Çok Teşekkür ederim. Yorgunluktan kafa basmadı. Verdiğiniz ayarlar ile şu an sıkıntısız bağlantı kurdu modem. Tekrardan teşekkürler. |
KEENETIC Kullanıcıları Kulübü: Detaylı İncelemeler, Kurulum, Çözümler ve Model Tavsiyeleri (1251. sayfa)

-
-
Giriş hatalı arkadaş da yazmış
-
Halen anlamış değilim açıkçası ben bu ayarlar ile nextdns öncesinde kullanıyordum rahatça .şimdi ne olduda sıkıntı çıkardı anlamadım.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
-
-
Turk Telekom'da DNS değiştirilemiyor diye biliyorum hocam. Diğer evimde Turk Telekom VDSL mevcut, Extra DSL modem de var ancak hiçbir şekilde farklı DNS kullanamıyorum.
Yeni evimde Turknet Fiber mevcut, Hopper router ile en ufak sıkıntı olmadan Adguard DNS kullanabiliyorum.
Turknet dışındaki ISS'lerde dpi olduğundan DNS değiştirmeye izin vermiyor diye biliyordum. Öyle değil mi yoksa?
Şu ekranda ne görüyorsunuz?
adguard.com
AdGuard — Dünyanın en gelişmiş reklam engelleyicisi! En iyi reklamsız deneyimi yaşayınhttps://adguard.com/tr/test.html
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Empyyy -- 29 Nisan 2025; 11:47:22 > -
DNS her ISS'de değiştirilebiliyor ve çalılıyor. DNS değişikliği ile yasaklı sitelere giriş farklılık gösterebiliyor. Birinde site açılırken diğerinde açılmayabiliyor.
-
Yok öyle bir şey gördüğün gibi TT a adguard reklam engelleyici girdim
he şu var bende nedense PC de reklamı engellemedi ama telefon tablette engelliyor artı oyunlarda çıkan reklamları da engelliyor ve Android TV de de uygulamalardaki reklamlarda yok oldu. PC de neden olmadı anlamadım ama onda da adguard tarayıcı eklentisi var o engelliyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mito1172 -- 29 Nisan 2025; 15:0:48 > -
Online oyun oynanmıyor valla zehir etti bu Türknet ya. ISS değiştirsem çözülür mü fikri olan varmı?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bucephalas -- 29 Nisan 2025; 17:0:42 > -
Hangi ISS
-
TTnet altyapısı Türknet hocam
-
DNS leak test burada benimki şu an Adguard gösteriyor DNS'yi.
-
Merhaba bende Extra DSL (KN-2112) modem var. Vdsl kullanmaktayım yakın zamanda bizim buralarda fiber geçileceğini söylüyorlar da bu modem ile fiber kullanabilir miyim.
-
Evet kullanabilirsiniz. 200Mbit ve üstü bir pakete geçmeyi düşünürseniz o zaman kablosuzda tam hıza ulaşamayabilirsiniz.
-
Bir sıkıntı var demek ki
-
Ethernet portları4 × 1 Gbit/s gayet yeterli
-
Bu ne be 100 de biter dedim 101 102 devam etti kapadım
nerede gösterdi adguard dns?
-
-
-
Referans olması açısından kablosuz bağlantıda cihaza yakın ve uzak odalarda ne kadar hız aldığınızı da belirtebilir misiniz?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X