Şimdi Ara

Ecovacs Deebot Ozmo 900 ve T serisi robot süpürgeler (78. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (2 Mobil) - 3 Masaüstü2 Mobil
5 sn
8.981
Cevap
186
Favori
304.219
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
53 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7677787980
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Gümrük firması henüz vermemiş ki hocam. Kargoda adıma gelen bişey yok. 3. iş günündeyiz.

• quote:

Orijinalden alıntı: elementry

Cuma günü vergiyi yatırdığım halde hala Gümrük firması benim robotu kargolamadı. Biraz daha sürerse arayıp sinkaflı cümleler kuracağım 

Cuma günü yatırdıysanız bir ihtimal vergi ödemesini ancak dün halletmişler ve dün ya da bugün gümrükten çıkartıp kargoya vereceklerdir. Aslında size email gönderen numarayı ararsanız orada kargoya ne zaman vereceğini iletiyorlar.

Halil Bey'in dediği gibi cep telefonunuza Aras Kargo'dan XXXX nolu kargonuz kabul edilmiştir ya da gün içinde teslim edilmek üzere dağıtıma çıkartılmıştır diye mesaj gelecek.

• Biliyorsunuz Aliexpress'ten alınan T8 AIVI/MAX'lar Çin versiyonu olduğu için robot İngilizce konuşsa da applikasyonun içindeki uyarılar İngilizce olsa da push notification ve robot messages kısmında tüm uyarılar Çince çıkıyordu.

Sağolsun @xanberk adamlarla iletişime geçip bu push notificationların İngilizce olması talebini iletmişti, az önce uygulamadaki push notificationlar İngilizce'ye çevrilmiş olduğunu gördük. Kendisine de "karışıklıktan dolayı özür diledikleri" email gelmiş.

Çok teşekkür ediyorum kendisine.

• Kardeşim @xanberk çok teşekkürler. Daha önce dediğim gibi sen Ecovacs Home app yi senin ısrar ve önerinle bu Çinliler, Türkçe dil desteğini de getirirler.

Ayrıca Ecovacsın da kullanıcı memnuniyetini sağlamak için sarfettiği çabayı görmek bizi mutlu etti.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sirphoenixx kullanıcısına yanıt

Harika olmuş bu, çok sevindim.

• Merhaba,

şuanda Amerikadan Ozmo T8 getirtme ihtimalim doğdu. Normal şartlarda ozmo 950 alacaktım amazondan ve ülkemize teslim 541 euroya geliyordu. T8 modelini 600 usd ye alabilcem. Ama yanında kule falan yok. Ürün linki aşağıda. Sizce hangisini tercih etmeliyim

https://www.amazon.com/gp/product/B08CSVDHTR/ref=ox_sc_act_title_1?smid=A2251JDK8GAMST&psc=1

• recep054gs kullanıcısına yanıt

Merhaba. Dock lu olan (sizin kule dediğiniz) çöpünü otomatik boşaltma ünitesine sahiptir. Ekonomik durumunuz ve ihtiyacınıza göre tercihte bulunmanız faydanızadır.

• quote:

Orijinalden alıntı: Exper1980

Merhaba. Dock lu olan (sizin kule dediğiniz) çöpünü otomatik boşaltma ünitesine sahiptir. Ekonomik durumunuz ve ihtiyacınıza göre tercihte bulunmanız faydanızadır.

hocam ben dockunu almayı düşünmüyorum. sadece makineyi. docku ayrı satıyo 250 usd yazmış. bu şekilde kıyasladığın zaman ne dersin ? t8 mi ozmo 950 mi ?

Hocam ben T8 AIVI kullanıyorum. Eğer Amerika 'dan getirtme durumunuz varsa, T8 AIVI alınız. Çok kaliteli bir cihazdır.

• quote:

Orijinalden alıntı: recep054gs

hocam ben dockunu almayı düşünmüyorum. sadece makineyi. docku ayrı satıyo 250 usd yazmış. bu şekilde kıyasladığın zaman ne dersin ? t8 mi ozmo 950 mi ?

Alıntıları Göster

541€'ya yani 650$'a Ozmo 950 olacağına tabii ki daha üstün modelini 600$'a almalısınız.

Unutmadan ekleyeyim: T8 AIVI'nin Amerika versiyonunda titreşimli mop yani OZMO PRO kutuya dahil değildir.

• quote:

Hocam ben T8 AIVI kullanıyorum. Eğer Amerika 'dan getirtme durumunuz varsa, T8 AIVI alınız. Çok kaliteli bir cihazdır.

Hocam bu t8 modeli aklıma yattı. ama anladığım kadarıyla bu t8 aivi değil. t8 aivi için 800 usd yazıyor. malesef o tutarlara çıkacak kadar bütçem yok şuanda. olmadı docku daha sonra alırım.

Dediğim gibi alma ihtimalimin olduğu modelin linki aşağıda. Alırsam kutu içeriğinden normal mob takımı çıkıyodur heralde.

https://www.amazon.com/gp/product/B08CSVDHTR/ref=ox_sc_act_title_1?smid=A2251JDK8GAMST&psc=1

Evet kutudan normal mop çıkıyor.

• quote:

Evet kutudan normal mop çıkıyor.

Titreşimli mopu 55 usd ye veriyo. sizce alınmalı mı ? normalden çok bir farkı var mı ?

Bu cihazın en önemli özelliklerinden bir tanesi titreşimli moptur. Titreşimi mop özelliğiyle diğer robotlara fark atıyor.

Bak orda 600 dolar yazan yerin altında 50 dolar indirim kutucuğu var onu işaretle kasada indirim uygulanacak.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: OnurFB1453

Bak orda 600 dolar yazan yerin altında 50 dolar indirim kutucuğu var onu işaretle kasada indirim uygulanacak.

Ona bastim hocam indirimi uyguluyo ama vergiyle 600 usd ye geliyo yine tam

Mutlaka alın, sihir orada.

• Ozmo 950 ile aranıza katıldım. Kurulumda 1.7.9 dan 1.8.2 zorunlu yazılım güncellemesi yapmamı istedi. Şimdi evi tarıyor bakalım.

• efsane_26 E kullanıcısına yanıt

Hayırlı olsun. Aramıza hoş geldiniz.

• 
Sayfa: önceki 7677787980
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.