2 olur hocam ayşe 3'e gerileyebilir |
🌊🔥🌴 SURVIVOR 2021 🌴🔥🌊 ŞAMPİYON İSMAİL BALABAN (1302. sayfa)

🌊🔥🌴 SURVIVOR 2021 🌴🔥🌊 ŞAMPİYON İSMAİL BALABAN
(En Son Oy Tarihi: 8.9.2022)
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: Alinda98Ben gönüllülerin daha fazla sms aldığından artık eminim
Metin Kuş ünlülerle ve gönüllülerle ayrı ayrı post atmış. Ünlüler 12 k, gönüllüler 19 k beğeni almış. İnstagram ve sosyal medya her şey değildir ama yine de bir göstergedir. Fark 1-2 yarışmacı yüzünden de açılmış da olabilir. Geçen sene gelen oyların yarısından fazlası Barış ve Cemal'e geliyordu.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mayor of El Dorado -- 21 Mart 2021; 23:14:44 > -
quote:
Orijinalden alıntı: franz392
İlk defa Talat ve Nazır'ın aynı kişiyi tuttuğunu gördüm (geçen seneyi bilmiyorum), ikisi de Poyraz'cı çıktıEyvah
-
quote:
İlk defa Talat ve Nazır'ın aynı kişiyi tuttuğunu gördüm (geçen seneyi bilmiyorum), ikisi de Poyraz'cı çıktı2018'de ikisi de ademciydi sanki
-
ULAN AYŞE KİM YAZDI
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Alinda98 felsefe yapma yha.
quote:
Orijinalden alıntı: BlackEagle03ULAN AYŞE KİM YAZDI
Berkay
-
quote:
Orijinalden alıntı: Alinda982 olur hocam ayşe 3'e gerileyebilir
Alıntıları Göster1.....
quote:
Orijinalden alıntı: Alinda98Berkay
Alıntıları GösterBerkay in akbili yakındır
Berkay beni yanılttı, mağdurum 2 oyunu da kaybetseniz çok aday çıkarabilirsiniz de karşıda da adaylar varken niye 2 aday çıkarıyorsunuz, amacı neydi Berkay'ın
BEN DE SANA FİNO DİYEYİM SAÇLARIN KIVIR KIVIR
DAYIM ŞOV YAPIYOR ULAN SMCMKDMDKDKKDKD
İSMAİL:DORA HERKES HADDİNİ BİLECEK
DAYI:AYNEN ÖYLE HERKES HADDİNİ Bİ LE CEK !!!!!
Fragmana bak Dora dayım şov yapıyor şov
Asıl film yeni başladı öncesi fragmanmış
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackEagle03 -- 22 Mart 2021; 0:33:7 >
quote:
Berkay beni yanılttı, mağdurum2 oyunu da kaybetseniz çok aday çıkarabilirsiniz de karşıda da adaylar varken niye 2 aday çıkarıyorsunuz, amacı neydi Berkay'ın
Berkayın bir amacı olamaz hocam olsa olsa Poyrazın amacına hizmet etmiş olur
-
FRAGMAN ÇOK İYİYDİ DAYIBOYLAR GELİN
İsmail ağız dalaşında Dora senin sikletin değil. Ünlülerde Öykü ve Batuhan dışında kimse bu konuda Dora'nın sikletinde değil.
-
Berkay nasıl bi akıl tutulması yaşıyorsa Poyrazın dediğini yapıp Ayşeyi yazdı Poyrazın amacı sms birincisi olduğu takdirde Ayşeyi zor duruma sokmaktı ama Ayşenin yaptığı hata Berkayın survivordan elenmesine sebep olabilir
-
Dora sırf Reşat'a yanlamak için bu İsmail ile atılışıyor.
Gerçek survivor izleyicisi bilir bunu.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lincoln Burrows. -- 22 Mart 2021; 0:25:19 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: BlackEagle03
FRAGMAN ÇOK İYİYDİ DAYIBOYLAR GELİNDora'nın laf soktuğu, Reşat'ın sinirlendiği fragmanın kötü olma ihtimali yok hocam
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X