Şimdi Ara

Edevlet Ücretsiz Maske Dağıtımı (54. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2.384
Cevap
33
Favori
223.535
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
145 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5253545556
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • haftalık değil de aylık olsaydı daha iyi olurdu. Dağıtım açısından zor oluyor çünkü.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Her eve aylık bırakmaları lazım (1 kutu) diye yazdım daha önce. Yoksa bu iş bitmez. Çalışanlara da yazık.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • SON DAKİKA! FLAŞ! FLAŞ! FLAŞ!
    Sağlık Bakanlığı ile TEB(Türk Eczacıları Birliği) antlaşmaya vardı.Maskeler Eczanelerden ücretsiz dağıtılacak!
    www.eczacininsesi.com
    Eczacının Sesi: Maske eczaneden dağıtılacak!
    http://www.eczacininsesi.com/index.php?yon=haber&id=12612

• maskeler ne zaman gelecek belli değil, maske satışını neden yasaklıyorsun,

maskeleri bedava dağıtacağım dediğin anda zaten , maske vurguncuları , fiyatlarını

normal bir düzeye düşüreceklerdi, isteyende uygun bir fiyattan maskesini alırdı,

yasakladığın anda vatandaşın normal bir fiyata maske almasını engelliyorsun, ücretsiz

maskenin ne zaman teslim edileceğinide söylemiyorun, ortak akıl olmayınca böyle oluyor
  • Ankara Keçiören 3 paket maske geldi biraz önce. E devlet üzerinden başvurmuştum.
    Edevlet Ücretsiz Maske Dağıtımı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xSwindLer -- 9 Nisan 2020; 11:11:10 >
  • xSwindLer X kullanıcısına yanıt
    hocam 1 kişi için mi ve 3 paket dediğiniz toplamda 3 adet maske mi geldi yani ? teşekkürler. Mansur Yavaş'ın yaptığı uygulama da olabilir.
  • Rayjon32 kullanıcısına yanıt
    3 kişi için toplamda 3 paket (15 maske) geldi. Apartmanda sadece bana geldi şuan :) Edevlet başvurusundan gelen maskeler hocam. Evde 20 yaş altı birisi daha var.

• 2 dk önce Bizim maskelerde geldi

• takip kodu falan gelmedi hla
    Sağolun hocam bilgi için, kaç gündür markete gidemiyoruz hiçbir yer maske satmıyor. El altından satan bir yer buldum tanesini 5tldwn almak zorunda kaldım markete giremiyorum yoksa evde bir şey yoktu açlıktan ölecektim. Devlet çık acil bu maske işine müdahale etmeli benim e devletten maskeler gelmedi de ne yapacağım bilmiyorum, inşallah dün aldıklarım yeter bir süre daha. Açlıkla baş başayım.

Herkese maskeler ulaştırılmadan yasaklanması çok saçma bir durum zaten. Elinde maske olmayan insanlar ne yapacak? Geriden takip ediyoruz süreci maalesef.

Eczaneler ücretsiz dağıtacak diye bir şey görmüştüm bir kaç üst yorumda. Oradan temin edebilirsiniz hocam inşallah.

Eczaneye gittim, bizlik bir şey yok veremiyoruz dediler. Tanıdık eczacı maske başına 50tl fiyat çekti az daha kavga edecektim. Sağlık bakanlığını aradım 184 müydü neydi telefonu, dedi ki büyükşehir belediyesi ile görüşün. Belediye zabıtaya yönlendirdi. Zabıta pazar yeri girişlerinde dağıtıyoruz dediler. Pazar yeri girişine gittim maske kalmadı 1 hafta önce bitti dediler, maske yoksa pazar yerine giremezsiniz dediler. En son böbrekaltı bir marketten 5tlye aldık günlük alabileceğimiz kadar malzeme aldım cebimdeki parayla idaretenlik, bakalım süreç nasıl işleyecek.
    Eczaneyi şikayet edin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • E devlet uygulamasından isteniyor mu?

• Eşim ve bana az önce geldi 2 paket. İstanbul Güngören

• İlk gün başvurdum istanbul esenyurt gelen giden yok salgın bitince gelir sanırım o değil takip koduda yok

• Yorumlardan gördüğüm kadarıyla şu anda sadece İstanbul ve Ankara’da dağıtılmış. Diğer şehirlerde yok, ben şu anda Bursa’dayım başvuralı kaç gün oldu ama gelen giden yok.

• Atasehir gelen giden yok

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Değerli Meslektaşlarımız;

Biz eczacılar, pandemiyle mücadelede en ön safta kesintisiz ilaç hizmeti ve sağlık danışmanlığı sunarak, günlerdir fedakarca büyük bir çaba sarfediyoruz. Sağlık hizmetinin vazgeçilmez bir halkası olan bizler, birinci basamak sağlık sunucusu olarak halk sağlığını korumak adına bu süreçte yine önemli bir görev üstlendik.

Sağlık Bakanlığı ile Türk Eczacıları Birliğinin yaptığı görüşmeler sonucunda, vatandaşlara ücretsiz maske dağıtımının en hızlı ve güvenli şekilde eczanelerimiz üzerinden yapılması kararı alınmıştır.

Süreç şu şekilde işleyecektir:

Sağlık Bakanlığının temin edeceği maskeler üç büyük ecza deposuna ulaştırılacak ve eczanelerimize dağıtımı yapılacaktır.

Eczanelerimizin sadece bir depo üzerinden 500 adet (10 kutu) maske talebinde bulunması gerekmektedir. Maskelerin İTS üzerinden takibi yapılacağı için tek bir depo üzerinden talepte bulunulması önemlidir.

20-65 yaş arasındaki vatandaşlarımıza "10 gün için kişi başına 5 adet maske" verilecektir.

Vatandaşlarımız, Sağlık Bakanlığı tarafından cep telefonlarına gönderilecek mesajdaki kodu eczanelerimize bildirerek maske alabilecektir. Eczacılarımız, bu kodu TİTCK tarafından İTS veya Reçetem Sisteminde açılacak yeni bir butona girecektir. TİTCK tarafından hangi sistemin kullanılacağı belirlendikten sonra sizlerle ayrıca paylaşılacaktır.

Uygulama eczanelere maskelerin ulaşmasının ardından başlayacaktır.

Bulaş riskini azaltmak amacıyla maske takmanın zorunlu olduğu bugünlerde denetimsiz üretilmiş, sağlıksız maskelere mahkum edilen halkımıza 5236 eczanemiz ile ulaşılabilir ve güvenli maske temin etmek, salgınla mücadelenin başarıya ulaşmasında ve halk sağlığının korunmasında son derece önemli bir sağlık hizmetidir. Tüm meslektaşlarımızın bu bilinç ve hassasiyetle mesleki yeminimizin gereğini yerine getireceğinden kuşkumuz yoktur.

Tüm meslektaşlarımızın bilgisine sunarız.
    www.eczacininsesi.com
    Eczacının Sesi: Maske dağıtımının detayları
    http://www.eczacininsesi.com/index.php?yon=haber&id=12613

• 
Sayfa: önceki 5253545556
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.