Hocam bunu ben yazdım de lütfen, doğru olamaz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
🌊🔥🌴 SURVIVOR 2021 🌴🔥🌊 ŞAMPİYON İSMAİL BALABAN (1106. sayfa)

🌊🔥🌴 SURVIVOR 2021 🌴🔥🌊 ŞAMPİYON İSMAİL BALABAN
(En Son Oy Tarihi: 8.9.2022)
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: BlackEagle03
O değilde Doğan Barış a iftira attın adam diskalifiye oldu ulanDoğan'a o günden beri ayarım, rahatsızım diyen insana o şekilde konuşulmaz bunun üzerinden üstüne de gidersen karaktersiz bilmem ne diye küfrü yiyince de ağlamayacaksın
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Maçuka
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
çağrı diskalifiye olmazsa halk 1.yapar yada ilk 3
-
-
Bu kadar agresifliğin altında, hatta ötesinde öfke nöbetlerinin sebebi annessinin hastalığının kendisi yüzünden olduğunu düşünmesi varmış. Gerçek ise cidden üzüldüm adama. Şaka bir yana tedavi edilmesi şart. İnşallah toparlanır. Parkurlarda güzel performans kasar, etliye sütlüye karışmaz, gerektiği yerde konuşarak adaletsizlikleri, haksızlıkları dile getirip reality verirse şampiyon olamaz belki ama finale yürür bu hikaye ile. Arkandayız Dayıların Dayısı !
-
-
acunun ilk defa R yaptığını gördüm
-
-
çağrı ve doğan ikilisinden kısa zaman içerisinde bir takım aksiyonlar bekliyorum. Hedef batuhan ve wakanda forever ikilisi
-
Kim tutuyorsa bıraksın la bunu
-
Çağrı efsane olacakken kestane oldun
daha da SMS yok sana . Vasıfsız herif ya . Bırakıyorum dese efsane ayrılacak , 10 sene sonra bile hatırlanacaktı. Şimdi bi yalaka olarak hatırlanacak .
ilk SMS de Akbil’ini basarsak şaşırmayın
Çağrının dün akşam ki konuşmasından özet :
HÜÜÜÜ ACUN BEY HÜÜÜÜĞ BENİM GURURUM YOK
HÜÜÜ ACUN BEY BEN ADA DA KALMAM LAZIM PARA LAZIM HÜÜÜ
PARA İÇİN GURURUMU ÇİĞNERİM HÜÜÜÜ
quote:
Orijinalden alıntı: Kesinizmirliksk2Çağrı efsane olacakken kestane oldun
daha da SMS yok sana . Vasıfsız herif ya . Bırakıyorum dese efsane ayrılacak , 10 sene sonra bile hatırlanacaktı. Şimdi bi yalaka olarak hatırlanacak .
Hiç alakası yok hocam kusura bakmayın size katılmıyorum bu konuda.
-
-
Kendini on gün banla desem banlamazsın adama survivoru bırak diyorsun.quote:
Orijinalden alıntı: Kesinizmirliksk2Çağrı efsane olacakken kestane oldun
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Geçen sene Yunus Emre başkan kimseye küfür etmedi, kimseye saldırmadı ama instagramcı sürekli onun üzerine oynadı. Sunucuya bile saldıracak seviyeye gelen herif için ise yapmadığı torpil kalmadı. Keşke Yunus Emre de mağduriyet kassaydı, belki bu kadar tepki görmezdi, nasıl olsa kötü şeyler yaptıktan sonra biraz ağlayınca her şey siliniyor.
Ahahaha bırakın küçük enişteyi
-
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X