Şimdi Ara

KEENETIC Kullanıcıları Kulübü: Detaylı İncelemeler, Kurulum, Çözümler ve Model Tavsiyeleri (144. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: gündoğdu_01 Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 9 Misafir (3 Mobil) - 7 Masaüstü3 Mobil
5 sn
26.478
Cevap
425
Favori
1.064.939
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
84 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
23. Sırada  bugün en iyi #1
Sayfa: önceki 142143144145146
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hocam isterseniz herkes indirme yapsın veya yapmasın sadece siz kullanın fark etmez etrafta çok fazla 2.4 ghz kablosuz kirliği varsa arada iletişim sekteye uğrar.Ya 5ghz kullanıp denemeniz gerekiyor veya önerilen şekilde kablolu internet ile oyun oynayacaksınız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: CengizGurkan

Hocam isterseniz herkes indirme yapsın veya yapmasın sadece siz kullanın fark etmez etrafta çok fazla 2.4 ghz kablosuz kirliği varsa arada iletişim sekteye uğrar.Ya 5ghz kullanıp denemeniz gerekiyor veya önerilen şekilde kablolu internet ile oyun oynayacaksınız.
    zamanında ttnet ile problem yaşamıştım sürekli internet kopuyordu. modem bozuk sanıyordum modemi servise gönderdim modem sağlam çıktı. bizde ev hattında problem var dedik o zaman. evdeki tüm internet girişleri iptal edildi ve sigortanın ordan kablo çekilip modeme takıldı. daha sonra anladım ki modem bozukmuş :D interneti kablolu kullanamıyorum elazığ da yaşıyorum eve gelecek elektirikçi de bulamıyorum ki düzelteyim durumu 4 senedir kablolu bağlanamııyorum yoksa her odada bizim dsl girişi vardı. kablolu bağlayınca sabit 75 mbit ile düşük ping görüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi louse dream -- 9 Mayıs 2020; 21:30:42 >

• louse dream L kullanıcısına yanıt
    Hocam bende lol oynuyorum. 2.4 wifi ile bağlanıyordum ve ping çok canımı sıkıyordu. Sırf karantinadan vesaire belki internet trafiği yoğundur diye gece giriyordum. Gündüz tahammül bile edemiyordum o derece hatta kaç kere telefon wifi ile bağlandım modemden çıkıp. Benim modeme gelen dsl hattımda ek vardı ve yenilemek istiyordum kafaya taktım bu durumu kesin ondandır diyordum. Ankastreden odama kadar yetecek cat6 kabloyu sipariş verdim ve bir elektrikçi bulup, eski hattımı bir cihazla buldu ve bağlattırdım. Şu an çok memnunum. LoL de ping 12 sabit 😀 Bence bir an önce kablo olayını çözmeye bakın. Wifi falan hikaye oyunlarda zulum olur sadece. Uzun oldu ama en azından yardımcı olmuşumdur diye düşünüyorum.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
    Hocam dediğim gibi maalesef eskisi gibi değil her katta dairede modem var.Bunu geçtim kullandığımız kablosuz mouse olsun klavye olsun kamera olsun,buzdolabı bile akıllı olanları 2.4ghz kullanıyor.Haliyle çok zayıflatıyor bu yoğunluk hızı ve anlık düşüşler meydana geliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kru3gerBey

Hocam bende lol oynuyorum. 2.4 wifi ile bağlanıyordum ve ping çok canımı sıkıyordu. Sırf karantinadan vesaire belki internet trafiği yoğundur diye gece giriyordum. Gündüz tahammül bile edemiyordum o derece hatta kaç kere telefon wifi ile bağlandım modemden çıkıp. Benim modeme gelen dsl hattımda ek vardı ve yenilemek istiyordum kafaya taktım bu durumu kesin ondandır diyordum. Ankastreden odama kadar yetecek cat6 kabloyu sipariş verdim ve bir elektrikçi bulup, eski hattımı bir cihazla buldu ve bağlattırdım. Şu an çok memnunum. LoL de ping 12 sabit 😀 Bence bir an önce kablo olayını çözmeye bakın. Wifi falan hikaye oyunlarda zulum olur sadece. Uzun oldu ama en azından yardımcı olmuşumdur diye düşünüyorum.
    estağfirullah cevabınız için teşekkür ederim. bakalım vallaha yapacam hazır modemin de iyisini almışım kablo candır :D

Aynen hocam o önemli modem ne olursa olsun, oyun oynamak istiyorsan ethernet ile bağlantı şart.

• Selamlar, benim de sipariş verdiğim Extradsl modem geldi bugün kurdum. Eski kullandığım modem Huawei HG658 v2 idi ama onu geri vermek zorunda kaldığım için bunu aldım.

İlk izlenimlerim eski modemden kullanıcı arayüzü daha iyi altta eski ve yeni modem ile hız testlerini aşağıya bırakıyorum.

Huwaei kablolu hız testi
    KEENETIC Kullanıcıları Kulübü: Detaylı İncelemeler, Kurulum, Çözümler ve Model Tavsiyeleri
    Kablosuz hız testi
    KEENETIC Kullanıcıları Kulübü: Detaylı İncelemeler, Kurulum, Çözümler ve Model Tavsiyeleri
    DSL değerleri

Keenetic hız testi
    Kablosuz hzı testi
    DSL değerleri

Genel olarak şu an memnunum cihazdan kablolu pek fark hissetmedim ama kablosuz daha iyi. Sadece şöyle bir sorun yaşadım en başta 46 ile başlayan ip geldi o ip ile kablosuzda internet yoktu kablolu da ise sadece bazı sitelere giriyordu. dsl kablosunu çıkar tak yaptım 95 ile başlayan ip gelince çözüldü.

• mito1172 kullanıcısına yanıt
    Keenetic destek ekibi iletişime geçip birlikte kurulumu gerçekleştirdik. Tek 1 sorun 1.5 günümü yedi :D . Her şey doğruydu bir tek VLAN ID 35 değil 2078miş benim. Keeneticteki arkadaş da şaşırdı zaten. Ancak önceki modemime göre çekim gücü açısından çok bir fark göremedim açıkçası. Acaba yapabileceğim ufak ayarlar var mı çekimi güçlendirmek için ?
  • S1L3NTH4CK3R S kullanıcısına yanıt
    işte bir tuhaflık olduğu belliydi neyse sorun çözüldüyse geçmiş olsun

valla snr ayarlarıyla oynayanlar var ama işe yarıyor mu bilmem fiber kullanan yazar umarım
  • Mayers! kullanıcısına yanıt
    valla bu adsl mi vdsl e göre mi söylenmiş bilmem ama bende 8 9 arası değişiyor kopma yok bu modemi taktığımdan beri.

Aynen hocam, gurur meselesi olmuştu artık :D Bakalım belki birisi bir şeyler önerir dediğiniz gibi.
  • Kru3gerBey kullanıcısına yanıt
    oyun kablosuz bağlantıyla oynanmaz normal
    Bu değerler genel bence hocam. Senin hat zayıflama değerlerin çok iyi. Santrale çok yakınsın. Belki de ondan kopmaların yok. Resimdeki attenuation değerlerine göre durumun iyi görünüyor.

• S1L3NTH4CK3R S kullanıcısına yanıt
    normaldir bunda da olsa deli olurdum olmuyor diye
    gürültü seviyesi 8 falansa kopma olur yazınca ondan yazdım malum benim 8 9 arası

sinyal zayıflaması iyi diyorsan aslında şehir dışındayım sadece 600 metre ilerde saha dolabı var sanırım
    Kopma yoksa benim aklıma gelen buydu. Diğer arkadaşlar nasıl değerlendirir bilemem hocam. @micro77 arkadaşımızın fikrini merak ediyorum aslında.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mayers! -- 10 Mayıs 2020; 1:29:9 >
    kopma eski modemde şöyle vardı bazen sanki biri kapatıp açar gibi kopup gelirdi hızda daha düşüktü download 12 upload 0.51 gibi bazen pc de ethernet simgesi giderdi anlık 15 saniyede gelirdi bazen de 1 ay çıt çıkmazdı bu modemi aldım hiç kopma yok şükür hız 13 geçiyor upload 062 civarı dediğin arkadaş yazmış cevap ama alıntı yapmamış ondan görmedin sanırım
    Demek ki kopma konusunda modeminde etkisi büyük hocam. Keneetic modem çok övülüyor zaten. Bende alacağım ama daha gelişmiş dSL ürününü bekliyorum.

Gigabit ethernet portlu
    En az 1 GHz işlemcili
    256 mb ramli

Sene sonuna doğru çıkacak denildi ama bekliyoruz bakalım.

aynen airties 5760 galiba arızalanmaya başlamıştı bende bekleyecektim aslında ama saçma kopmalar olunca aldım gitti modemi birde fiber yok burada var dense de çakma
    Kendi resmî kanalları mı söyledi bunu hocam ona göre bende bekleyeyim yoksa binaya extradsl modem ile tamamlayacağım hattı. Yada bir kendilerine sorsak mı geri dönüş hızlı yapılıyor bildiğim kadarıyla.

• 
Sayfa: önceki 142143144145146
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.