Şimdi Ara

KEENETIC Kullanıcıları Kulübü: Detaylı İncelemeler, Kurulum, Çözümler ve Model Tavsiyeleri (437. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
8 Misafir (4 Mobil) - 4 Masaüstü4 Mobil
5 sn
28.713
Cevap
462
Favori
1.208.933
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
87 oy
Popüler Konular listesinde
37. Sırada  bugün en iyi #4
Sayfa: önceki 435436437438439
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 5 ghz veya 2.4 ghz ile ilgili degilki. Normal hic birşeyi ellemeden mesh yapiyorum. En son hepsini sıfırlayıp yaptım 3 4 hafta çalıştı sorunsuz sonra birden ne olduysa çevrim dışı gözüküyorlar.yeniden başlatıyorum 15 dk kullaniyorum sonra gene cevrim dışı. Bir süre sonra kendi kendine gelmiş çalışıyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Mesh ağı 5ghz bandı üzerinden oluyor ve DFS kanallarında bu tip bir durum gösteriyor.

5ghz kanalınızı ana kontrolcü cihazda 36 yaparak kullanmanızı test edelim demek istiyorum.

Kendi kendine geliyor diyorsunuz, siz bir tekrarlayıcı gittiği anda 36 ya alın direk gelecek o bağlantıdan düşmüş olan cihaz.

Keenetic Türkiye ile devamlı test halinde yazışıyorum.

Geçen gün 48. kanalda da böyle bir durum yaşadığımı düşünerek gerekli test dosyalarını ilettim.

Mesajın en altında verilen cevapta size önerim şeklindedir.

KEENETIC Kullanıcıları Kulübü: Detaylı İncelemeler, Kurulum, Çözümler ve Model Tavsiyeleri

Ekleme:

Size yaşadıklarınızı da anlatayım dilerseniz.

Hep sıfırlayarak tekrar kurdum dediniz en son 2-2 gün önceye kadar yine koptu dediniz.

Fabrikasyon sıfırdan kurulumda kanal taraması "Başlangıç" olarak seçili. Çevresel taramınızda boşta 36-48 arasında bir kanal seçmiştir. Başka bir yeniden başlatmada gidip DFS kanal seçmiştir. Bu sebeplede DFS kanalında olduğu esnada bu kopmayı ve geri gelmeyi yaşamışsınızdır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KYTECHNGAMING -- 2 Mayıs 2021; 9:19:31 >

• quote:

Orijinalden alıntı: ugur747

Eyvallah dostum en korktuğum şeydi o zaman farklı şeyler düşünmem gerekecek.

Benim ki farklı biraz ben 3 modemi birleştirip mesh sistemi kurdum. Ana modem 3 katta bodrum katta bile 25 bit mbit e yakin hiz aldim. Burasi dip nokta. 100bit internet var. Pubg tabletten oynuyorum sıkıntı yasamadim.

Orijinalden alıntı: KYTECHNGAMING

Mesh ağı 5ghz bandı üzerinden oluyor ve DFS kanallarında bu tip bir durum gösteriyor.

5ghz kanalınızı ana kontrolcü cihazda 36 yaparak kullanmanızı test edelim demek istiyorum.

Kendi kendine geliyor diyorsunuz, siz bir tekrarlayıcı gittiği anda 36 ya alın direk gelecek o bağlantıdan düşmüş olan cihaz.

Keenetic Türkiye ile devamlı test halinde yazışıyorum.

Geçen gün 48. kanalda da böyle bir durum yaşadığımı düşünerek gerekli test dosyalarını ilettim.

Mesajın en altında verilen cevapta size önerim şeklindedir.

KEENETIC Kullanıcıları Kulübü: Detaylı İncelemeler, Kurulum, Çözümler ve Model Tavsiyeleri

Ekleme:

Size yaşadıklarınızı da anlatayım dilerseniz.

Hep sıfırlayarak tekrar kurdum dediniz en son 2-2 gün önceye kadar yine koptu dediniz.

Fabrikasyon sıfırdan kurulumda kanal taraması "Başlangıç" olarak seçili. Çevresel taramınızda boşta 36-48 arasında bir kanal seçmiştir. Başka bir yeniden başlatmada gidip DFS kanal seçmiştir. Bu sebeplede DFS kanalında olduğu esnada bu kopmayı ve geri gelmeyi yaşamışsınızdır.

Aldım deniyorum.

• mmusty355 kullanıcısına yanıt

Geri dönüşlerinize göre tekrar inceleriz.

İyi kullanımlar.

Asusa yalnızca 2 gün dayanabildim.

yazılım anlamında keenetic gerçekten çığır açacak kadar müthiş bir yazılıma sahip. bu yüzden keenetic ultra ve viva ile elimdeki eski modemi de köprüleyerek mesh kuracağım.

Umarım elime yüzüme bulaştırmam :) hala eski modemin sadece köprüde bir sorun çıkarmayacağını aklım almıyor.

• 3.6.3 sürümüne geçtiğimden beridir sorun yaşıyorum. Repeater olarak kullanıyorum, 5g bandı üzerinden, şimdiye kadar hep İnternet hızımı tam olarak alıyordum. Şimdiyse İnternet hızım 1 mbite düşüyor. Kablolu da sorun yok, yaydığı 5g sinyali sorunlu. Kapatıp açınca düzeliyor. Modemim keenetic city. Firmware geriye çevirmek için ne yapmam gerekiyor.?

Xbox elite + philips lcd= Wow
  • Arkadaşlar extra DSL altında yazan Wi-Fi şifresi silinmiş. Bu şifreye nereden ulaşabilirim, bilen var mıdır?

Cooler Master Case PRO5 /Ryzen7 5700X 3.4 GHZ /NOCTUA NH U 12SE/ ASUS ROG CROSSHAIR VI HERO/ /Sapphire Pulse AMD Radeon RX 6700 10 GB /GSKILL FlareX DDR4-3200Mhz C14 32GB (4x8GB) /Samsung 970 PRO 512 M.2 SSD /Samsung 850 PRO 512GB Sata3 SSD /Samsung 320GB 7200RPM 16MB SATA2 HDD)SamsungHD154UI 1.5TB HDD /Seasonic GX Focus Plus 850W 80+ Gold /Viewsonic XG2401 24"1ms 144HZ

SİSTEM 2
    KASA Corsair Carbide Spec-Delta RGB AMD Ryzen 5 5600G 3.9GHz-4.4GHz, 19MB, 65W. ASUS TUF GAMING B550M-PLUS WIFI II. KINGSTON Beast Black Dual KF432C16BBK2/16TR DDR4-3200Mhz 32GB (4x8GB) C16 (16-18-18) 1.35 V. Samsung 980 NVMe M.2, 500 GB SSD, 3.500 MB/sn Okuma, 3.000 MB/sn Yazma. Seasonic Focus Plus 750W
  • theraptorx kullanıcısına yanıt
    Arayüzden ulaşabilirsiniz.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • counterdoctor C kullanıcısına yanıt
    Acaba City'i bağladığınız modem/router hakkında da bilgi verebilir misiniz?

• Ricko R kullanıcısına yanıt
    Köprü moduna aldığınızda bütün yük routere iletilecek , o yüzden sorun olmaz.
    Modem içerisinde firewall , log vs. bütün detayları/özellikleri kapatın , Keenetic ile keyfinize bakın.

• ugur747 U kullanıcısına yanıt

cihazların bir kaç modelini kullanıyorm keenetic 2.4 ghz ve 5 ghz kablosuz performansı çok başarılı ürün ve anten konuşlandırmasını doğru yaparsan sorunsuz kullanırsın.

Sağolasın dostum dün sipariş verdim inşallah beklentimi karşılar.

Orijinalden alıntı: mmusty355

Bundan 1 ay önce yazmistim. Surekli cevrimdisi olmalar kopmalar. Sürekli sifirlayarak kurdum en sonunda hata vermeden 2 3 gun önceye kadar kullandim. ( Bozulmasin diye gelen guncellemeyi bile yapmaya korktum ) simdi gene ayni surekli 1 tanesi çevrim disi oluyor. Yeniden başlatıyorum normal çalışıyor sonra kesiliyor sonra bir daha geliyor. Yeminle pişman oldum bu kadar para ver 5 para etmicek sistem. Resmen hayal kirikligi oldu.

linç yemeye hazır ol  

Linç etmiyoruz kimseyi. Tecrübemizi paylaşıyoruz, sabır ederek sorun varsa neden kaynaklandığını çözmeye çalışıyor aynı zamanda bu markanın yazılım ve tüm gelişmelerinde destek olmaya çalışıyoruz.

Karşılıksız.....

En önemlisi okuyup, araştırıyoruz, ucunu bırakmıyoruz. Neden mi? Marka kocaman bir makale havuzu sunmuş. Saksı gibi durmasın, insanları bilgilendiriyim bilinçlendiriyim diye.

Bu arada para ve reklam ile şişirilmiş ürün diye yazanlara para ödeyipte aldığımız cihazların sergilediklerini anlatmaya çalışıyoruz ve çalışıyorum.

@mmusty355

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KYTECHNGAMING -- 4 Mayıs 2021; 10:16:0 >
  • extra'ya bir hdd bağlı torrent ve media stream özelliklerini kullanıyordum aldığımdan beri. Dün akşam indirdiğim dosyaları almak için bir girdim hddnin içine dosyaların hepsi wrui uzantılı olmuş. aratınca ransomware olduğu ortaya çıktı. harddiski formatlayacağım o sıkıntı değil ama bu torrent arayüzü veya modem yazılımına nasıl bulaşmış bu nalet şey ? yapabileceğim bir güvenlik adımı mevcut mu acaba ?

@Holisticmax

• designr kullanıcısına yanıt

İndirdiğiniz bir torrent içinden gelmiş olabilir. O hdd'yi ağ içinde bir bilgisayarınızda kullanırken ağ üzerinden açtığınızda bulaşabilir.

Decrypt gibi görünüyor Hdd'yi erişimden çekmenizi ve bu işlemleri offline ortamda yapmanızı tavsiye ederim.

Bu diskinize dışarıdan erişim için hangi özellikleri kullanıyorsunuz?

Admin şifreniz kolay tahmim edilebilir bir yapıda mı?

Orijinalden alıntı: KYTECHNGAMING

Daha önce yaptığım yada yapılan önerileri tekrar yaptık. Galiba sorunu haloldu.

Linç etmiyoruz kimseyi. Tecrübemizi paylaşıyoruz, sabır ederek sorun varsa neden kaynaklandığını çözmeye çalışıyor aynı zamanda bu markanın yazılım ve tüm gelişmelerinde destek olmaya çalışıyoruz.

Karşılıksız.....

En önemlisi okuyup, araştırıyoruz, ucunu bırakmıyoruz. Neden mi? Marka kocaman bir makale havuzu sunmuş. Saksı gibi durmasın, insanları bilgilendiriyim bilinçlendiriyim diye.

Bu arada para ve reklam ile şişirilmiş ürün diye yazanlara para ödeyipte aldığımız cihazların sergilediklerini anlatmaya çalışıyoruz ve çalışıyorum.

@mmusty355

hepsiburada yorumlarda ben gibi sorun yaşayanlar var..

• TSuNaMi_ kullanıcısına yanıt

Eminimki çoğunda da antenler farklı yerlre bakıyor, cihaz etiklenebileceği başka bir cihazın üzerinde yada arkasındadır.

Yada aldım cihazı 100 metre ilerideki oda da tam çekeceği hayali ile yaşıyor olabilir.

Wifi cihazların hepsinde ilk unsur; Konum ve Antenlerin etkilenmeyeceği şekilde açık bir pozisyonda dik durmasıdır.

Sayfa: önceki 435436437438439
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.