL BALABAN
(En Son Oy Tarihi: 8.9.2022)
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: franz392Çok zorlama olmuş bu senaryo
O kadar plânlı olsa Reşat'ı falan da yazıp yine boş oy atabilirdi. Biraz önce yazmıştım Hanzade ilk aday olursa olası birincilikte Ayşe'nin ne yapacağını görmek güzel olurdu diye. Şu an hangisi 1. olsa ya karşıdan gönderelim diye yapıyoruz diye diğerini söyler ya da performans olarak Dora'ya döner iş. Berkay zaten hep iyi, Reşat da bayağı formda. Onlar aday olmaz.
Alıntıları GösterBu mantığı anlayamıyorum hocam. Berkay Poyraz ın yönlendirmesiyle oy veriyorda stevan aleyna lar kimin yönlendirmesiyle veriyor. Helede aleyna kadın lar kadınlar deyip her konseyde hanzade yazması. Bunlar hanzade yi kadından saymıyor sanırım. O kadar saçma argümanlar sunuyorlar ki komedi. Tabi bizim çok düşünmeyen Türk halkı bunu yiyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: BlackEagle03Dora dayımın tavrı için ne düşünüyorsunuz hocam bir Karadenizli olarak
Alıntıları GösterWalla önce İsmail in söylemine ben hiç takmadım ama eşim takıldı. Hatta 1 oy verdi reşat a. Demekki takılanlar oluyor. Dora akıllı biri rol çalmayı biliyor kelime bilgisi üst düzey istediği gibi kullanıyor. Diksiyonu çok iyi rahat anlaşılabilir. Mesela hanzade nin de kelime dağarcığı iyi ama diksiyondan kaybediyor. Dora nın tek şansı bu zaten böyle olmasa Çağrı gibi de agresif olamaz o başarı yüzdesiyle şutlanır.bunları iyi bildiğinden bu tür olayları kaçırmıyor. Orada her yiğidin bir yoğurt yiyişi var. İlayda sevimli liğiyle Çağrı agresifliliğiyle Batuhan mağdurluğu yla dora ince laf sokmalarıyla Ayşe karşı taraf açıklığıyla ilerliyor. Bunlar son 8.10 yaptırır sonra performans ortaya çıkar. Büyük kitleli semih Sabriye bile son 5.6 yaptılar oralara gidemezler ana yaklaşırlar.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: EthanCarter III
Dora dayı adamdır ama biraz tipsiz olsa biz hariç kimse savunmazdı beyler...Biz yine desteklerdik hocam
Adamlık tipe bakmaz...
-
quote:
Orijinalden alıntı: franz392Berkay tüm yarışmanın en formda yarışmacısıyken onu söylemek ciddi adaletsizlik olur, pehlivanı aday yapmaya benzemez o iş
Poyraz artık gözden çıkarmış Hanzade'yi. Bugün Aleyna Ç çıksa bile 1. olunca ikisini kapıştıracaktı. Şimdi 1. olsa bile ne dese sıkıntı, 2 tane performansı iyi olan, 2 tane de sms'i iyi olan kişi kalacak çünkü ortada. Yani normal şekilde yazsalar da Hanzade Salı günü aday olacaktı, şu an dediğin gibi bir şey olduysa bile anlamsız bir hareket bence
Alıntıları GösterDora ve Poyrazın isim yazılma sırasında ki konuşmalarından herşey belli de hocam neyse zaten Berkayın kendi kafasına göre hareket etmeyeceği çok belli ekstrada da değindiler bu konuya Poyrazın aklıyla hareket etti çok yönlü düşünen bi insan olsa kendini ateşe attığının farkında olurdu da kendisi survivor tarihinde gördüğüm en büyük yaverlerden biri yarışmaya poyraz fan club üyesi olarak katılmış
-
Cümleten selamun aleyküm saat geç oldu kimse kalmamıştır neyse program başlayınca yazarım yine
-
quote:
Orijinalden alıntı: MishakalCümleten selamun aleyküm saat geç oldu kimse kalmamıştır neyse program başlayınca yazarım yine
Aleykümselam Hocam hoşgeldiniz
-
quote:
Orijinalden alıntı: BlackEagle03
MURAT ÖZARI DORA DAYIMIN CESARETİ VE ÖZGÜVENİ KARŞISINDA ŞAŞMIŞ KALMIŞ AĞZI AÇIK KALMIŞ ÖYLE DİYOR
-
quote:
Orijinalden alıntı: Metz
Alıntıları GösterDora Dayım Acun a İsmail hakkında açıklama yapıyor
-
quote:
Orijinalden alıntı: BlackEagle03Dora Dayım Acun a İsmail hakkında açıklama yapıyor
Alıntıları Göster
-
quote:
Orijinalden alıntı: Metz
Alıntıları Göster
-
quote:
Orijinalden alıntı: BlackEagle03
Alıntıları Göster
-
quote:
Orijinalden alıntı: MetzAleykümselam Hocam hoşgeldiniz
Alıntıları GösterŞu fotoyu ne zaman görsem bitiyorum ya
Bu sene 1 bölüm bile bakamadım kim gitti kim kaldı hiç bilmiyorum
Adalar birleşince belki izlemeye başlarım.
Bu senenin Erdi'si, Yunus Emre'si kim ?
-
quote:
Orijinalden alıntı: MishakalŞu fotoyu ne zaman görsem bitiyorum ya
Alıntıları GösterHocam bu sene Abdullah Avcı Dora Dayı ve Tolunay Kafkas Çağrı reyiz var
-
quote:
Orijinalden alıntı: MishakalŞu fotoyu ne zaman görsem bitiyorum ya
Alıntıları GösterDora Dayımız var hocam bekleriz safımıza
-
Survivor 2018 gece uyurken deprem olur o sırada geçen konuşmalar:
Deprem oluyoo
Hakan sen mi yaptın?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu da ayrı bir manyak.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X