Eli yüzü düzgün bir 280-360'lık aio ile ve ortalama bir silikon kalitesi olan çipi. ( 10700, 10850k, 10900k farketmez ) Günlük 5.1 5.2 olarak çok makul sıcaklıklarda kullanabilirsiniz. |
INTEL 11-10. Nesil İşlemciler [ANA KONU] (239. sayfa)

-
-
Benim için pek de gerekli değil şuan için. Arctic esports duo ile ne sonuç verdiğini görmüş olduk.
-
-
-
Benim işlemci ve anakart sonunda kargo şubesine ulaşmış yarın almak için gideceğim bir aksilik olmazsa, işlemcinin Q0 mı yoksa G1 üretim mi olduğunu sadece iki üretim kodundan mı anlayabiliyoruz başka üretim kodu yok u bu işlemcinin?
-
Hocam sizin işlemcinizde lehimli olanlardan değil mi?
-
hocam kasayı açmadan hangi kod oldugunu baska sekilde bakamıyormuyuz
-
Arkadaşlar herkese merhaba,
10700K alarak aranıza katılmış bulunmaktayım. Aldığım fiyat 2550TL. Sizce iade edip 11. nesili beklemeli miyim yoksa fiyat iyi midir? Ne dersiniz?
-
srh3d yazıyor ne anlama geliyor bu
-
Lehimli değil, termal macunlu. yukarıda yazılana göre.
-
quote:
Orijinalden alıntı: StarbornBakınız burada yazmakta. @movistar
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pointlessaeva -- 17 Şubat 2021; 18:57:40 > -
Arctic Freezer 34 Duo benim sıcaklık sıkıntısını çözdü, Warzone ortalama 53-54 max 57 derece gördüm yarım saatte.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gaara34 -- 17 Şubat 2021; 19:17:39 > -
Demiştim demek istemem ama demiştim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X