Şimdi Ara

KEENETIC Kullanıcıları Kulübü: Detaylı İncelemeler, Kurulum, Çözümler ve Model Tavsiyeleri (566. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: dmrbrn Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 11 Misafir (4 Mobil) - 8 Masaüstü4 Mobil
5 sn
26.458
Cevap
425
Favori
1.064.104
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
84 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
35. Sırada  bugün en iyi #8
Sayfa: önceki 564565566567568
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Vallahi hocam Manuel bi ayar yapmadım. AP leri sihirbaz kullanarak access point seçerek kurdum. Ip lerini static yaptım. Acaba statik verdiğimden mi oldu dicem ama tivibu statik değil ki.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Bacala kullanıcısına yanıt

Öncelikle Keenetic markasını araştırdığınızı da anlayarak bütçeniz karşısında en yakın model Omni DSL. Bu model 2.4ghz wifi desteklemekte sadece.

Diğer modeller

Extra DSL ~900TL

Hero DSL ~1150TL

Peak DSL ~2500TL

Günümüz ekonomisinde bütçeniz ile ikinci el AC destekli DSL modemlere bakabiliyorsunuz. Diğer markaların da 700TL ortalama etiketleri oluyor.

Yine bir başka çözümde 100TL ortalamasında bir modem bulunup köprü moduna alınır ve 450-700TL arasındaki AC destekli bir router ile PPPOE sonlandırılarak keyfe bakılabilir.

• Hocam meshe ekli değil mi?

Wifi Mesh menüsü ekran görüntüsü atabilir misiniz? AP seçtikten sonra kablo ile bağladınız Wifi Mesh ekranında ekle dediniz değil mi?

Tekrarlayıcı noktalarında statik ip tanımlayabilrisiniz.

Extra DSL 192.168.1.1

Extra 192.168.1.2

Extra 192.168.1.3

Extra 192.168.1.4

gibi. Bir çakışmanız oluşmuş olabilir; bunu bir kontrol etmeli.

• KEENETIC Kullanıcıları Kulübü: Detaylı İncelemeler, Kurulum, Çözümler ve Model Tavsiyeleri

Bu Annex M noluyor? vdsl e geçiş yapabilir miyim? geçersem sizce kaç hız alırım?

• KeeneticOS 3.7.1 Sürümü Önzileme Kanalında Yayınlandı. 10.12.2021

KEENETIC Kullanıcıları Kulübü: Detaylı İncelemeler, Kurulum, Çözümler ve Model Tavsiyeleri

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KYTECHNGAMING -- 11 Aralık 2021; 9:56:36 >
  • KeeneticOS 3.7.1 Sürümü;

Önizleme ve Geliştirici güncelleştirme yönteminde aktiftir.

• merhaba vodafone 100mbs fiber (ethernet girişli) kullanıyorum modem Huawei HG255s wifi problemli bir modem olduğu için geçen sene bir keenetic Air aldım modemin wifi ını kapatıp reuter olarak bağladım ve gerçekdende memnunum fakat ev L şeklinde olduğundan mesh kurmak ve HG255s  i devreden çıkarmak istiyorum ayrıca home asistant ve hue cihazlarda bağlı yani wifi trafiği arttı bu yüzden bütceyi zorlayıp Hero modeli ilave etmeyi düşünüyorum sizce iyimi yoksa farklı bir tavsiyeniz olurmu

birde air ve hero yu kablo ile bağlasam mesh den daha stabil olmazmı

• stoll S kullanıcısına yanıt

Hero DSL, o fiyat aralığında Keenetic modelleri içinde mantıklı. Yada Keenetic Giga bakabilirsiniz. Eşdeğer diyebiliriz. Birinde SFP portu var biride DSL modulasyonu.

Mesh kurmak merkezi ağ yönetim sistemidir. Kablolu yada kablosuz kurulabilir. Kablolu iletişim kablosuza göre daha statiktir. Sonuçta sinyallerin etkilenmesi durumu yoktur.

• tesekkürler

• gargamel11 kullanıcısına yanıt

merhaba bu kod 3.6.12 sürümünde çalışmadı bu hatayı veriyor Command::Base error[7405602]: directory: argument parse error.

yeni kod varmı acaba

düzenleme:

cat proc:/driver/ensoc_dsl/dsl_stats

bu kod ile ulaştım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mustafa1300 -- 12 Aralık 2021; 20:49:35 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mustafa1300 kullanıcısına yanıt

192.168.1.1/a için cat değil more ile yazmalısınız.

more proc:/driver/ensoc_dsl/dsl_stats

DSL modeller için geçerlidir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KYTECHNGAMING -- 12 Aralık 2021; 21:14:34 >
  • KYTECHNGAMING kullanıcısına yanıt

Süpersiniz tam olarak bunu arıyordum.

• Hero DSL kullanıyorum. Şöyle bir sorun yaşıyorum; bu sorun genelde geceleri oluyor. 35mbps hızım 10-5 arasına düşüyor. Ama upload hızı asla değişmiyor. Gürültü marjini 8 den 9 ve 10 çıkartarak denemeler yaptım. Ama yine gece aynı şekilde oluyor. Bağlantı kopma sorunu sıfır. Bağlantı asla kopmuyor. Sadece dl hızı düşüyor.

Sizce sorun modem mi altyapı mı ?

• mtax kullanıcısına yanıt
    Gece dediğiniz ne zaman 18:00 - 01:00 arası mı ?

Bu saat aralığında ise saturasyon sorunudur o. Yoğun kullanıma altyapı kapasitesi yetmiyor hâliyle hızlar düşüyor.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 23.00 ve 10.00 genelde bu saatlerde denk geldim hocam.

• mtax kullanıcısına yanıt

Kablolu hız test sonucu mu?

• tcebeci1 kullanıcısına yanıt

evet hocam 1gbps port var pc de.

• 
Sayfa: önceki 564565566567568
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.