< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|

|
-- Zidoo Z9X Media Player -- Apple TV 4K -- ASUSTOR 1002t NAS -- Speakers By Aytekin Erçin -- Marantz PM6003 Stereo Integrated Amplifier -- Bykoz Audio Wolfson WM8740 USB DAC -- Daphile Intel NUC -- Google Home Max Premium Wi-Fi Speaker -- Logitech Harmony Hub -- Philips Hue LED Lighting System |
|
2019 yılında çıkan modelin yenisini bulmak zor silikon değiştirerek 2. el kullanmanızı tavsiye ederim uzil nickli arkadaşın bahsettiği 50-65 hz aralığını çok iyi verebilen bir kulaklık. sub bass extension diye de geçiyor bu olay head-fi.org forumlarında kontrolsüz bass deselerde bu frekansı en iyi verebilen tws kulaklıklardan biri bence... < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MeNzA -- 11 Şubat 2025; 16:34:26 > |
|
Zaten Jabra kulakllık üretimini bırakmamış mıydı? Bi gün bozulursa yerine ne alırız, kaç paraya alırız bilmiyorum. |
|
İşittim ki bazı arkadaşlar yoksulluğumuzu bahane ederek memleketlerine dönmek istiyorlarmış. Ben kimseyi zorla MİLLİ MECLİSE davet etmedim. Herkes kararında hürdür, bunlara başkaları da katılabilirler. Ben bu kutsal davaya inanmış bir insan sıfatıyla buradan bir yere gitmemeye karar verdim. Hatta hepiniz gidebilirsiniz. ASKER MUSTAFA KEMAL mavzerini eline alır, fişeklerini göğsüne dizer, bir eline de bayrağı alır, bu şekilde Elmadağı&#8217;na çıkar, orada tek kurşunum kalana kadar vatanı müdafaa ederim. Kurşunlarım bitince bu aciz vücudumu bayrağıma sarar, düşman kurşunlarıyla yaralanır, temiz kanımı, kutsal bayrağıma içire içire tek başıma can veririm. BEN BUNA AND İÇTİM.
|
|
yeni model üretmeyi bıraktı diye biliyorum en son elite 10 serisinin gen2 versiyonlarını çıkarmışlardı. Belki onlar üretime devam ediyordur. |
|
ürün burada mevcut elden kalmış ürün olabilir 75t nin sahteleri de mevcut ne kadar güvenilir o konuda garanti veremiyorum... Jabra Elite 75T TWS Kulak İçi Bluetooth Kulakl - PttAVM.com - 2025 https://www.pttavm.com/jabra-elite-75t-tws-kulak-ici-bluetooth-kulaklik-titanyum-p-1160569226?utm_source=akakce.com&utm_medium=fiyat-kiyaslama&utm_campaign=akakce&v=1.2.2 |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Papirus -- 13 Mart 2025; 12:41:12 > |
|
Çok memnun olarak kullandığım kulaklıktı sol taraf çalışmamaya başladı tamir ettirmek istedim servisi yok bakmıyorlar şaka gibi. |
|
hocam bendede sol kulaklık arızalandı sarı siteden sol kulaklık alıp eşleştirdim sorunsuz çalışıyor şu anda 75t active olan modelle de sorunsuz eşleşiyor. şimdiye kadar 10 dan fazla tws kulaklık denedim 75t ye en yakın çalan anker soundcore liberty 4 pro diyebilirim. yinede Jabra 75t hala en iyisi diyorum.. daha önce yine bu konuda bahsettiğimiz sub bass extension ı bence en iyi olan model tamamen bozulana kadar kullanılacak bir ürün... |
|
|
Bütün delikleri temizledin hala düzelmediyse yapacak pek bişey yok reddite bak istersen mutlaka bişeyler yazmışlardır. Esnafa güvenilmez boşa paran gider. Bi gün bozulursa ben de ne alırım bilmiyorum yerini doldurmak çok zor olacak üstelik kaç para veririz hayal edemiyorum. |
|
İşittim ki bazı arkadaşlar yoksulluğumuzu bahane ederek memleketlerine dönmek istiyorlarmış. Ben kimseyi zorla MİLLİ MECLİSE davet etmedim. Herkes kararında hürdür, bunlara başkaları da katılabilirler. Ben bu kutsal davaya inanmış bir insan sıfatıyla buradan bir yere gitmemeye karar verdim. Hatta hepiniz gidebilirsiniz. ASKER MUSTAFA KEMAL mavzerini eline alır, fişeklerini göğsüne dizer, bir eline de bayrağı alır, bu şekilde Elmadağı&#8217;na çıkar, orada tek kurşunum kalana kadar vatanı müdafaa ederim. Kurşunlarım bitince bu aciz vücudumu bayrağıma sarar, düşman kurşunlarıyla yaralanır, temiz kanımı, kutsal bayrağıma içire içire tek başıma can veririm. BEN BUNA AND İÇTİM.
|
|
Reddit'e de baktım denedim her şeyi ama sol çalışmıyor. Bende güvenemiyorum esnafa fakat yerine alabileceğim bir kulaklık da yok. 2.el de de güven olmuyor. Keşke hiç almamış olsaydım şu kulaklığı. 6 sene önce çıktı hala muadili yok.. İnanılmaz bir şey bu ya < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Narki -- 8 Ekim 2025; 15:39:43 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|