Şimdi Ara

KEENETIC Kullanıcıları Kulübü: Detaylı İncelemeler, Kurulum, Çözümler ve Model Tavsiyeleri (1331. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: KYTECHNGAMING Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 8 Misafir (5 Mobil) - 4 Masaüstü5 Mobil
5 sn
26.632
Cevap
427
Favori
1.071.449
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
84 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
12. Sırada  bugün en iyi #4
Sayfa: önceki 13281329133013311332
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

ZeroTier'da sabit ip adresi gerekmiyor diye biliyorum.

• Yeni hopper'ı SOL fiber ile kurdum. Vlan ID ve SOL modemin MAC adresini vermedim. Sadece kullanıcı adı ve şifre girdim.

Fark ettim ki daha evvel ki kn-2112'de aynı şekildeymiş. SOL sorunsuz çalışıyor bu şekilde.

• mcgoktug kullanıcısına yanıt

zerotier önceki yıllarda kullanmıştım. güvenlik anlamında emin olamadım. en son çare olarak düşünüyorum. wireguard xxx.keenetic.pro üzerinden bağlantı sağlayabilirim diye düşünüyordum ama olmuyurmuş galiba. dün test amaçlı ios cihazıma wireguard üzerinden bağlamak istedim ama bağlayamadım. Kullanım kılavuzlarından yardım almaya çalıştım. ios' tan bağlantı için https://help.keenetic.com/hc/tr/articles/360010458160 adresinde yer alan kullanım kılavuzuna da erişim sağlanmıyor. makaleler eski sürümlerde kalmış güncellenme ihtiyacı var.

• Solivagus S kullanıcısına yanıt
    Çalışma mantığı bu şekilde zaten.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • KYTECHNGAMING kullanıcısına yanıt
    Genelde kullanıcıya bırakılıyor bu, yani 200/20 hat da benim oraya manuel 180/18 yazmadığım sürece hızı düşürmemesi gerekli. En azından OpenWRT'de böyleydi diye hatırlıyorum. Bunu anlatmak istemiştim. Bence otomatik yapması yani bu hali daha iyi onu da belirteyim.

• Solivagus S kullanıcısına yanıt
    Uyarı var orada hat hızını yazın diye :)

bu yeniliği ben görmedim ilk fırsatta bakacağım buı akşam. benim de aklıma şöyle bir şey geldi. manuele ilaveten otomatik ayar ilave edilebilir mi yazılıma? yani kullanılabilir up ve down hızlarını otomatikte kendi alacak oraya qos aktif etme durumunda.  

gerçi bu bana sanki gereksiz olacak gibi geldi bu saatte.  

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi haykoatmaca -- 18 Ağustos 2025; 2:55:11 >
  • Arkadaşlar selam;

Yeni fark ettim. Web uygulaması yenilenmiş. Bütün cihazlarınızı tek yerden görebiliyorsunuz. Bir göz atsın bilmeyenler..

keenetic.cloud
    Loading...
    https://keenetic.cloud/dashboard
  • gps.navigation kullanıcısına yanıt

Sizin yöntem ile kayıtlı cihazları yeni router'a sorunsuzca aktardım. Çok teşekkür ederim.

• sanalgezgin kullanıcısına yanıt

Beta'yı canlıya almışlar demekki.  

Alıntı

metni:
    beta.keenetic.cloud

ile geçtiğimiz haftalarda bir göz atmıştım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KYTECHNGAMING -- 18 Ağustos 2025; 10:27:17 >

Sanırım sorunlu bir yer hala. Çünkü hem ürün fotoğrafı hatalı hem de son sürümdeki cihaza firmware var sanıyor 😊

Ayrıca aktarım için tebrikler 👍

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gps.navigation -- 18 Ağustos 2025; 12:14:23 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • @ru.celebi üstad merhaba;

Telegram grubunda ilanlarınızı gördüm. Keenetic'leri satıyorsunuz. Hayırdır? Model yenileme mi yoksa yeni bir marka mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sanalgezgin -- 18 Ağustos 2025; 13:8:23 >

Merhaba,

Titan KN-1812 ve Buddy 6 SE var artık kullandığım. İlandakiler boşa çıktı :)

• ru.celebi kullanıcısına yanıt

Bir mesh sayfası atta gönlümüz gözümüz açılsın. :)

Bu akşamki uğraştığım yavrulardan.

• gps.navigation kullanıcısına yanıt

güncelleye basınca hangi sürümde olduğunuz önemli değil kararlı sürüme atıyor denemiş bulundum daha yeni geliştiriliyor muhtemelen

• M_aTRa_X kullanıcısına yanıt

İşte sorunda o. Zaten betaydı bu normale alınca düzeltmeleri gerekirdi. Kafa karıştırıyor, çünkü normalde cihazda olanı göstermesi veya olan kanala güncelleme varsa göstermeli.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • system dashboard altinda gozuken download speed ile traffic monitor altindaki speed birbirini tutmuyor. system dashboard olmasi gereken, gercek hizi gosterirken traffic monitor neredeyse yari hiz gosteriyor. sizde de benzer sorun var mi?

Kendi evim ve karşı çaprazdaki babamların evi aşağıdaki sistem ile komple kapsama alanında :)

Bu da fakir işi mesh :))

• gündoğdu_01 G kullanıcısına yanıt

Daha fakiri var  

• 
Sayfa: önceki 13281329133013311332
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.