poyraz 1. olursa berkay demeli. berkay elenir bu potadan. |
🌊🔥🌴 SURVIVOR 2021 🌴🔥🌊 ŞAMPİYON İSMAİL BALABAN (1303. sayfa)

🌊🔥🌴 SURVIVOR 2021 🌴🔥🌊 ŞAMPİYON İSMAİL BALABAN
(En Son Oy Tarihi: 8.9.2022)
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: Lincoln Burrows.
Dora sırf Reşat'a yanlamak için bu İsmail ile atılışıyor.
Gerçek survivor izleyicisi bilir bunu.Ya hocam Reşat kim
Dayının ona ihtiyacı mı var kat kat sms alıyor ondan çok daha aktif
Adam liderliğe oynuyor bu olaylardan bunu mu çıkardın Allah aşkına
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: BlackEagle03
FRAGMAN ÇOK İYİYDİ DAYIBOYLAR GELİNdayıboy
-
quote:
Orijinalden alıntı: Alinda982018'de ikisi de ademciydi sanki
Alıntıları GösterTalar, Erdi'ciydi aslında. Tabi Adem'in mağdurluğunu eleştirip elendikten sonra fan kitlesini görünce Adem hayranı olmaya karar veren Erdi gibi yön değiştirmişti o da herhalde
+1
-
Ben de finoları seviyorum diyeyim o zaman
-DORA DAYI
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
Orijinalden alıntı: funky-ndpoyraz 1. olursa berkay demeli. berkay elenir bu potadan.
Bomboş adam çıktı elensin
Felsefe yapma yha.quote:
Orijinalden alıntı: BlackEagle03Ya hocam Reşat kim
Dayının ona ihtiyacı mı var kat kat sms alıyor ondan çok daha aktif
Adam liderliğe oynuyor bu olaylardan bunu mu çıkardın Allah aşkına
Alıntıları Göster
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
Orijinalden alıntı: Mayor of El Doradoİsmail ağız dalaşında Dora senin sikletin değil. Ünlülerde Öykü ve Batuhan dışında kimse bu konuda Dora'nın sikletinde değil.
Onlarda değil hocam öykü zaten sıkışınca hemen yalana başvuruyor
-
DORA DAYIM MÜTEMADİYEN GÖMÜYOR. ELEN GİT İSMAİL REZİL OLDUN REZİL
FİNO
Karadeniz Dora Dora Dora diyip havaya silah sıkıyormuş
DAYIMDAN HERKES GERİ ADIM ATMASINI BEKLERKEN
VİTESİ YÜKSELTMESİ
FİNO BENZETMESİ DE ÇOK İYİ HAHAHAHAHAHHA
quote:
Orijinalden alıntı: Alinda98Berkay nasıl bi akıl tutulması yaşıyorsa Poyrazın dediğini yapıp Ayşeyi yazdı Poyrazın amacı sms birincisi olduğu takdirde Ayşeyi zor duruma sokmaktı ama Ayşenin yaptığı hata Berkayın survivordan elenmesine sebep olabilir
Çok zorlama olmuş bu senaryo
O kadar plânlı olsa Reşat'ı falan da yazıp yine boş oy atabilirdi. Biraz önce yazmıştım Hanzade ilk aday olursa olası birincilikte Ayşe'nin ne yapacağını görmek güzel olurdu diye. Şu an hangisi 1. olsa ya karşıdan gönderelim diye yapıyoruz diye diğerini söyler ya da performans olarak Dora'ya döner iş. Berkay zaten hep iyi, Reşat da bayağı formda. Onlar aday olmaz.
-
quote:
Orijinalden alıntı: BlackEagle03
DAYIMDAN HERKES GERİ ADIM ATMASINI BEKLERKEN
VİTESİ YÜKSELTMESİ
FİNO BENZETMESİ DE ÇOK İYİ HAHAHAHAHAHHAİsmail özür dileyecek diye beklerken soytarıyı duyunca şok oldu
Bu bana cahil muhabbetini hatırlattı
-
quote:
Orijinalden alıntı: franz392Çok zorlama olmuş bu senaryo
O kadar plânlı olsa Reşat'ı falan da yazıp yine boş oy atabilirdi. Biraz önce yazmıştım Hanzade ilk aday olursa olası birincilikte Ayşe'nin ne yapacağını görmek güzel olurdu diye. Şu an hangisi 1. olsa ya karşıdan gönderelim diye yapıyoruz diye diğerini söyler ya da performans olarak Dora'ya döner iş. Berkay zaten hep iyi, Reşat da bayağı formda. Onlar aday olmaz.
Alıntıları GösterZorlama değil hocam olan direkt Ayşenin Hanzadeyi söyleme şansını elinden almak diyelim hata yaptı Berkayı söyledi o zaman Berkay kendi kafasına sıkmış olacak
-
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-61C3BA498ismail güçlü diye haklı mı olmuş oluyor
reşat haklıydı
Alıntıları GösterReşat o biraz boş görmüş arkadaş iyi bir karetecidir. Üfletmiyebilir bile.
quote:
Orijinalden alıntı: bidarxxReşat o biraz boş görmüş arkadaş iyi bir karetecidir. Üfletmiyebilir bile.
Alıntıları GösterOflular güçlüdür hocam bunu herkes bilir
-
quote:
Orijinalden alıntı: bidarxxReşat o biraz boş görmüş arkadaş iyi bir karetecidir. Üfletmiyebilir bile.
Alıntıları GösterDora dayımın tavrı için ne düşünüyorsunuz hocam bir Karadenizli olarak
quote:
Orijinalden alıntı: Alinda98İsmail özür dileyecek diye beklerken soytarıyı duyunca şok oldu
Bu bana cahil muhabbetini hatırlattı
Alıntıları Gösterİki kelimeyi bir araya getiremedi hocam o şokla
Şimdi röpte atıp tutar ama
-
quote:
Orijinalden alıntı: Alinda98Zorlama değil hocam olan direkt Ayşenin Hanzadeyi söyleme şansını elinden almak diyelim hata yaptı Berkayı söyledi o zaman Berkay kendi kafasına sıkmış olacak
Alıntıları GösterBerkay tüm yarışmanın en formda yarışmacısıyken onu söylemek ciddi adaletsizlik olur, pehlivanı aday yapmaya benzemez o iş
Poyraz artık gözden çıkarmış Hanzade'yi. Bugün Aleyna Ç çıksa bile 1. olunca ikisini kapıştıracaktı. Şimdi 1. olsa bile ne dese sıkıntı, 2 tane performansı iyi olan, 2 tane de sms'i iyi olan kişi kalacak çünkü ortada. Yani normal şekilde yazsalar da Hanzade Salı günü aday olacaktı, şu an dediğin gibi bir şey olduysa bile anlamsız bir hareket bence
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X