ÇAĞRI TAM BİR OĞLAN YEMİN EDERİM. PARASINI VER YEDİ SÜLALESİNİ SIRAYA DİZ GRAM YÜZÜ KIZARMAZ. BİR DE ANNESİNİ SÜREKLİ ÖNE SÜRÜYOR. NE HİKMETSE ANNESİ İNSANLARLA KAVGA EDERKEN AKLINA GELMİYOR! NE ZAMAN BİRİNDEN UYARI ALIYOR TOPUN AĞZINA GELİYOR ANNE ANNE DEMEYE BAŞLIYOR. ANLADIK ANNENİ KANSER ETTİN ANLADIK BU YAŞA KADAR BİR HALT OLMADIN SONRA NE OLDUYSA HANGİ KAMİL SANA KEFİL OLDUYSA ÇUKURA GİRDİN CEBİNE 3-5 BİR ŞEY KALDI SONRA BURAYA GELDİN 3-5 KURUŞ TA BURADAN KOPARMA PEŞİNDESİN VE SON OLARAK ANLADIK ADAM DEĞİLSİN!! < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MehmetKarahanlı12 -- 13 Mart 2021; 20:32:58 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
🌊🔥🌴 SURVIVOR 2021 🌴🔥🌊 ŞAMPİYON İSMAİL BALABAN (1116. sayfa)

🌊🔥🌴 SURVIVOR 2021 🌴🔥🌊 ŞAMPİYON İSMAİL BALABAN
(En Son Oy Tarihi: 8.9.2022)
-
-
Poyraza ne verdiler acaba aptal aptal gülümsüyor hep mddjdksk
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Lincoln Burrows.
İlayda sana burdan ağır küfür ederim.
Çağrı Steven ve Dora ile barıştı, Murat'tan özür diledi ama Öykü Ana'yı samimiyetsiz buldu
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: Mayor of El DoradoÇağrı Steven ve Dora ile barıştı, Murat'tan özür diledi ama Öykü Ana'yı samimiyetsiz buldu
Öykü anaya ayıp etmiş hocam
Selamün aleyküm, iyi akşamlar.
-
quote:
Orijinalden alıntı: MehmetKarahanlı12ÇAĞRI TAM BİR OĞLAN YEMİN EDERİM. PARASINI VER YEDİ SÜLALESİNİ SIRAYA DİZ GRAM YÜZÜ KIZARMAZ. BİR DE ANNESİNİ SÜREKLİ ÖNE SÜRÜYOR. NE HİKMETSE ANNESİ İNSANLARLA KAVGA EDERKEN AKLINA GELMİYOR! NE ZAMAN BİRİNDEN UYARI ALIYOR TOPUN AĞZINA GELİYOR ANNE ANNE DEMEYE BAŞLIYOR. ANLADIK ANNENİ KANSER ETTİN ANLADIK BU YAŞA KADAR BİR HALT OLMADIN SONRA NE OLDUYSA HANGİ KAMİL SANA KEFİL OLDUYSA ÇUKURA GİRDİN CEBİNE 3-5 BİR ŞEY KALDI SONRA BURAYA GELDİN 3-5 KURUŞ TA BURADAN KOPARMA PEŞİNDESİN VE SON OLARAK ANLADIK ADAM DEĞİLSİN!!
işte bu kadar
-
Reşat yılandan korkuyor ama yine de yancı olmaktan uzak kalmak istemiyor
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Thor10dor
Reşat yılandan korkuyor ama yine de yancı olmaktan uzak kalmak istemiyorBir günde Dora dayımı traş eder mi hocam ne dersin
BİR KARE İKİ ADAM TOLUNAY ÇAĞRI & MURAT CEYLAN WISH!
-
quote:
Orijinalden alıntı: Thor10dor
Reşat yılandan korkuyor ama yine de yancı olmaktan uzak kalmak istemiyoryılandan korktuğu kadar dayımdan korksaydı bir nebze adam olurdu hocam
-
BİZ ÇAĞRI ABİMİZİN GÜLÜŞÜNE CANIMIZI VERİRİZ!!!!!
quote:
Orijinalden alıntı: MehmetKarahanlı12BİZ ÇAĞRI ABİMİZİN GÜLÜŞÜNE CANIMIZI VERİRİZ!!!!!
Hocam sen de bi öylesin bi böylesin..
-
quote:
Orijinalden alıntı: EthanCarter IIISelamün aleyküm, iyi akşamlar.
a.s hocam
Dora dayı prensipli adamdır hocam Reşat gibi adama traş etmez kendiniquote:
Orijinalden alıntı: BlackEagle03Bir günde Dora dayımı traş eder mi hocam ne dersin
Alıntıları Göster
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Amacımız eğlenmek hocam yoksa oradaki kimseyi özel hayatta tanımam, dolayısıyla gerçek bir husumetimde olamaz. Karakterlerini eleştirmekte benim haddim değil umrumda da değil ve benide ilgilendirmez. Amaç sadece eğlenmek o sebeble bir seviyorum bir dövüyorum cankuşum 🙏🙏
quote:
Orijinalden alıntı: MehmetKarahanlı12BİZ ÇAĞRI ABİMİZİN GÜLÜŞÜNE CANIMIZI VERİRİZ!!!!!
-
quote:
Orijinalden alıntı: MehmetKarahanlı12Amacımız eğlenmek hocam yoksa oradaki kimseyi özel hayatta tanımam, dolayısıyla gerçek bir husumetimde olamaz. Karakterlerini eleştirmekte benim haddim değil umrumda da değil ve benide ilgilendirmez. Amaç sadece eğlenmek o sebeble bir seviyorum bir dövüyorum cankuşum 🙏🙏
Bravo hocam.
-
Bu oyunda Ayşe'yi erkekler iteklesin..
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X