Bildirim
TT UPLOAD İÇİN #UploadHızıArtırılsın [CANLI YAYIN YAPILDI] (18. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
Bende modem kirası yok ben 2018 abonesiyim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Anladım sence güvenip 90 tl ye geçeyim mi ? yoksa biraz kullanayım mı ?
Upload 3 e çıkınca pingde düşme olur belki diye geçicem. -
-
Taahhüt zaten sözleşmenin içerisinde yer alıyor birader. -
İyi de bu kullanıcılar istedi diye değil btk istedi diye kaldırıldı. iss'ler "Korsan kullanımı engellemek için yapıyoruz, torrent indirilmesin diye yapıyoruz." vs. söylemlerle son ana kadar direndi. Eski "İnternette kotaya hayır." şimdilerde ise "İnternette kalite hareketi." olarak adlandırılan oluşum btk'yı mail yağmuruna tuttu bununla ilgili. -
Şimdi 3 upload varsa ve vermiyorlarsa ne olacak ? bende geçmek istiyordum. -
-
Altyapınız fiber. Nasıl veremiyorlar? -
Apartmanda tek kullanan benim. Bireysel olduğu için sırf altyapı gelsin satışa açsınlar diye evet tt den aldım mecburen. Şuanda pingden dolayı şikayetçiyim. Ping düşürmek için paket yükseltmeyi düşünüyorum upload artırırsam belki düşer diye. -
+
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Birisi yazmıştı 3 up dediler 1 verdiler diye 16lık pakete. Onu görünce 16lıktan vazgeçtim :) Müşteri hizmetlerini arayınca 16 lık 1 de olabilir 3 de diyor. Güvenemiyor insan. -
ooOOoo
hatırlıyorsun e-mule zamanlarını
ionix mod mu yoksa scarangel mı?
ahahha
evet aynı lacivert,
saygılar -
İyi de internet hızının ping ile çok da alakası yok ki. Paylaştığınız resimde Fibernet yazıyor o yüzden altyapınız Fiber dedim. Eğer VDSL bir altyapı kullanıyorsanız modem değerlerinizi paylaşın, inceleyeyim. -
Ftth internetim. Birileri ilgisi var birileri ilgisi yok diyor. Mesela bu konuda ilgisi var olduğu belirtiliyor. Online işlemlerde geçmiş işlemlerde ve şifre değişikliğinde adsl_fiber yazıyor. O yüzden insan gerçek fiber alamıyor mu acaba diye düşünüyor :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MMK46 -- 10 Nisan 2020; 11:24:46 > -
merhaba,
burayı inceleyin bütün fason firmaların gerçek yüzünü ortaya seren bir başlık...
https://forum.donanimhaber.com/kimseye-tavsiye-etmiyorum-hayal-kirikligi-ve-yalandan-ibaret-millenicom-dolandiciligi-guncellendi5--142716268 -
Durumu BTK'ya bildirin bence. FTTH sistemde ping'in yüksek olması normal değil. Kaç ping alıyorsunuz ve testi hangi sunucuda gerçekleştiriyorsunuz? -
tracert 54.93.162.162
tracertwww.google.com
ve oyunlarda baktığım kadarıyla yüksek mesela aynı bölgede olan bir insanla, aynı saatte yaptığımız testlerde min:10 max:16 ping farkı var. Arıza kaydı 5 kere açtım. 3. arıza kaydından sonra Speed test de ping 12 idi. 6 ya düştü. Oyunda da daha sabit oldu. farklar azaldı. Ama her arıza sonucunda sorun yok diyorlar :) 2 kere daha arıza açtım gelen cevap sorun yok oldu. BTK yazsam da bi sonuç elde edeceğimi düşünmüyorum. Genel müdürlüğe bile mail attım. Onlarda sorun yok dedi :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MMK46 -- 10 Nisan 2020; 11:30:56 >
-
Onlara atmıştım zaten. :)
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X