|
Xiaomi Redmi Note 9 Pro [ANA KONU] (109. sayfa)
-
-
Bende de soldakinden var, sadece tasarım farkı bence, başka bişey değil.
-
Bu model ilk çıktığında sadece yeşili soldaki gibi diğer renkler sağdaki gibi çıkmıştı. Yeşili çift renk gibi görünen üstü ayrı altı ayrı dokulu çıkmıştı. Sonradan değiştirmiş olabilirler. Belki de bu toz sorunu yüzünden.
-
Arkadaşlar arkadaşımda türkiyeden note 9 pro aldı global versiyon onunki dün güncelleme gelmiş ama bende hala gelmedi sebebi nedir? -
Herkese aynı zamanda göndermiyorlar. Hatta geldiğinde yüklenmezse bir süre sonra kaybolur. Bir süre sonra yeniden gelir. Firmanın huyu öyle.
-
Sonuçta global kısmı herkes için aynı değilmi? -
Ben telefonu şarja taktım şarjı 100 olduktan sonra şarjdan çektim birkaç dakika sonra şarj 99 oldu ben bunu bir arkadaş da da görmüştüm yani buraya birisi yazmıştı böyle bir şey bu neyden olabilir -
Hocam IMEI seri numarası gibi sıralarda dağıtılıyor bir anda verilmiyor. Ara sıra firma kafasına estikçe de güncellemeyi çekiyor. Nedeni belirsiz.
Ben şarj süresinin beni tatmin etmeyeceğini düşündüğümden güncellemek istemedim. İleriye doğru bakarım diyorum. -
bende olmuştu.yüzde 100 olduktan sonra 10 15 dk bekleyince daha geç düşüyor 99 a.ama 100 olup hemen çekince 99 98 çok çabuk düşüyor
-
Bu bir hata galiba normalde olmuyordu ben de daha dün akşam oldu -
-
quote:
Orijinalden alıntı: kadirdarici
Ben telefonu şarja taktım şarjı 100 olduktan sonra şarjdan çektim birkaç dakika sonra şarj 99 oldu ben bunu bir arkadaş da da görmüştüm yani buraya birisi yazmıştı böyle bir şey bu neyden olabilirhızlı şarj kullanmıyorum 4 -5 saat sonra belki 99 oluyor.
bence hzılı şarj özelliği güncelleme ile iyileşecek. 22watt ve üzeri bence gereksiz. zaten 3 saat te yavaş şarj da %100 yapıyor.
ayrıca uygulamaları konum nfc gibi özellikleri kapat bir daha dene eğer oluyorsa sıkıntı olabilir.
-
Arkadaşlar global olupta hala güncelleme gelmeyen varmı? -
Bana daha gelmedi belki günde 10 defa güncellemeleri kontrol et diyorum ama daha güncelleme falan yok -
Global ve garantili cihaz mı -
Evet -
Kaç tane arkadaşıma güncelleme geldi saçma sapan bizi bekletiyorlar -
Bir de Ekim güvenlik yaması ile birlikte gelecek diyorlardı biz kasım ayına geçtik daha Ekim güvenlik yaması gelmedi -
Cihazı nerden aldınız -
Tanıdık telefoncu var ondan aldık
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X