Şimdi Ara

KEENETIC EXTRA,OMNI,HERO,PEAK,HOPPER,VIVA,AIR,EXPLORER,BUDDY-5/6,TITAN İnceleme,Kullanıcı Yorumları (735. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir (1 Mobil) - 5 Masaüstü1 Mobil
5 sn
25.837
Cevap
418
Favori
1.025.016
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
83 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
10. Sırada  bugün en iyi #4
Sayfa: önceki 733734735736737
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Teşekkürler arayüz güzelmiş inceledim. 5ghz koparken 2.4 alması hoş onun dışında etkileyen bir şey olmadı. Sinerji iade prosedürüne baktım böyle yazıyor;

İade Prosedürü

Montajı yapılmış ürünlerin iadesi kesinlikle yapılmamaktadır.

Üründe donanımsal bir sorun var ise bizim tarafımızdan veya yetkili servis tarafından test edilerek ürün iadesi veya yenisiyle değişimi gerçekleşmektedir.

Arıza durumu dışında iade edilmesini istediğiniz ürünlerin ambalajının ve tekrar satılabilirliğinin bozulmamış olması gerekir. Sinerji Bilgisayar olarak açıp kullanmış olduğunuz ürünleri başka bir müşterimize satmayı etik olarak görmediğimizden dolayı, monitör, notebook, işlemci ve buna benzer tüm ürünlerin kullanılmadan iade almak durumundayız.

Yazılım ürünlerinin (lisanslı) kesinlikle iadesi yapılmamaktadır.

• crazykartal C kullanıcısına yanıt

İkinci el güvenebilirseniz belki sizin için daha mantıklı olur. Belki yakınınızda biri deneyerek almanıza izin verir.

Keenetic ürünleri çevrimiçi olduğu anda garantisi başlamaktadır. Bende bir tedarikçi olarak zaman zaman zor durumlarda kaldım ama ikinci el statüsünde ürünlerimin durumunu belirterek sattım.

Komik olan çekmiyor diye iade edilen bir Hero DSL vardı. Arkadaşıma sattım. Tek farkı 3 gün olmuştu garanti başlangıcı. Ne hikmetse cayır cayır kullanıyor. (Satıcı aslında THH ile uğraşır iade almayabilir ama buna zaman ayırmak istenmeyebiliyor. )

https://www.sahibinden.com/modem-ag-urunleri?query_text_mf=extra+dsl&query_text=extra+dsl&sorting=price_asc

• Üstadım iade konusunu sorun etme; iade çağımızın nimetlerinden biri olmakla birlikte modemler hattımızın yapısı ile direkt ilgili. Hem memnun kaldığımız ürünü niye iade edelim ki? Burda hem satış yapan hem de teknik servis gibi herkesin yardımına koşmaya çalışan @KYTECHGAMING nickli arkadaşımız var. Kendisini tanımam etmem ama bu yönünü takdir ediyor eski esnaflığın modern şekli olarak tarif ediyorum. İade konusuna bizzat kendisi değinsin. Ama gördüğüm kadarı alan arkadaşlar biraz aceleci davranıyorlar (heralde iade konusunda satıcılar sorun çıkarmasın diye), neticesinde ISS'lerin verdiği modem gibi tüm ince ayarları hatlarına göre yapılmış olarak gelmiyor ürün. Biraz sabırlı olup bazı ayarları test edip denemek gerekiyor.
    Ben acıkcası biraz zorlayıp Hero DSL alabilmenizi isterdim. Hattınız ile barışık ayarları yakaladıktan sonra uzun süre keyifle kullanacağınıza eminim. Bir modem uygulamasında günlük bu kadar vakit geçireceğimi tahmin etmezdim ama Keenetic mobil uygulamasına her gün giriyor ve kayda değer bir zaman geçiriyorum. Hatta bugün uygulamaya mağazada yorum yapıp beta test kullanımına dahil oldum. Uzun kullanım deneyimi paylaşmak adına da 9 ay sonra satın aldığım platforma dün ürün ile ilgili yorum yazdım.
    Sorunsuz mu; hayır değil... Burada yazılan pekçok sorunu bende yaşadım. Örneğin bazı cihazların kablosuz bağlanamaması; o sırada beta sürüme geçip tekrar kararlı sürüme geçtiğimde o sorun kayboldu mesela. Elimdeki eski Ralink RT2870 chipsetli Dark RangeMax HighPower Wireless-n 300mbps USB Adapter'i bağlayamamış bayağı uğraşmıştım; yeni güncellemeden sonra az önce denedim sorunsuz bağlandı. Güncellemelerden sonra önbellekte kalıntılar mı oluyor ne oluyor tam anlamadım ama sorun bir şekilde çözülüyor. Bunda da en önemli güvencemiz ilgili müşteri hizmetleri, yazılım güncelleme politikaları diyebilirim. Arayüzün aynı kalıp kalmayacağını sormuşunuzya açıkcası bizi bu yönü ile ciddi bir şekilde alıştırdılar. 9 aylık kullanımda ben güzel özelliklerin gelişine şahit oldum daha yok mu modundayım 😁...

Not: Keenetic ürünleri satış ve pazarlama ile ilgili herhangi bir bağlantım yoktur. Bu amaçla kimseden de ücret almıyorum (aslında alsam fena da olmaz, işsizim bu aralar 😆). Sadece tecrübelerimi paylaşıyorum.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• tayaydin kullanıcısına yanıt

Ben daha çok kullanıcıyım yahu :)

Satış sonradan eklenen bir durum. Keyfi

Teknik olarak değilde ben de kullanırken tecrübe ettiklerim ile beraber birçok Keenetic makalesinde yazılanar üzerinden burada yardımcı olmaya çalışıyorum.

"Güncellemelerden sonra önbellekte kalıntılar mı oluyor ne oluyor tam anlamadım ama sorun bir şekilde çözülüyor." diye belirtmişsiniz.

İşte modem yazılım dili bilmediğimiz için bu noktada çakılıyoruz. Ayrı bir dünyaymış bu network ve yazılımları. Windowsa, bilgisayara, laoptopa benzemiyor. Öyle olsa bir şekilde sorunları çözüyoruz.

Tayvanlılar mı programlıyor, Hintliler mi yazıyor çözemedim.

Modemlerdeki altyapı (donanım) - yazılım ikilemi bilgisayar dünyasındaki gibi uyumlu değil.

• tcebeci1 kullanıcısına yanıt

KeeneticOS tabanı Linux.

• KYTECHNGAMING kullanıcısına yanıt
    Üstadım ben hiç garip karşılamam. Ürünü iyi bilenlerin pazarlaması gayet normal hatta olması gerekendir. Üzülerek görüyorum ki "şu işte iyi para varmış" diyerek sevmediği, hiç ilgi alakası olmadığı işleri yapmaya çalışan ticari katiller giderek artıyor.

Fast transition açınca yazıyor arayüz cihaz listesinde

Teşekkürler abi. Yarında tekrardan bir bakayım ona göre siparişi verebilirim, net emin olabilsem sinerji 15dk mesafede :D

Aaa ondan sürekli bir şeyler entegre edebiliyorlar o zaman.

Linux ise ucu bucağı olmaz eklentilerin. Ganimet gibi.

WPA 4 çıksa onu bile haftasına eklerler diye düşünüyorum.

Bende diyorum neden bu kadar keyif veriyor modem yazılımı. Windows gibi kurcalayasım var hep 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tcebeci1 -- 16 Ağustos 2022; 23:22:22 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar elimde çok temiz KEENETIC EXTRA DSL var turknet e gectiğim için peak dsl aldım isteyen olursa yardımcı olurum

• tcebeci1 kullanıcısına yanıt
    Fraqattack açığını 48 saat icinde sunmuslardi.
    Malum markada 12 ay sonra sunuldu :))

Maşallah cidden farklı bir dünya Keenetic.

Aslında ben birazda yabancı forumlarda dolaşayım. Bazen gözden kaçabilen faydalı bilgilere ulaşılabiliyor.

• crazykartal C kullanıcısına yanıt
    İade konusunda şüpheleriniz varsa bu konuda oldukça cömert (hatta bazı müşterilerin suistimal ettiği) amazondan alabilirsiniz. Satıcıda Amazon olunca hiç sorun olmaz. Ben 9 ay önce dövizin fırladığı anda Amazon'dan bir satıcıdan şimdikine yakın fiyattan almıştım. Eski modemimi arkadaşıma verdiğim için bekleme şansım yoktu. Bir hafta içinde dövize müdaheleden sonra 200TL düştü; iade ederek daha uyguna alma şansım varken satıcı yönünden düşünerek iade etmedim.
    Kullanmadıktan sonra arayüzünden bazı özellikler anlaşılamıyor. Birkaç tane örnek yazayım ihtiyacınıza göre belki sizi etkileyecek özellikler olur 🙂:
    - VPN kurulamayan bazı cihazları modem üzerinden VPN ile internete çıkabilirsiniz. Örnek smart TV'nizin YouTube, Netflix uygulaması için veya ülkemizde hizmeti olmayan Microsoft'un Xbox xCloud bulut oyun hizmeti... Mobilden istediğiniz cihaz için bu hizmeti (bağlantı kuralını) ekleyip çıkarabilirsiniz.
    - Torrent hizmeti; örnek indirdiğiniz BluRay rip kalitesindeki filmleri indirip DLNA hizmeti ile taşımadan kopyalamadan smart TV'nizde direkt izleme (USB3.0 portundan dolayı Hero'yu tavsiye ederim)... Örnek hafta içi son çalışma günü iş çıkışı evinize giderken izlemek istediğiniz filmi/filmleri kuyruğa takıp eve geldiğinizde hazır bulursunuz.
    - WebDAV ile evde, dışarıda modeme bağlı HDD'deki dosyalarınıza telefonunuzdan bile erişebilme (yine bu özellik için Hero tavsiye)...
    - Bulut filitreleme ile cihazlarınızın performansını düşüren ve internetizi yavaşlatan can sıkıcı reklamlardan kurtulma ve küçük yaştaki aile bireylerini yetişkin içeriklerden koruma veya internette gizliliği sağlama...
    - Yine küçük yaştaki aile bireyleri için internet zamanlaması veya hız sınırlaması...
    - Ağa bağlı cihazların trafik önceliğini ayarlamak...

gibi...

özellikler baya güzel tabi hero daha mantikli ama bende öğrenciyim mesela hâlâ bi smart tv miz yok 😂 amazonda amazon satsa direkt alicam ama satmiyor vr400 v3u satiyor o yuzden vr400 ilgimi çekiyor 😂

• Merhabalar, elinde fazladan Keenetic Omni DSL cihazından olup satmak isteyenler pm atabilir.

• Merhaba, modemki atiyorum 3 numarali ethernet portu sadece x cihazda calissin, kablo baska cihaza takilirsa bu port calismasin, gibi bir özellik varmj? (Boyle bir seye ihtiyacim var) keenetic omni dsl

• ll BLooD ll L kullanıcısına yanıt

Bende Extra DSL var. Modemi sıkıntısızı Turknet ile kullanıyordum. Vodafone'a geçtim ve kullandığım modem çalışmaz oldu. Sorununuzu çözebildiniz mi acaba?

Edit: şimdi bana gönderdikleri eski şifreyle denedim düzeldi. Son gönderdikleri şifre yanlış mıdır anlamadım. Nasıl firmaymış bu böyle ya.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Final Getsuga Tenshou -- 17 Ağustos 2022; 6:36:14 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: darkblue2828

Merhaba, modemki atiyorum 3 numarali ethernet portu sadece x cihazda calissin, kablo baska cihaza takilirsa bu port calismasin, gibi bir özellik varmj? (Boyle bir seye ihtiyacim var) keenetic omni dsl

Deneme:

Bu cihaz sabit bir ip alabilecek bir cihaz olmalı olduğunu düşünüyorum. Cihazınızdan sabit ip tanımlaması yapın.

Bunu yapmadan önce Keenetic arayüzünde yeni bir segment oluşturun. DHCP havuzunu ayarlayın. Bu ağ geçidinde bir ip ' yi cihazınızda tanımlayın.

Segment ayarında sadece 3 nolu portta segment bu porta ait seçin.

Doğru düşündüysem bu cihazı başka porta takınca zaten farklı ip bloğunda bir ip ' si tanımlı olduğu için, internet çalışmayacaktır.

ya da sie direk bu istediğinize karşı şu şekilde ürün gördüm.

amazon.com
    Locking RJ45 Port Dust Blocker with Removal Keys Tool
    https://www.amazon.com/Locking-RJ45-Port-Blocker-Removal/dp/B0794C2GJJ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KYTECHNGAMING -- 17 Ağustos 2022; 12:15:31 >

• Final Getsuga Tenshou kullanıcısına yanıt

123456 ' ı bundan deniyoruz genelde. Ama olmadı demiştiniz. Yine de sorununuz bu tarz bir tanımlama problemi olduğu aşikardı.

Kendi cihazında ayarları kendi alıyordu. Şifre görünüyor muydu bilmyiorum ama muhtemelen farklı birşey idi. Geçmiş olsun. Sorun düzeldiğine sevindim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KYTECHNGAMING -- 17 Ağustos 2022; 8:39:33 >
  • 
Sayfa: önceki 733734735736737
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.