Şimdi Ara

KEENETIC Kullanıcıları Kulübü: Detaylı İncelemeler, Kurulum, Çözümler ve Model Tavsiyeleri (1251. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: İmHyp3rioN , babaeski39 Daha Az
2 Kayıtlı Üye ve 1 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
26.481
Cevap
425
Favori
1.065.502
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
84 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
83. Sırada  bugün en iyi #1
Sayfa: önceki 12491250125112521253
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Çok Teşekkür ederim. Yorgunluktan kafa basmadı. Verdiğiniz ayarlar ile şu an sıkıntısız bağlantı kurdu modem. Tekrardan teşekkürler.

• MrtAltg M kullanıcısına yanıt

Giriş hatalı arkadaş da yazmışKEENETIC Kullanıcıları Kulübü: Detaylı İncelemeler, Kurulum, Çözümler ve Model Tavsiyeleri 

• Halen anlamış değilim açıkçası ben bu ayarlar ile nextdns öncesinde kullanıyordum rahatça .şimdi ne olduda sıkıntı çıkardı anlamadım.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Nextdns farklıdır belki bilemem ama paylaştığım ayarı yaparsan sorun olmaz tablet telefon ve android tv uygulamalar oyunlarda nette gezintide reklam görmezsinKEENETIC Kullanıcıları Kulübü: Detaylı İncelemeler, Kurulum, Çözümler ve Model Tavsiyeleri 

KEENETIC Kullanıcıları Kulübü: Detaylı İncelemeler, Kurulum, Çözümler ve Model Tavsiyeleri

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mito1172 -- 28 Nisan 2025; 21:50:29 >

Artı şu 2 ayarı yapman gerekliKEENETIC Kullanıcıları Kulübü: Detaylı İncelemeler, Kurulum, Çözümler ve Model Tavsiyeleri 

KEENETIC Kullanıcıları Kulübü: Detaylı İncelemeler, Kurulum, Çözümler ve Model Tavsiyeleri

• mito1172 kullanıcısına yanıt

Turk Telekom'da DNS değiştirilemiyor diye biliyorum hocam. Diğer evimde Turk Telekom VDSL mevcut, Extra DSL modem de var ancak hiçbir şekilde farklı DNS kullanamıyorum.

Yeni evimde Turknet Fiber mevcut, Hopper router ile en ufak sıkıntı olmadan Adguard DNS kullanabiliyorum.

Turknet dışındaki ISS'lerde dpi olduğundan DNS değiştirmeye izin vermiyor diye biliyordum. Öyle değil mi yoksa?

Şu ekranda ne görüyorsunuz?

KEENETIC Kullanıcıları Kulübü: Detaylı İncelemeler, Kurulum, Çözümler ve Model Tavsiyeleriadguard.com
    AdGuard — Dünyanın en gelişmiş reklam engelleyicisi! En iyi reklamsız deneyimi yaşayın
    https://adguard.com/tr/test.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Empyyy -- 29 Nisan 2025; 11:47:22 >
  • Empyyy kullanıcısına yanıt

DNS her ISS'de değiştirilebiliyor ve çalılıyor. DNS değişikliği ile yasaklı sitelere giriş farklılık gösterebiliyor. Birinde site açılırken diğerinde açılmayabiliyor.

Yok öyle bir şey gördüğün gibi TT a adguard reklam engelleyici girdimKEENETIC Kullanıcıları Kulübü: Detaylı İncelemeler, Kurulum, Çözümler ve Model Tavsiyeleri he şu var bende nedense PC de reklamı engellemedi ama telefon tablette engelliyor artı oyunlarda çıkan reklamları da engelliyor ve Android TV de de uygulamalardaki reklamlarda yok oldu. PC de neden olmadı anlamadım ama onda da adguard tarayıcı eklentisi var o engelliyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mito1172 -- 29 Nisan 2025; 15:0:48 >
  • Online oyun oynanmıyor valla zehir etti bu Türknet ya. ISS değiştirsem çözülür mü fikri olan varmı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bucephalas -- 29 Nisan 2025; 17:0:42 >
  • Bucephalas B kullanıcısına yanıt

Hangi ISS

TTnet altyapısı Türknet hocam

DNS leak test burada benimki şu an Adguard gösteriyor DNS'yi.

• Merhaba bende Extra DSL (KN-2112) modem var. Vdsl kullanmaktayım yakın zamanda bizim buralarda fiber geçileceğini söylüyorlar da bu modem ile fiber kullanabilir miyim.

• tnncer kullanıcısına yanıt

Evet kullanabilirsiniz. 200Mbit ve üstü bir pakete geçmeyi düşünürseniz o zaman kablosuzda tam hıza ulaşamayabilirsiniz.

• Bucephalas B kullanıcısına yanıt

Bir sıkıntı var demek ki

Ethernet portları4 × 1 Gbit/s gayet yeterliKEENETIC Kullanıcıları Kulübü: Detaylı İncelemeler, Kurulum, Çözümler ve Model Tavsiyeleri 

Bu ne be 100 de biter dedim 101 102 devam etti kapadımKEENETIC Kullanıcıları Kulübü: Detaylı İncelemeler, Kurulum, Çözümler ve Model Tavsiyeleri KEENETIC Kullanıcıları Kulübü: Detaylı İncelemeler, Kurulum, Çözümler ve Model Tavsiyeleri  nerede gösterdi adguard dns?

Start test dedikten sonra benim ki hemen bitiyor. 5-6 sn sonra KEENETIC Kullanıcıları Kulübü: Detaylı İncelemeler, Kurulum, Çözümler ve Model Tavsiyeleri

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Hali hazırda Superonline 1000 mbps fiber hattım ile Extra DSL (KN-2112)'yi sorunsuz olarak kullanıyorum. Ethernette 940 mbps alıyorum. Kablosuz bağlantıda ise hız testi sonuçlarım aşağıdaki gibi.

Kullanılan telefon - Xiaomi 14T pro

PC odası - Modemin bulunduğu oda

Yatak Odası - Modeme en uzak oda

2G - Modeme 2 GHZ üzerindne yapılan bağlantı

5G - Modeme 5 GHZ üzerindne yapılan bağlantı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sanalgezgin -- 30 Nisan 2025; 9:12:11 >

• Referans olması açısından kablosuz bağlantıda cihaza yakın ve uzak odalarda ne kadar hız aldığınızı da belirtebilir misiniz?

• 
Sayfa: önceki 12491250125112521253
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.