Şimdi Ara

🌊🔥🌴 SURVIVOR 2021 🌴🔥🌊 ŞAMPİYON İSMAİL BALABAN (1283. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
62.437
Cevap
26
Favori
1.629.690
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
21 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12811282128312841285
Sayfaya Git
Git
sonraki

🌊🔥🌴 SURVIVOR 2021 🌴🔥🌊 ŞAMPİYON İSMAİL BALABAN

(En Son Oy Tarihi: 8.9.2022)
Giriş

Orijinalden alıntı: Guest-61C3BA498

dua lipa lar inna lar havada uçuşuyordu sosyal medyada gerçi bu isimler milyon dolarlık

Alıntıları Göster

İnna Türkiye’ye çok gelip gidiyor hocam zaten Türk şarkılarını falan öğreniyordu . İnan bu getirdiği elemandan daha uyguna getirirdi innayı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Jason deruloyu tanimiyor musunuz gercekten

Yillardir sanatcisiz ve hadiseli partilerden sonra baya buyuk birsey ayarlamis, pandemiden dolayi amerikilarda da isler kotu galiba ucuza mi kapatti nedir

• quote:

Orijinalden alıntı: KnghtER

Jason deruloyu tanimiyor musunuz gercekten

Yillardir sanatcisiz ve hadiseli partilerden sonra baya buyuk birsey ayarlamis, pandemiden dolayi amerikilarda da isler kotu galiba ucuza mi kapatti nedir

DORA DAYIM var diye kendi gönüllü olmuş hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-82122DA82

AJDAR ANIK bekleyenler olarak üzüldük hocam

DOR DOR DOR DOR DORA

RAKİPLERİNİ SOKTU ZORAA

ZOR ZOR ZOR ZOR ZORA

ŞAMPİYONUM DORAAA

Alıntıları Göster

Acun'un da parasının yetmeyeceği şeyler var hocam  🌊🔥🌴 SURVIVOR 2021 🌴🔥🌊 ŞAMPİYON İSMAİL BALABAN 

• quote:

Orijinalden alıntı: Mayor of El Dorado

Batu birinci çıkarsa İlayda diyebilir hocam

Alıntıları Göster

erkek gitmeli dedi hocam doganı söyler.

• Inna zaten gelmişti ya 2018de çok büyük bir esprisi yok. Jason Derulo kesinlikle daha iyidir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ben-ce -- 21 Mart 2021; 0:31:34 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mayor of El Dorado

Acun'un da parasının yetmeyeceği şeyler var hocam  

Alıntıları Göster

Ajdar bey konserde DORA DAYI için yazdığı 48 tane şarkıyı söylemek istemiş. Süre yetersizliği ve adaletsizlik olmasın diye proje iptal olmuş hocam.

• BlackEagle03 kullanıcısına yanıt

tamam işte bu ne perhiz ne lahana turşusu hesabı ironi yaptım.

hatta o röportajı da korona yasaklarında yapılan parti baskını sonrasında, polis tarafından yakalandığında vermişti.

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-82122DA82

Ajdar bey konserde DORA DAYI için yazdığı 48 tane şarkıyı söylemek istemiş. Süre yetersizliği ve adaletsizlik olmasın diye proje iptal olmuş hocam.

Alıntıları Göster

• quote:

Orijinalden alıntı: funky-nd

erkek gitmeli dedi hocam doganı söyler.

Alıntıları Göster

Batuhan'ın sözüne güven olmaz hocam

• +1

• quote:

Orijinalden alıntı: KnghtER

Jason deruloyu tanimiyor musunuz gercekten

Ben de hem Acun'un onu getirebilmesine hem de forumda basit biriymiş sanılmasına şaşırdım. Adam müzik listelerinde aylarca 1. oldu, spotify'da bile en çok dinlenen şarkılar ona ait, geçen seneye damga vurdu tamamen. Uzun süre sonra büyük iş başarmışlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi franz392 -- 21 Mart 2021; 0:38:17 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: franz392

Ben de hem Acun'un onu getirebilmesine hem de forumda basit biriymiş sanılmasına şaşırdım. Adam müzik listelerinde aylarca 1. oldu, spotify'da bile en çok dinlenen şarkılar ona ait, geçen seneye damga vurdu tamamen. Uzun süre sonra büyük iş başarmışlar.

Alıntıları Göster

Jason Derulo baya iyi bir isim bence de. Benim dinlediğim sevdiğim birçok şarkısı vardır ve hakkaten son yıllarda da baya popüler, öyle popülaritesi gitmiş bir isim de değil yani

• quote:

Orijinalden alıntı: franz392

Alıntıları Göster

Dua Lipa söylentilerinden sonra kesmedi hocam 🌊🔥🌴 SURVIVOR 2021 🌴🔥🌊 ŞAMPİYON İSMAİL BALABAN 

• Yazık oldu kızın performansına

• Gönüllerin en kötüsü bile goncayi eler elveda gonca keşke Türkiye seni hiç tanimasaydi ayibinla yasaysdin

• Bir an İlayda çıktı sandım. Çağrı’ya sms atmadığım için pişman oluyordum.
  • Çağrı başkan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lincoln Burrows. -- 21 Mart 2021; 0:47:57 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ZENNE GİBİ OYNAMA

SOYTARI GİBİ

DORA DAYIM NDKAKXKXKXKKDMNX

• 
Sayfa: önceki 12811282128312841285
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.