Şimdi Ara

Jabra Elite 75T (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
370
Cevap
12
Favori
35.072
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Jabra 75t hiçbir yerde bulamıyorum. Sıfır garantili nerden alabilirim?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • springwaltz kullanıcısına yanıt
    Hiçbir yerden.Çünkü önceki yıllara ait eski bir model ve artık üretimi yok diye biliyorum.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 2019 yılında çıkan modelin yenisini bulmak zor silikon değiştirerek 2. el kullanmanızı tavsiye ederim uzil nickli arkadaşın bahsettiği 50-65 hz aralığını çok iyi verebilen bir kulaklık. sub bass extension diye de geçiyor bu olay head-fi.org forumlarında kontrolsüz bass deselerde bu frekansı en iyi verebilen tws kulaklıklardan biri bence...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MeNzA -- 11 Şubat 2025; 16:34:26 >
  • Zaten Jabra kulakllık üretimini bırakmamış mıydı?

Bi gün bozulursa yerine ne alırız, kaç paraya alırız bilmiyorum.

• Marty.McFLY kullanıcısına yanıt

yeni model üretmeyi bıraktı diye biliyorum en son elite 10 serisinin gen2 versiyonlarını çıkarmışlardı. Belki onlar üretime devam ediyordur.

• springwaltz kullanıcısına yanıt

ürün burada mevcut elden kalmış ürün olabilir 75t nin sahteleri de mevcut ne kadar güvenilir o konuda garanti veremiyorum...

• Arkadaşlar selam ,

Geçen haftalarda yaşadığımız karlı günlerde yıllardır keyifle kullandığım Jabra Elite 75t kulaklıklarımı düşürdüm.Çok severek kullandığım bir kulaklık olduğu için üzüldüm de açıkçası.Ama üretimi durduğundan dolayı yenisini bulamayacağım için yapacak birşey de yok.Başka alternatiflere bakacağız artık.

Sadede gelirsek ; elimde Jabra Elite 75t modeline ait hiç kullanılmamış 2 takım S Beden kulaklık ucu ve boşa çıkan bir adet kulaklık şarj kutusu var.

Jabra Elite 75t modeline ait S beden kulak ucuna yada kullanılmış ama sağlam şarj kutusuna (özellikle) ihtiyacı olanınız varsa yazsın.Kargo ile karşı taraf ödemeli göndereyim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Papirus -- 13 Mart 2025; 12:41:12 >
  • Çok memnun olarak kullandığım kulaklıktı sol taraf çalışmamaya başladı tamir ettirmek istedim servisi yok bakmıyorlar şaka gibi.

• constantin87 C kullanıcısına yanıt

hocam bendede sol kulaklık arızalandı sarı siteden sol kulaklık alıp eşleştirdim sorunsuz çalışıyor şu anda 75t active olan modelle de sorunsuz eşleşiyor. şimdiye kadar 10 dan fazla tws kulaklık denedim 75t ye en yakın çalan anker soundcore liberty 4 pro diyebilirim. yinede Jabra 75t hala en iyisi diyorum.. daha önce yine bu konuda bahsettiğimiz sub bass extension ı bence en iyi olan model tamamen bozulana kadar kullanılacak bir ürün...

• 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.