Şimdi Ara

Remnant: From the Ashes Türkçe Yama Çalışması YAYIMLANDI (Rapid çeviri) (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
130
Cevap
4
Favori
17.862
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
20 oy
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Guest-43066CD73

Bu mahallenin muhtarı bu arkadaş mı merak ediyorum ?

Kendi zevkine göre yama hazırlanmasını istiyor

Gidip bir de her yapımcıya felan türkçe yama gelsin diye ağlıyor.Firma ufak bir belirti gösterirse sanki onun sayesinde oluyormuş gibi havalara giriyor.Türkçe yama yapan arkadaşlar bu kadar ego kasmıyor

Normalde forumu uzaktan takip eden biriyim ama şu boş şahısa yorum yapmadan geçemeyeceğim.Ceza yersem de yiyeyim umrumda değil doğruları konuşmak boynumuzun borcu

İyi forumlar

Alıntıları Göster

• Hocam bu 'yauu başka oyunu çevirseniz yaa bunun zaten yaması varrrrrr!!' diyen fanboylara takılmayıp, çeviriyi güzelce tamamlamanız dileğiyle.

Bu arada bu konuya az sonra damlarlar o fanboy kitlesi, gelip çemkirirler illaki umarım çeviriyi bırakmazsınız onların yüzünden.

Hiçbir oyun hiçbir ekibin tescilli malı değildir, isteyen istediğini çevirir. Kimse de bir şey diyemez. Sırf başkasının cebi dolmayacak diye burada tatava yapmayın adama

Orijinalden alıntı: Jetstream Sam

Hocam bu 'yauu başka oyunu çevirseniz yaa bunun zaten yaması varrrrrr!!' diyen fanboylara takılmayıp, çeviriyi güzelce tamamlamanız dileğiyle.

Bu arada bu konuya az sonra damlarlar o fanboy kitlesi, gelip çemkirirler illaki umarım çeviriyi bırakmazsınız onların yüzünden.

Hiçbir oyun hiçbir ekibin tescilli malı değildir, isteyen istediğini çevirir. Kimse de bir şey diyemez. Sırf başkasının cebi dolmayacak diye burada tatava yapmayın adama
    Yamada sorun çıkmadığı sürece (örn. Lanet freedom gibi) vazgeçmem merak etmeyin. İstiyen istediğini söyliyebilir benim için sorun değil.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ayrıca yanıtladığı mesajları genelde okumadığı için her iki tarafın da vaktini çalıyor. En iyisi bloklamak hocam.
  • Kimsin ve kuyruk acının nedenini bilmiyorum ama yazılarımın altından kuyruk acının acısını çıkarmaya çalışmassan sevinirim. Foruma çok az yazı yazan bir insanım ve büyük ihtimal zaten beni tanıyorsun. Boş yapıp atıp tutacağına faydalı bişeyler yap...

• FORZAFATHER F kullanıcısına yanıt
    Kusura bakma biraz geç fark ettim ne halt olduğunu arkadaşın konusunu kirletmezseniz güzel olur artık.

Orijinalden alıntı: Residentevil8

tahminen ne kadar sürer eline sağlık, bu arada oyun harikadır gerçekten.
    Hiç bir tahminim yok. Çünki oyunun tarzı benim daha önce oynadıklarımdan çok farklı. İlk defa bırakın çeviriyi bu tarzda bir oyun oynuyorum. 7000 küsür satır var. Çevirisi çabuk bitse bile testi biraz uzun sürecektir benim için.

Orijinalden alıntı: shadow73

Çeşitlilik faydalı, kolay gelsin.
    tüm dlcler dahil olacak mı?
    Dlc ler bende yok. Ama çevireceğim dosyada büyük ihtimalle varlar. 2000 satır kadarı muhtemelen dlc lere ait.
    ben evil within hariç hiç bir oyunun dlc sini oynamadım oynamam da. Bana saçma geliyor dlc muhabbeti

Başkan bu tarz oyunlara DLC gerekiyor, yoksa içerik hızlı tüketiliyor. Ben ise Evil Within'in DLC'lerini oynayamamıştım, saçma sapan fiyatlara satıyorlardı Season Passini bende kızıp almamıştım. Öyle de kaldı. Aynı olay olay Witcher 3, Bioshock Infinite, en son da Mafia 3'de oldu. Allah'dan Mafia 3'ün expansion passini almadan def edition çıktı da verdiler ücretsiz.

Orijinalden alıntı: FORZAFATHER

Başkan bu tarz oyunlara DLC gerekiyor, yoksa içerik hızlı tüketiliyor. Ben ise Evil Within'in DLC'lerini oynayamamıştım, saçma sapan fiyatlara satıyorlardı Season Passini bende kızıp almamıştım. Öyle de kaldı. Aynı olay olay Witcher 3, Bioshock Infinite, en son da Mafia 3'de oldu. Allah'dan Mafia 3'ün expansion passini almadan def edition çıktı da verdiler ücretsiz.
    Benim oynamam sebebim sürekli aynı şeyleri yaptırmaları. Mafia 3 ün dlcelerinide oynamıştım bak şimdi sen söyleyince aklıma geldi. Açıkcası dlc leri ana oyundan daha iyiydi. En azından aynı şeyleri yaptırmıyordu. Neyse bakıcaz artık zaten 28 inde yaz indirimleri var. Belki alırım onlarıda.

Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.