Şimdi Ara

TT UPLOAD İÇİN #UploadHızıArtırılsın [CANLI YAYIN YAPILDI] (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
658
Cevap
9
Favori
718.740
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
836 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Müşteri hizmetlerinden aldım bu paketi bu pakete biri 74 ,77 TL 79 TL dedi. Biri de bilemeyiz fatura çıkınca belli olur dedi.

TT UPLOAD İÇİN #UploadHızıArtırılsın [CANLI YAYIN YAPILDI]

Şimdi 24 e geçmek isteyince 84(+6) 90 TL.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • MMK46 M kullanıcısına yanıt
    Bende modem kirası yok ben 2018 abonesiyim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • smart0201 kullanıcısına yanıt
    Anladım sence güvenip 90 tl ye geçeyim mi ? yoksa biraz kullanayım mı ?
    Upload 3 e çıkınca pingde düşme olur belki diye geçicem.
  • TT UPLOAD İÇİN #UploadHızıArtırılsın [CANLI YAYIN YAPILDI]

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
    Taahhüt zaten sözleşmenin içerisinde yer alıyor birader.
  • İyi de bu kullanıcılar istedi diye değil btk istedi diye kaldırıldı. iss'ler "Korsan kullanımı engellemek için yapıyoruz, torrent indirilmesin diye yapıyoruz." vs. söylemlerle son ana kadar direndi. Eski "İnternette kotaya hayır." şimdilerde ise "İnternette kalite hareketi." olarak adlandırılan oluşum btk'yı mail yağmuruna tuttu bununla ilgili.
  • Tortue T kullanıcısına yanıt
    Şimdi 3 upload varsa ve vermiyorlarsa ne olacak ? bende geçmek istiyordum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MMK46

Müşteri hizmetlerinden aldım bu paketi bu pakete biri 74 ,77 TL 79 TL dedi. Biri de bilemeyiz fatura çıkınca belli olur dedi.

Şimdi 24 e geçmek isteyince 84(+6) 90 TL.
    Hocam altyapınızda fiber var ve bu paketi, daha doğrusu TürkTelekom'dan mı aldınız? Helal olsun valla, Allah kurtarsın 2 sene var daha.

Altyapınız fiber. Nasıl veremiyorlar?
    Apartmanda tek kullanan benim. Bireysel olduğu için sırf altyapı gelsin satışa açsınlar diye evet tt den aldım mecburen. Şuanda pingden dolayı şikayetçiyim. Ping düşürmek için paket yükseltmeyi düşünüyorum upload artırırsam belki düşer diye.
  • +

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
    Birisi yazmıştı 3 up dediler 1 verdiler diye 16lık pakete. Onu görünce 16lıktan vazgeçtim :) Müşteri hizmetlerini arayınca 16 lık 1 de olabilir 3 de diyor. Güvenemiyor insan.
  • 427 kullanıcısına yanıt
    ooOOoo

hatırlıyorsun e-mule zamanlarını

ionix mod mu yoksa scarangel mı?

ahahha

evet aynı lacivert,
    saygılar
    İyi de internet hızının ping ile çok da alakası yok ki. Paylaştığınız resimde Fibernet yazıyor o yüzden altyapınız Fiber dedim. Eğer VDSL bir altyapı kullanıyorsanız modem değerlerinizi paylaşın, inceleyeyim.
    Ftth internetim. Birileri ilgisi var birileri ilgisi yok diyor. Mesela bu konuda ilgisi var olduğu belirtiliyor. Online işlemlerde geçmiş işlemlerde ve şifre değişikliğinde adsl_fiber yazıyor. O yüzden insan gerçek fiber alamıyor mu acaba diye düşünüyor :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MMK46 -- 10 Nisan 2020; 11:24:46 >
  • merhaba,

burayı inceleyin bütün fason firmaların gerçek yüzünü ortaya seren bir başlık...
    https://forum.donanimhaber.com/kimseye-tavsiye-etmiyorum-hayal-kirikligi-ve-yalandan-ibaret-millenicom-dolandiciligi-guncellendi5--142716268
    Durumu BTK'ya bildirin bence. FTTH sistemde ping'in yüksek olması normal değil. Kaç ping alıyorsunuz ve testi hangi sunucuda gerçekleştiriyorsunuz?
    tracert 54.93.162.162
    tracertwww.google.com

ve oyunlarda baktığım kadarıyla yüksek mesela aynı bölgede olan bir insanla, aynı saatte yaptığımız testlerde min:10 max:16 ping farkı var. Arıza kaydı 5 kere açtım. 3. arıza kaydından sonra Speed test de ping 12 idi. 6 ya düştü. Oyunda da daha sabit oldu. farklar azaldı. Ama her arıza sonucunda sorun yok diyorlar :) 2 kere daha arıza açtım gelen cevap sorun yok oldu. BTK yazsam da bi sonuç elde edeceğimi düşünmüyorum. Genel müdürlüğe bile mail attım. Onlarda sorun yok dedi :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MMK46 -- 10 Nisan 2020; 11:30:56 >

Onlara atmıştım zaten. :)
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.