Şimdi Ara

i3-10300 User Benchmark Sonuçları (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
68
Cevap
1
Favori
4.353
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
2 oy
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Bezdumda

İşlemcilerin çıkış tarihi belli mi?
    Ben de çıkış fiyatlarını merak ediyorum. Acaba i3lerin en düşük modeli kaça çıkar. Amd de alabilirim ama açılan konular gözümü korkutuyor. Soğutucu falan alamam. 1600'ü iyi çalıştırmak için bile overclock ve soğutucu lazım diyenler var. Fiyatı ne zaman belli olur bu i3lerin acaba. Ucuz bir anakart bir de i3 alıp gittiği yere kadar kullanabilirim

Orijinalden alıntı: Alex5

Ben de çıkış fiyatlarını merak ediyorum. Acaba i3lerin en düşük modeli kaça çıkar. Amd de alabilirim ama açılan konular gözümü korkutuyor. Soğutucu falan alamam. 1600'ü iyi çalıştırmak için bile overclock ve soğutucu lazım diyenler var. Fiyatı ne zaman belli olur bu i3lerin acaba. Ucuz bir anakart bir de i3 alıp gittiği yere kadar kullanabilirim

Alıntıları Göster
    kardeşim 4/8 i3 alacagına 6/12 r5 1600 al. hem az para vereyim hem de gelceği olsun diyorsun

burada laga luga yapanlar takıntılı tipler. 72 fps değil de 75 fps versin diye anakart değiştiren tipler var burada. sen bu işlemciyi tak çalıştır yapsan 4 5 yıl oynayamayacağın oyun yine yok. çok takma kafanı bu kadar

• Haklısın hocam. kesin haklısın da işte 1600'e mutlaka overclcok lazım yoksa iş görmüyor ona da soğutucu lazım okuyunca korkmuyorum değil. Ama dediğin gibi yapmak en doğrusu olacak sanırım. Maddi durum çok zayıf olunca son para ile yanlış yapma şansı olmayınca böyle ince ince düşündürtüyor adamı bu yazılar

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.