Şimdi Ara

KEENETIC Kullanıcıları Kulübü: Detaylı İncelemeler, Kurulum, Çözümler ve Model Tavsiyeleri (1240. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: 33mehmet44 , tayaydin Daha Az
2 Kayıtlı Üye ve 5 Misafir (1 Mobil) - 6 Masaüstü1 Mobil
5 sn
28.710
Cevap
462
Favori
1.208.511
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
87 oy
Popüler Konular listesinde
20. Sırada  bugün en iyi #4
Sayfa: önceki 12381239124012411242
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

A tamam oradan mıydı baktım aslında ama intellqos adında göremeyince dedim sabit menü mü bu ama bulamayınca yazdım teşekkürlerKEENETIC Kullanıcıları Kulübü: Detaylı İncelemeler, Kurulum, Çözümler ve Model Tavsiyeleri 

Cooler Master Case PRO5 /Ryzen7 5700X 3.4 GHZ /NOCTUA NH U 12SE/ ASUS ROG CROSSHAIR VI HERO/ /Sapphire Pulse AMD Radeon RX 6700 10 GB /GSKILL FlareX DDR4-3200Mhz C14 32GB (4x8GB) /Samsung 970 PRO 512 M.2 SSD /Samsung 850 PRO 512GB Sata3 SSD /Samsung 320GB 7200RPM 16MB SATA2 HDD)SamsungHD154UI 1.5TB HDD /Seasonic GX Focus Plus 850W 80+ Gold /Viewsonic XG2401 24"1ms 144HZ

SİSTEM 2
    KASA Corsair Carbide Spec-Delta RGB AMD Ryzen 5 5600G 3.9GHz-4.4GHz, 19MB, 65W. ASUS TUF GAMING B550M-PLUS WIFI II. KINGSTON Beast Black Dual KF432C16BBK2/16TR DDR4-3200Mhz 32GB (4x8GB) C16 (16-18-18) 1.35 V. Samsung 980 NVMe M.2, 500 GB SSD, 3.500 MB/sn Okuma, 3.000 MB/sn Yazma. Seasonic Focus Plus 750W
  • Sanırım geçen gün haberleri çıkan veri sızıntısının bize kadar ulaştığını deneyimledim.

Haberin çıktığı gün, tüm şifrelerimi değiştirip 2.güvenlik katmanı eklemiştim. Keenetic Cloud'a Authenticator olmadan giriş yapılmıyor ama yine de böyle bir mail ve aplikasyon bildirimi aldım.

Kayıtlı cihazlarım dışında bir cihaz görünmüyor.

Ana sayfada Cihaz yanında "sorun" yazıyor ve tıklayınca görseldeki şekilde yalnızca onaylama butonu var. Bunu nasıl iptal edebilirim.

Güvenlik anahtarı ile ilgili bir kaynak bulamadım. Tam olarak nedir bilginiz var mı? @KYTECHNGAMING @micro77 @KEENETIC

KEENETIC Kullanıcıları Kulübü: Detaylı İncelemeler, Kurulum, Çözümler ve Model Tavsiyeleri

KEENETIC Kullanıcıları Kulübü: Detaylı İncelemeler, Kurulum, Çözümler ve Model Tavsiyeleri

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mcgoktug -- 5 Nisan 2025; 10:37:59 >

• quote:

Orijinalden alıntı: sanalgezgin

Merhaba;

Cumartesi'den bu yana 2 amper adaptör kullanıyorum. Kendi kendine kapanma yaşanmadı. Ayrıca cumartesi günü kayıt açmıştım Turk.net'e. Pazar günü, bayramın ilk günü olmasına rağmen nöbetçi ekip kontrol etti. Normalde 50 mbit almam gerekirken 12 mbit'e düşmesini bina-mahalle dağıtım kutusu arasında bir kaç kablo değişikliği yaparak çözdüler. Dediklerine göre kabloda kısa devre ve/veya toprak yükü oluşmuş. Yağmur vs de binadaki kutunun su almayı ihtimalı de var. Kendi kendine kapanma/reset olayına belki de bu sebep oluyordu, bilmiyorum. Neyse ki şimdilik kesinti yaşanmıyor.

Omni dsl'e kablo ile girersem 45 mbit felan alıyorum. Kablosuz 2.4 ghz de, nedense 15 mbit fazlasını vermiyor, veremiyor. Belki canı bu kadardır.

Ankara'da kullandığım Extra DSL kn-2112'yi yaz tatilinde Didim'e getirip, Ankara'ya da kn-1012 hero almayı planlıyorum. Aslında Ankara'da kn-3811 hopper'da işimi görür de orta vadede tekrar router değiştirmeyim diye şimdiden 2.5 gbit ethernet ile SFP hazır olsun diye düşündüm.

Bu konuya akibet bildirmek notlarımda vardı. Bir haftalık bir kullanım sonucunu bekliyordum. Siz sorunca şimdilik paylaştım.

İlginiz için çok teşekkür ederim.

Arkadaşlar selamlar;

OMNI'deki wifi hız sorununu modeme reset atıp, tekrar kurulum yaparak çözdüm. Bilginize.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sanalgezgin -- 5 Nisan 2025; 10:44:52 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Araç: Egea HB, 1.6 Multijet, Lounge Plus Desktop: Ryzen3 2200mhz, 2GB RX550, 16GB Ram, Samsung C24F396 GSM: PTTCELL - Xiaomi 14T Pro 12/1024, DSLR: Nikon D80, 5.1.2 Cinema System Setup ; AVR: Denon x2500h, Hoparlör: Magnat MS 802–202-102-C252 set, Subwoofer: Magnat 8010701, Stereo: FX-Audio FX502a, DAC-x6, Polk Audio RTIa1 Projektör: Optoma HD142x, Media: Zidoo x9s, Fire TV Stick 4K Max, Logitech Harmony 650 Ağ: SOL Fiber 1000 Mbit, Keenetic Hopper (KN-3811), Zyxel NAS326, Pi4 HomeServer Ham Radio:: Yaesu FT-710 Aess ve Xiegu G90 HF Transceiver, Pi4 + HamPi OS, Alinco DJ-MD5 TGP, Quansheng UV-K6, Baofeng UV-3R, PiZero+MMDVM DMR, Malachite SDR DSP SSB, ATS 20+ ve ATS20+ mini SSB, Diamond X510n, Flipper Zero Bisiklet Carraro Sportive 330 TURK.NET DAVET KODU: FUF71KT56WIL - Mobimatter e-Sim : HSINE24592

• mcgoktug kullanıcısına yanıt
    Keenetic Account girişi için mail adresi mi yoksa Google, Facebook veya Apple hesaplarından birini mi kullanıyordunuz?

https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/160989752

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
    Telefon: Samsung Galaxy Note 10 plus SM-N975F Şebeke: Vodafone Yazılım: Andr. 12 Official ROM Ultrabook: Samsung Ativ Smart PC Pro XE700T1C-H02TR Win10 TV: 55 inç LG OLED 55B9PLA Smart TV Soundbar: Samsung Soundbar HW-Q990D Oyun Konsolu: Xbox Series X 1 TB Fotoğraf Makinesi: Canon EOS 70D (Canon 18-135mm f:3.5-5.6 IS STM, 10-18mm f:4.5-5.6 IS STM, 50mm f:1.8 STM Lens)
  • tayaydin kullanıcısına yanıt

Yalnızca e-posta kullanıyorum. 2 aşamalı doğrulama da gerekiyor. Arayüze giriş şifresini de değiştirmiştim. Buna rağmen erişim sağlanmış. Umarım yeni güncel bir sızıntı yoktur. Ne olur ne olmaz diye bir kez daha değiştirdim.

Böylece sorun kalmayacaktır...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi micro77 -- 5 Nisan 2025; 14:8:36 >
  • micro77 kullanıcısına yanıt

Değişikliği ben yapmadığım için emin olamadım ve cihazı kaldırıp yeniden ekledim. Belki aynı sonucu vermiştir bilmiyorum ama en azından uyarı kayboldu.

Hocam aktif ve ünlü çok zengin biriyseniz size siber saldırısı yapılır ev kullanıcısıysanız ne işleri olur sizinleKEENETIC Kullanıcıları Kulübü: Detaylı İncelemeler, Kurulum, Çözümler ve Model Tavsiyeleri 

Cooler Master Case PRO5 /Ryzen7 5700X 3.4 GHZ /NOCTUA NH U 12SE/ ASUS ROG CROSSHAIR VI HERO/ /Sapphire Pulse AMD Radeon RX 6700 10 GB /GSKILL FlareX DDR4-3200Mhz C14 32GB (4x8GB) /Samsung 970 PRO 512 M.2 SSD /Samsung 850 PRO 512GB Sata3 SSD /Samsung 320GB 7200RPM 16MB SATA2 HDD)SamsungHD154UI 1.5TB HDD /Seasonic GX Focus Plus 850W 80+ Gold /Viewsonic XG2401 24"1ms 144HZ

SİSTEM 2
    KASA Corsair Carbide Spec-Delta RGB AMD Ryzen 5 5600G 3.9GHz-4.4GHz, 19MB, 65W. ASUS TUF GAMING B550M-PLUS WIFI II. KINGSTON Beast Black Dual KF432C16BBK2/16TR DDR4-3200Mhz 32GB (4x8GB) C16 (16-18-18) 1.35 V. Samsung 980 NVMe M.2, 500 GB SSD, 3.500 MB/sn Okuma, 3.000 MB/sn Yazma. Seasonic Focus Plus 750W
  • mcgoktug kullanıcısına yanıt

bu 2023'ün olayı mı yoksa 2025'de tekrar eden yeni bir olay mı?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: mcgoktug

Dün oldu ama ne ile alakalı bilmiyorum.

2023'deki mobil app veri tabanına erişimdi. bu yeni ise işin var demektir. yalnız sen aynı ismi tüm sosyal mecralarda kullanıyorsun görünüyor. google'a yazınca.. KEENETIC Kullanıcıları Kulübü: Detaylı İncelemeler, Kurulum, Çözümler ve Model Tavsiyeleri  bence buna da tedbir almalısın.

tp-link de de bir şeyler var gibi görünüyor. ben de yeni gördüm. KEENETIC Kullanıcıları Kulübü: Detaylı İncelemeler, Kurulum, Çözümler ve Model Tavsiyeleri 

KEENETIC Kullanıcıları Kulübü: Detaylı İncelemeler, Kurulum, Çözümler ve Model Tavsiyeleritom's guide
    Thousands of TP-Link routers have been infected by a botnet to spread malware
    https://www.tomsguide.com/computing/malware-adware/thousands-of-tp-link-routers-have-been-infected-by-a-botnet-to-spread-malware
  • Arkadaşlar adblock u kapatmak için safedns ve nextdns yi kapatmıştım. sonra geri açtım. pronot vnp yi zamanında yüklemişim aktif değil sanırım ama onu da kapatıp açmıştım. ayarları öyle bozacak bişey yapmadım ancak şuan iptv ye giriş yapamıyorum. ne yapmam gerekiyor yardımcı olabilir misiniz. endişelendim lütfen yardım edin tv izleyemiyoruz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zendo -- 6 Nisan 2025; 18:45:23 >

ASUS X541U BlackBerry KEYOne Black Edition Indiana Line DIVA 655 - Polk Audio S30
    Zidoo X9S Keenetic Extra DSL YAMAHA RX-V373
    Kimber Kable 12tc/8vs

• Zendo kullanıcısına yanıt
    Fabrika ayarlarına dönüp , vpn ve diğer uygulamaları yeniden yüklemeyi denediniz mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi micro77 -- 6 Nisan 2025; 20:55:54 >
  • micro77 kullanıcısına yanıt

buradan satın aldığım müşteri temsilcisi pc ye erişip kendisi ayarları yapmıştı o yüzden çekindim. var mı bakarak yapabileceğim bi klavuz. sadece basit kurulum yapabiliyorum ben. daha önceki ayarları yedekledim ama hatirliyorum

ASUS X541U BlackBerry KEYOne Black Edition Indiana Line DIVA 655 - Polk Audio S30
    Zidoo X9S Keenetic Extra DSL YAMAHA RX-V373
    Kimber Kable 12tc/8vs
  • Merhabalar, keenetic rooterımla fiyatları uygun olduğundan ve antivirüs uygulaması da bulunduğundan kaspersky vpn kullanmayı planlıyorum.
    Superonline fiber 100 mbit kullanıyorum. Kaspersky vpn ve superonline birlikte kullananlar varsa vpn hızı hakkında bilgilerini paylaşabilirler mi?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

Evde fiber yok normal adsl hangisini almak mantikli

• emretek123 E kullanıcısına yanıt

Fiber yok ise KN-3811 'i ayrıca modem almadan kullanamazsınız. 300TL civarına köprü moduna alınabilen VDSL destekli bir modem alıp KN-3811 alın. Toplam maliyet aynı olur ama daha iyi bir cihaza sahip olursunuz. Fiber geldiğinde de modemi satar yada kaldırır, router ile devam edersiniz.

ADSL yazmışsınız 16mbit üstü paket yok, 12mbit civarı kullanırsınız. VDSL var ise hattınız destekliyorsa 100mbit'e kadar hız alabilirsiniz.

Kullandığınız modem VDSL destekli bir modem ise onu köprü moduna alabiliyor musunuz diye araştırın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mcgoktug -- 6 Nisan 2025; 22:58:38 >

Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.