Bütçe sınırı yok ise wifi 7 destekli KN-1812 (BE7200), Daha uygun fiyata KN-3811 veya KN-1012 wifi 6 |
KEENETIC Kullanıcıları Kulübü: Detaylı İncelemeler, Kurulum, Çözümler ve Model Tavsiyeleri (1324. sayfa)

-
-
quote:
Orijinalden alıntı: KYTECHNGAMING
Kısıtlama olmaz.
Vlan köprü modunda ki cihazda ise Wan tarafı yani Keenetic'te vlan yazılmaz.hocam ne yaparsam yapayım olmuyor, keenetic arayuzde pppoe sifresi girdigimiz yerde baglanti yok gibi bir sey yazıyor sifresi falan dogru oldugu halde. kaldi ki modemde de kopru moduna alinca direkt iss bağlantısı gidiyor olarak görünüyor. ne yapacağımı şaşırdım gittim b10b nin arayuzde yaziyordu farkli bir dagitici kullanacaksaniz sunu isaretleyin falan onu bile denedim, yok hicbir gelişme.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
B10B ve Keenetic'te yaptığınız ayarları görsel olarak atın buraya, bakalım.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
bende mesela adsl de de 35 ti
-
Cihaz buysa destekler ama sürekli fiber kullanacaksan altta 2. paylaştığım linktekini alsaydın keşke bu aldığında adsl vdsl desteği de var ve fiber için gereksiz
-
Selam belki sen yapmadın ama ben yaptığım için yazıyorum tt kullanıcı ad ve sonuna @ttnet yazmayı unutunca baya uğraşmıştım ve sonradan jeton düşüp yazdım bağlanmıştı
Yani örnek mito@ttnet yazılacak
-
yok hocam ya @ttnet olarak yaziyorum, cozemedim sebebini ama bakalım ne çıkacak. bilen biri için çocuk oyuncağı olan bir şey çıkarsa kahrolurum herhalde..
tamamdır hocam akşam musait olursam bir bakalım, sağolun
Hocam 2. Olan router değil mi?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X