Bildirim
INTEL 11-10. Nesil İşlemciler [ANA KONU] (91. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

3 Misafir - 3 Masaüstü

Giriş
-
-
Şuan sende allcore aktif olmasa bile güzel iş çıkarmış.quote:
Orijinalden alıntı: ColorTR
Hocam ben zaten sürekli oc'li kullanmam da sadece işte yeni aldık fantezi olarak bir kaç test için denerim sadece neticede 6700K'dan 10700K'ya geçtim biraz fanteziyi hakettim
Dediğiniz kısma bakacağım, çarpan girmesi kolay da voltaj tutturmak falan bana zor geliyor. Stabil değerler yakalayan birini bulursam youtube'da falan onunkileri deneyebilirim sonradan.
Şu an sadece xmp açık değerler ve sonuç bu fena değil herhalde
-
Maaşallah diyim o zaman Allcore aktif olmasa bile dediğiniz tüm çekirdekler aynı hızda değil demek mi oluyor?
-
Aslinda allcore aktif ama avx 4.9 ghz icin gecerli bir durum.quote:
Orijinalden alıntı: ColorTR
Maaşallah diyim o zamanAllcore aktif olmasa bile dediğiniz tüm çekirdekler aynı hızda değil demek mi oluyor?
Tekli cekirdekde 5300 mhz görmüs ama yük altinda 4.9 ghz olarak kaliyor.
5100 mhz de allcore aktif olursa o skor cb r20 5300 leri gecerdi.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Kesinlikle katılıyorum. -
Bu şekilde kullanın.
Gayet iyi -
-
:D -
10700k için bana soğutucu önerrmisiniz? Noctua Nh-D15 mi Corsair A500 mü yoksa Asus strix lc 360 ya daha önerebileceğiniz en iyi soğutucu nedir?
urun.n11.com
MSI CORE FROZR L İşlemci Soğutucu Fiyatları ve Özelliklerihttps://urun.n11.com/sogutucu-ve-fan/msi-core-frozr-l-islemci-sogutucu-P323319921
ben bundan aldım 10700k için ama kurulum yapmadım henüz.
-
istanbulda olsanız size şunu satayım dicektim ama izmirdeymişsiniz. donanımhaber forum
500TL._Su soğutma Corsair H100 i Aio » Sayfa 1 - 1https://forum.donanimhaber.com/500tl-su-sogutma-corsair-h100-i-aio--143939191#143939191
-
Buna bakabilirsiniz. Kullanıcı yorumları gayet iyi
Sinerji.gen.tr
Dark Freezer X124 120 mm Kırmızı Ring Led Intel-AMD Uyumlu Hava Soğutucuhttps://www.sinerji.gen.tr/dark-freezer-x124-120-mm-kirmizi-ring-led-intel-amd-uyumlu-hava-sogutucu-p-17698
-
10700K ve üzeri için maalesef bu gibi soğutucular yetersizdir.quote:
Orijinalden alıntı: guguk
https://www.sinerji.gen.tr/dark-freezer-x124-120-mm-kirmizi-ring-led-intel-amd-uyumlu-hava-sogutucu-p-17698 Buna bakabilirsiniz. Kullanıcı yorumları gayet iyi
Ekran görüntüsü aldım biri boşta iken biri cinebench r20 yeni başlamışken. Tamam şu anda izmirde yaşıyorum ve ortam sıcaklığı 30 derece civarında ama işlemci kendini kısıyıor. Soğutucu sorunlu gibi. 2016 yılında almışım kutunun üzerinde 5 yıl garantili yazıyor ama ülkemizde bu garanti geçmiyor. Ben ürünü yurt dışına garantiye göndereceğim bu işlem uzun sürüyormuş. Bana idareten bir soğutucu önerirmisiniz?
-
Bahsettiklerinizden herhangi birisi alınabilir ama geçici dediğiniz için ne kadar geçici onu düşünmeniz lazım. O soğutucular geçici değil de kalıcı olabilecek nitelikte ürünlerdir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi REDSTONE -- 15 Temmuz 2020; 11:53:17 >
Ben de bulamadım vallahi unify kartta siz de hangi bios kurulu
Bu arada biostan sadece xmp açtım birşey yapmadım ama hiç bir çekirdek 5.1 görmüyor stock halde acaba çip mi kötü yoksa bir ayar mı lazım. Ayrıca hiç ısınmıyor 4990 cb20 puanıyla 59c core package gördüm.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi donda -- 15 Temmuz 2020; 13:5:10 >
Soğutucunuzda ya da termal pastanızda bir sorun var. Aldığınız skor çok düşük, yüksek sıcaklıktan dolayı (muhtemeen test başlar başlamaz 100 dereceleri görüyor) thermal throttling yaşanıyor.quote:
Orijinalden alıntı: xemre89
Ekran görüntüsü aldım biri boşta iken biri cinebench r20 yeni başlamışken. Tamam şu anda izmirde yaşıyorum ve ortam sıcaklığı 30 derece civarında ama işlemci kendini kısıyıor. Soğutucu sorunlu gibi. 2016 yılında almışım kutunun üzerinde 5 yıl garantili yazıyor ama ülkemizde bu garanti geçmiyor. Ben ürünü yurt dışına garantiye göndereceğim bu işlem uzun sürüyormuş. Bana idareten bir soğutucu önerirmisiniz?
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X